Agilitytävlingen den 26e | Katrineholm BK

Publicerad 2009-09-30 17:24:54 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Försenat inlägg om tävlingen, jag vet för jag lovade ju att blogga om det igår men nu var det så att det blev så mycket igår så jag hann helt enkelt inte med att blogga alls så jag skriver det nu istället, hoppas det går lika bra. :)

Agilityklass 1: Hopp, däck, sedan slalom. Cayenne gick då av banan, vid slalomet & tittade på publiken. Dock skällde han inte en enda gång vilket han gjort på de andra tävlingarna så det var ju positivt att han inte skällde i alla fall. Mamma fick tillbaka honom till hopphindret efter slalomet & han körde klart banan men hoppade över säcken. Disk.

Hoppklass 1: Det började likadant som i agilityklassen - hopp, däck & sedan slalom & då gick Cayenne av banan igen men kom  tillbaka & gjorde då hela slalom. Vilket han inte gjort innan så det är ju ändå bra tycker jag! Efter slalomet körde han några hinder långsamt men blev då diskade pga av tiden.

Så det blev tyvärr disk i båda klasserna men mamma är endå väldigt nöjd efter tävlingen & Cayenne gjorde positiva saker jämfört med de andra gångerna så det gäller att se det positiva i det hela. :) Och det tar ju ett tag innan man får det perfekta loppet, men vi väntar på vi. Nu ska dem träna slalom hälsar hon. ;) Vi får se hur det går på nästa tävling som för övrigt inte är inplanerad vad jag vet, tävlingssäsongen i agility för i år börjar ju lida mor sitt slut.

Jag hoppas ni gillar bilderna på min prinskorv förresten, det gör jag. Fotade dessa i förrigår & man märker verkligen att hösten är här nu, kylan är här & nästan alla löv har fått sina fina, färgglada färger. Älskar verkligen alla färger höster har att bjuda på, men jag måste bara klaga lite på att det var minusgrader när jag skulle till skolan igår… Man fryser ju ihjäl när man inte har vinterkläder (vilket jag såklart inte hade & det gjorde att det var sjukt kallt). ;O

Jag har inte så mycket tid över till att blogga så kanske inte blir så mycket bloggning nu, men vi får hoppas att jag får mera tid om ett tag.

Uppdateringarna kommer när de kommer, ni får hålla utkik.
Kommer nog lite bilder då & då i alla fall.


Cayennepeppar.se

Typiskt dig, Cinnamon #2

Publicerad 2009-09-28 22:02:00 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Jag måste säga att jag faktiskt gillar bild 1 & 3 starkt. :) Så himla sött uttryck Cinnamon hade på de bilderna enligt mig. Har du någon liten favorit kanske? Nu blev det åtminstone inte bara massor med min-bilder som egentligen 'Typiskt dig' handlar om så att säga, utan 3an måste jag nästan säga att jag tycker är väldigt söt på min lille kanelfluff Plimpaplompisen… Och den 1a väldigt rolig. ;)

Här är i varje fall den 2a omgången av "Typiskt dig, Cinnamon" som jag hoppas att ni gillar. Kan även tala om att det inte är den sista heller faktiskt.

Juste, förresten så var ju Cayenne på tävling i Katrineholm i lördags vilket jag ännu inte skrivit om & det ber jag om ursäkt för. Men jag känner att jag inte har hunnit det. I alla fall så kan ni läsa om det här i bloggen imorgon om ni är nyfikna på hur det gick för mamma & Cayenne. Nu måste jag kila, ni får ha det bäst!

Punkt.

Vi hörs imorgon!

Cayennepeppar.se

Cayenne + Hannah

Publicerad 2009-09-28 14:41:28 i Hannah Larsson


Några bilder från 2007 som jag hittade nyss när jag tittade igenom gamla bilder. Gud vad liten Cayenne var då med hans fluffiga valppäls & 'små' öron. Jag tror jag blir valpsjuk nu igen. ;) Jag vill ha en vaaalp! Tänk vad roligt det hade varit med 12 tassar i huset…

Du är min underbara lilla prins, Cayennepeppar! ♥


Cayennepeppar.se

In the woods.

Publicerad 2009-09-27 22:08:58 i Hundarna C

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Några bilder från skogen. :) Hoppas ni gillar dem, jag tycker vart lite mysiga faktiskt.

Ha en fortsatt fin söndagskväll. Imorgon är det måndag, ursh.


Cayennepeppar.se

Typiskt dig, Cinnamon #1

Publicerad 2009-09-27 15:40:58 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Haha! Jag var bara tvungen att lägga ut dessa bilder. Detta är verkligen typiskt Cinnamon när man tar fram kameran. Hur jag än gör & hur jag än låter för att få hans uppmärksamhet så han ska titta på mig slutar nästan alla bilder såhär, om man har tur ser någon bild hyfsat normal ut! ;) Men det är bara om man har tur…

Du är bara för charmig du, min lilla söt-gris!  

Skulle ni vilja se mer av "Typiskt dig, Cinnamon"? Har lite roliga sådana här bilder kvar & mer kan nog hittas. Vad tycker ni, skulle det vara skoj att se mer av den typiska Cinnamon?


Cayennepeppar.se

Solnedgången...

Publicerad 2009-09-26 19:09:23 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Denna solnedgång måste varit den fräckaste solnedgång jag har sett, faktiskt. ;) Den var så himla fin & häftig på något sett. Och så hade man ju braigt sällskap… ♥

Jag hoppas att ni gillar bilderna ovan, någon som har en favorit kanske? Jag hoppas också att ni får en fortsatt fin lördagskväll! Det börjar redan att mörkna ute, tråkigt då klockan bara är 19.09 (det hade varit helt okej om den var 19.10, haha). Jag saknar den ljusa sommaren, det var ju ljust tills midnatt då ju. Kan någon säga mig vart all tid tar vägen?



Cayennepeppar.se

The red little butterfly...

Publicerad 2009-09-26 15:01:12 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


En söt liten fjäril, inte sant? :) Tycker dessa bilder vart söta, vet inte riktigt vilken jag föredrar mest faktiskt, svartvit eller färgglad. Dock tror jag den färgglada bilden vinner, för den är så … färgglad.  Vilken gillar du mest?

Flytten går bra, vi flyttar nog i mitten av oktober där, det ska bli jätteroligt faktiskt. Just nu sitter jag & funderar på vilka bilder jag ska ha på min fotovägg. Mitt rum är väldigt stort (största rummet faktiskt, jag kunde övertala mina föräldrar där för de hade glömt bort hur stort det var när jag frågade så nu ångrar dem sig lite, haha) så jag har en vägg "över" där jag inte ska ha någonting så den ska fyllas med bara foton som jag har tagit. En bild är redan bestämd, en stor bild på mina prinskorvar i en svartvit variant. Men förutom den vet jag inte riktigt vad för foton jag ska ha där så nu sitter jag & kollar lite på mina favoritbilder som jag kan tänka mig ha där sen. Jag har hittat en till bild som ska dit i alla fall! Tror faktiskt det kommer bli fint, vi får se. :) Hihi.

Nu har jag ganska många bilder på lager som jag gillar så det blir nog lite bilderbloggar då & då nu, hoppas ni inte misstycker! ;) Jag saknar ju bloggen så det blir nog ingen längre paus faktiskt, dock inte lika många uppdateringar nu heller.

Ha en fortsatt trevlig helg!


Cayennepeppar.se

Träningstävlingen igår.

Publicerad 2009-09-20 11:29:38 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson


Träningstävling på bruks var igår då. Jag kanske skulle ha varit med på den med Cinnamon, men då jag var på Gröna Lund innan den började så gick det inte, så mamma körde bara med Cayenne. :)

Cayenne ville inte göra slalomet & bara larvade sig där, så då tog mamma honom & ställde honom framför slalomet & visade att hon menade allvar då Cayenne vill bestämma lite själv (& då blev det disk då man inte får röra sin hund på banan ju). Men då körde han hela slalomet, vilket var bra ju & träningstävling är ju mening för att träna. Vi får hoppas han gör slalomet nästa helg då mamma & Cayenne ska tävla i Katrineholm! Någon mer som kanske ska dit?

Ingela var också med & körde på träningstävlingen med Korall & Ia, så mamma fick deras rosetter bara för att Ingela tyckte mamma hade blivit så duktig nu. Så nu har dem 'vunnit' 2st rosetter i alla fall, haha. ;)



Cayennepeppar.se

Sockervaddskrig.

Publicerad 2009-09-20 00:00:35 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson


Vi var vid grönan ungefär klockan 10 & det öppnade vid 12 så vi hade god tid på oss att fixa åkband & så. Vi gick in på ett akvarie där också för att dra ut lite på tiden, därifrån kommer även krabbbilden & sjöstjärnebilden som ni säkert kan gissa. :) Det var faktiskt kul där, men vi gick vilse några gånger sen i cirklar då vi inte kunde förstå var utgången var (fast vi följde pilarna som skulle leda ut).

När vi väl var inne på Grönan sprang vi runt & åkte massor med karuseller & hade jätteroligt! Vi åkte säkert stora berg-och-dalbanan tusen gånger (minst 20 i alla fall), så himla roligt alltså! ;O <3 Sen köpte vi sockervadd som slutade men i att vi kastade sockervadden i varandras ansikten istället (?), folk måste ha tyckt vi var väldigt knäppa vilket jag kan förstå! ;) Haha! Vi gjorde även massor med annat skoj, jag & Sofia. :) Jag åkte även Insane idag, fast måste säga att jag blev lite besviken på att den inte var så läskig som jag trott, höll på att dö innan för jag trodde den skulle vara hur läskig som helst men det var den inte alls.

Det blev verkligen en lyckad dag på Gröna Lund! Så mycket folk blev det faktiskt inte som jag hade trott, vid 3 blev det rätt så långa köar men sen nån timme efter försvann väldigt många. Vädret var helt underbart, sol & blå himmel! Solnedgången var bara så fin också.

Jag skriver om träningstävlingen imorgon, för nu måste jag sova, är jättetrött efter att ha varit igång i över 12 timmar i sträck. Svarar på alla era fina kommentarer jag fått under dagen imorgon, blir så glad av att läsa era kommentarer!

Tack för dagen Sofia! ♥ Jag har haft så himla kul, mycket skratt & minnen!!



Cayennepeppar.se

Gröna Lund.

Publicerad 2009-09-19 07:47:59 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Jag ska strax åka iväg till Gröna Lund & träffa Sofia. (♥) Det ska verkligen bli jätteskoj! Vi ska vara på Grönan hela dagen så jag tror inte att det blir mera uppdatering idag så nu får stå ut med dessa 5 bilder så länge som jag hoppas att ni gillar, de matchar ju till inlägget i alla fall (gröna). :) Kameran får inte heller följa med & det kanske är förståeligt, men jag har ju alltid min mobil (med 5.0 megapixelkamera), så det kanske blir någon liten bild i alla fall. Vi får se.

Jag hoppas inte det är jättemycket folk nu bara, vilket det säkert kommer att vara då det är sista dagen som Grönan har öppet, speciella erbjudande, underbart väder & en lördag… Haha, oddsen är inte så stora att vi blir de enda som ska till grönan idag skulle jag tro. ;)

Ska som sagt bli jätteroligt! Men nu måste jag kila, ciao.


Cayennepeppar.se

Nybörjarkursen #5

Publicerad 2009-09-18 22:55:30 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson


Tänkte skriva lite om hur det gick på kursen igår. :) Alltså 5e kurstillfället igår, torsdag & alltså våran 4e gång att gå då jag var sjuk förra gången tyvärr, så den missade jag.

I början av kursen kändes det verkligen hopplöst att köra, vi hamnade nämligen i samma grupp som pudeln igen & då kände jag nästan för att ge upp direkt när han blev sådär, då jag verkligen försökte få hans uppmärksamhet under hela förra kursen utan att lyckas så bra pga att pudeln luktade så gott. Han gick inte att få kontakt med hur jag än gjorde så då ställde jag mig lite vid sidan om sålänge.

Sedan skulle vi visa hur vi alla kunde kontaktfälten så då fick vi köra Aet & Cinnamon & jag fick mycket beröm där, vilket var skoj tyckte jag. :) Efter det fick vi köra ett hopp, lite böjd tunnel, Aet, tunnel & tunnel (det gick alltså runt, men efter tunnlarna var balansen som vi inte körde då. Hoppas ni förstår hur jag menar?). Där gick det jättebra alltså & Cinnamon var jätteduktig & koncentrerade sig på mig fast vi var i samma grupp som pudeln. Efter det körde vi hopp, balansen & sen tunnlarna sen sist Aet (åt andra håller alltså). Cinnamon har tränat lite på gungan vilket han tyckte var väldigt läskig, så nu trodde han att balansen var gungan. Men då bar jag faktiskt upp honom i luften & visade honom att balansen verkligen fortsatte där & då sprang han såklart. Åh din tokis alltså! ;) Haha, flera skrattade åt det för de såg så gulligt ut att han var tvungen att se innan han förstod det. Även när vi körde det gick det väldigt bra & han var jätteduktig. Cinnamon & jag mycket beröm för att det såg bra ut när vi körde, wiihoo! :D Kan nog bli en agilitystjärna av Cinnamon allt.

Denna kursgång blev alltså lyckad ändå tillslut, jag som nästan trodde det skulle bli lika hopplöst som gången innan, men det blev det inte. Nu vet jag hur jag ska göra när han blir så med pudeln, han ska inte få chans att lukta alls eller titta på pudeln, utan vara koncentrerad på mig hela tiden även fast vi inte kör, det fungerade! :)



Cayennepeppar.se

Wiiihooooo!

Publicerad 2009-09-18 15:13:16 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Idag är det äntligen fredag & det firar vi på Cayennepeppar med bilder som jag hoppas ni gillar. Har du någon favorit? Om jag ska vara ärlig så tycker jag om alla bilderna av olika anledningar faktiskt.

Trevlig helg alla glada! Denna helg kommer bli så rolig!! ♥



Cayennepeppar.se

Kaninen den söta.

Publicerad 2009-09-17 15:47:39 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


4st bilder på en söt liten kanin som bodde på den mysiga ön som Sanna & jag var på i början augusti när hon var här. :) Har du någon favorit kanske? Senare idag är det ju agilitykurs för mig & Cinnamon, så det ser jag fram emot för det är alltid så roligt! ♥

Ha en fortsatt fin torsdag! Vad hittar ni på?



Cayennepeppar.se

H som i Hannah.

Publicerad 2009-09-16 21:52:21 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson


Våran utsikt från balkongen. Jag lekte lite med bilden, som ni säkert kan se på höger sida också, haha. Själv tyckte jag att den blev rätt så fräck faktiskt. Vad är eran åsikt?


Cayennepeppar.se

Nykvarn KK | agilitytävling 13e september

Publicerad 2009-09-16 17:41:08 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

 
Förlåt för att det har tagit en sådan tid att skriva om tävlingen. Mamma & Cayenne tävlade ju i söndags men när jag har haft tid har inte mamma haft tid att berätta i detalj om hur det gick (så att säga) & tvärtom, men jag hoppas ni överlevt! Jag var ju nämligen inte med på tävlingen då jag var sjuk.

Agilityklass 1: Cayenne körde på superbra tills slalomet, mamma har upptäckt att de fått en konflikt när det gäller slalomet, Cayenne vill inte göra slalomet pga de som hände på debuten med slalomet tyvärr, då han fick göra om det & Cayenne vill göra allt rätt så han blev nog lite besviken & så då. Mamma märkte att han inte ville göra slalomet så då diskade hon sig medvetet. Annars klarade Cayenne banan gallant & med hög fart också. :) Om bara slalomet skulle fungerat på tävlingen hade de blivit nollade, så nu blir det slalomträningar.

Hoppklass 1: Medium & large i agilityklass 1 var det innan hoppklassen började, efter det var det klass 2 i agility, efter det hopp 2 & sen tillsist hopp 1. Så alltså var hoppklassen där mamma & Cayenne tävlade i sist av alla, sen var det även large & medium före small i hoppklassen också (…). Cayenne var då väldigt trött efter dagen eftersom han inte är van att vara på tävlingar & alla hundar osv. Han körde en tredjedel av banan sen ställde han sig i mitten av banan & nosade. Då bestämde sig mamma för att gå av banan & diska sig då hon märkte att han inte ville köra mera & var trött.

Nu på lördag den 19e är det träningstävling också, Cinnamon (& jag? Får se om jag vågar mig på det, huga…) ska tävla, mamma & Cayenne också. Så det ska bli kul, fast får se om jag ska till träningstävlingen alls då jag har andra planer för den dagen (:D) så vi får se hur det blir. Jag tror tyvärr inte jag kommer tävla men det återstår att se. :) Hoppas ni haft en bra tisdag, förlåt för den dåliga uppdageringen men tiden räcker inte till allt man vill hinna med. Skolan, hundarna & vardagen i sig går före datan & bloggen tyvärr. Men ska försöka uppdatera lite mera, blir ju mycket mera bilder nu i alla fall & det gillas väl tror jag? ♥



Cayennepeppar.se

Glada agilityhundar!

Publicerad 2009-09-15 14:54:49 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Några bilder på väldigt söta hundar som tävlade i agility på Södertälje BK´s agilitytävling för några dagar sedan. :) Det är så roligt att fotografera flygande agilityhundar! De flesta ser så himla glada ut på bilderna också. Dock lite mindre roligt då jag inte har IS på mitt telezoom som jag använder, det gör allt lite svårare det & att bilderna inte är lika skarpa tyvärr. Det får mig att vilja ha Canon EF 70-200/2,8L IS USM ännu mera ju! Fast då får man väl vinna på lotto först, hm… Kanske man får gå ner & köpa sig en trisslott? Eller två.

Haha, men sådan tur får ju aldrig jag. Så det är nog ingen idé det.

Jag hoppas ni gillar bilderna i alla fall. Jag tänkte satsa på att uppdatera med flera bilderbloggar & mindre text nu, det är ju främst för att visa mina foton som jag bloggar så jag tror jag kör på det. Rätt så bra med tanke på att det är mycket med betyg & så i skolan & även andra grejer som tar upp tiden. Jag tror det blir mycket roligare & intressantare så också faktiskt. Tror ni det blir en bra idé? Jag tror kör på det!

Jag svarar på era fina kommentarer senare (tack), för nu ska jag se en film & sedan ut i den underbara naturen & solen med hundarna & njuta av hösten. :) Kameran får hänga med den också. Härligt alltså!



Cayennepeppar.se

Färgglada höst.

Publicerad 2009-09-14 14:03:25 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Jag var nyss ute & fotograferade massor med hösttecken. :) Har du någon favorit av bilderna ovan? Nu kan man verkligen se att det är höst, mysigt det!

Jag är fortfarande sjuk, så jag stannade hemma från skolan idag också. Men imorgon tror jag att jag ska gå, vill inte missa någonting mera i skolan nu, har redan missat en del. Jaja, det får man väl ta igen sedan.

Nu hade jag tänkt göra någonting, kanske gå ut med hundarna på en promenad i det fina vädret, får se hur det blir med det. Eller så fortsätter jag sitta här & käka halstabletter & försöker fixa med en höstlayout till min hemsida. Hm, svårt val dära! ;)

Hoppas ni får en fortsatt fin måndag!


Cayennepeppar.se

Photos from March -09

Publicerad 2009-09-14 00:09:58 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Bjuder på 2 bilder som jag fotograferade i mars i år. :) Har inga nya bilder att visa så det får bli dem så länge så inte bloggen känns helt död. ;) Fixade nämligen lite med mars albumet till galleriet idag (igår) & då hittade jag de, hoppas ni tycker om bilderna vilket jag gör.

Har ännu inte skrivit om Cayennes lopp i Nykvarn i agility som han sprang idag (igår), men jag gör det imorgon (idag) istället då mamma får berätta mera om loppet. Hoppas det är okej. <3

Godnatt, vi hörs. :)


Cayennepeppar.se

Besöksrekord. :)

Publicerad 2009-09-12 22:09:14 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson



Idag har jag haft besöksrekord i bloggen, nästan dubbelt så många (unika) besökare än vanligt som brukar kika in hos mig har varit här inne idag & dagen är ju ännu inte slut. Det verkar som att många var nyfikna på våran debut i agilityn idag… Skoj med besöksrekord ju! :) Synd bara att inte alla lämnar en rad efter sig så man vet att ni har varit här & kollat.

Imorgon får vi hoppas det går lite bättre för Cayenne i Nykvarn. Jag bjuder på en liten bild på Cayenne innan jag kilar. Jag gillar den, vilket jag som vanligt hoppas att ni också gör. Jag tyckte det blev fint med färgerna i bakgrunden.

Man kanske borde ha debut oftare, eller vad tror ni?



Cayennepeppar.se

Den söta Golden retrievern.

Publicerad 2009-09-12 20:32:54 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


2st bilder på en söt liten (eller jag kan inte säga att den var liten direkt då, men söt var den) Golden retriever som satt utanför vårat tält på agilitytävlingen idag. :) Att de söta hundarna alltid sätter sig utanför vårat tält på tävlingar, dem kanske var sugna på att vara med på kort? Hoppas ni gillar bilderna, jag tyckte bakgrunden vart fräck.

Måste passa på att tacka för alla era fina kommentarer jag fått av er idag (& varje dag). Man blir så glad för varje fin kommentar man läser, åtminstone blir jag det! Det är ni som gör att man vill fortsätta blogga & visa sina bilder ju.  Tack!



Cayennepeppar.se

Södertälje BK | Hoppklass 1

Publicerad 2009-09-12 19:23:40 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson


Mamma kom hem för en liten stund sedan från tävlingen då hon var tvungen att vara kvar på slutet också då hon var funktionär & hjälpte till på tävlingen. :) Så därför har det tagit lite tid att skriva om hoppklassen nu då, men nu kommer resultatet som mamma berättade.

Hoppklassen gick betydligt bättre för dem än agilityklassen gjorde! :) Cayenne följde mamma bra i starten & tog de 5 första hinderna. Men sedan var det ett slalom & då tog han fel ingång i slalomet, vi har nämligen inte tränat ingångarna så mycket. Då tog mamma tillbaka honom. Men Cayenne är nämligen en hund som alltid vill göra rätt så då blev han väldigt osäker när han fick göra om slalomet där. Så där blev det 5 fel. Sen får han syn på vårat tält & då går han dit istället & då blev det en disk, han blev säkert lite sur för att han var tvungen att göra om slalomet, haha. ;) Fast jag tycker att Calunder ändå var duktig då han gjorde de första hinderna ändå (bättre än i debuteringen i agilityklassen, haha). Mamma hälsar att hon tycker det är skönt att ha de första tävlingarna avklarade i alla fall. ;)

Imorgon är det som sagt tävling i Nykvarn som gäller för mamma & Cayenne, hoppas det går bättre där då! :) Men som flera kommenterade i förra inlägget så kan man inte förvänta sig att det går jättebra de allra första gångerna som man tävlar vilket är självklart då allt är nytt, även att man är mer nervös också. Agility är en väldigt svår sport & den kan gå hur som helst, bara ett litet fel egentligen kan leda till pannkaka & disk.

Ni som tävlar i agility tror jag håller med om det? I alla fall i början va?



Cayennepeppar.se

Södertälje BK | Agilityklass 1

Publicerad 2009-09-12 11:57:10 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson


Jahapp, då var det dags för mamma & Cayenne att debutera i agility. :) Agilityklassen först… Cayenne fick för sig att springa ut från banan direkt när kopplet åkte av & blev då diskad för sitt beteende, åh dumma hund! Cayenne är nämligen en sådan vovve (tyvärr) som får för sig att skälla på hundar som han inte känner igen, men det håller vi på att träna bort. Det är nämligen någonting som sitter kvar i honom sedan trotsålder, han var hur duktig som helst & lyssnade verkligen på allt man sa innan den där dumma trotsåldern tog över min hund. :/ Ingela & hennes hundar var också med idag & tävlade, även Cinnamon så det kanske kan vara så att han känner sig som flockledare där & ska skydda dem, den tanken hade mamma. Kanske var det därför han sprang av banan & skällde, jag vet inte. Tråkigt i alla fall.

Jag åkte hem för att jag inte mådde så bra så hoppklassen är kvar nu, tog med mig Cinnamon hem nu också så han ligger här & myser med mig. Nu får vi hoppas att det går bättre & Cayenne skärper till sig, annars skäms man ju över sin lilla korv om han fortsätter såhär. ;O Jag uppdaterar senare för hur det går i hoppklassen.

Måste tacka så jättemycket för alla lycka till ni skrivit till oss nu, snälla ni! ♥ 

Imorgon är det också agilitytävling för Cayenne & mamma, i Nykvarn. :) Jag följer nog med dit då också om jag mår bättre, agility är skoj de! <3 Att fotografera alla flygandes hundar är också roligt tycker jag.



Cayennepeppar.se

Imorgon smäller det!

Publicerad 2009-09-11 18:12:49 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson


Imorgon är det lördag. Lördag & debut i agility för Cayenne! :) Det ska bli spännande att se hur det går! :) 08.00 åker vi dit & fixar allt, jag, mamma & Cayenne. ♥

Några lycka till skulle inte skada.



Cayennepeppar.se

75st bilder i galleriet! :)

Publicerad 2009-09-11 15:20:10 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson


Äntligen va? Nu är galleriet klart, i alla fall januari/februari bilderna. :D 75st bilder finns nu där, vissa som aldrig ens har visats innan. Så vad tycker ni? Hoppas ni gillar bilderna där inne också. Bilderna är inte copyrightskyddade inne i galleriet, men för det betyder det inte att det är okej att ta bilderna, tvärtom! Det tog så långt tid att få galleriet klart för jag hade beskärt alla 75 bilder (har ju de flesta bilderna i stående höjd som ni säkert ser, tyckte det blev finast så faktiskt) & sen skyddade jag dem… Sen ångrade jag ju mig såklart för det blev väldigt plottrigt & fult, så då var det ju bara att radera & göra om allting jag gjort, vilket var väldigt jobbigt. Haha! Men är faktiskt glad att det blev som det blev för enligt mig vart det mycket bättre som det blev nu! :)

Jag känner mig fortfarande hängig idag & febrig. :/ Får ta & friska till under helgen för idag är det ju fredag! :) Jag var åtminstone ute med hundarna idag på en liten promenad, det orkade jag med i alla fall, skönt var det! Kameran följde med & så fotade jag bilden ovan, blå himmel idag också. Trevlig helg allihopa! ♥

Glöm inte att skriva vad du tycker om bilderna & upplägget jag gjort i galleriet nu.
Men glöm såklart inte att kika in där först.



Cayennepeppar.se

En rolig liten bild.

Publicerad 2009-09-10 17:10:34 i Hundarna C

Fotograf: Hannah Larsson


Bjuder på en rätt så rolig bild enligt mig. ;) Cayenne halv blundar på den & Cinnamon han… Ja, han gör som han oftast gör när jag tar fram kameran. Hihi.

Idag är det agilitykurs för mig & Cinnamon, men eftersom jag är sjuk så tror jag inte att jag kan gå, är väldigt trött & känner mig hängig så det kanske inte är någon idé. :/ Så tråkigt, för kurs är ju så roligt. Vädret igår var också helt underbart, blå himmel nästan hela dagen vilket det inte har varit på länge. Idag är det också helt blå himmel & det har det varit sen imorse. Cirka 23 grader är det ute också men såklart är jag sjuk & kan inte gå ut. Men det förvånar mig faktiskt inte speciellt mycket, har ju alltid otur jag. Faktiskt, åtminstone väldigt (!) ofta.

Nu ska jag fortsätta att fixa mitt galleri, dags för att få upp det snart tycker jag. :) Något att se fram emot kanske, många har nämligen sagt åt mig att fixa det snart, haha.  Kram!



Cayennepeppar.se

Behind the clouds the sky is blue and the sun is shining.

Publicerad 2009-09-10 10:15:38 i Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Jag vaknade av att jag hade ont i hela kroppen, så jag tror jag har feber nu också då det alltid gör ont överallt när jag har feber. Jag tror att jag har feber för jag kan inte hitta termometern & jag orkar inte anstränga mig att leta jättenoga heller, haha. Ska lägga mig i sängen igen efter detta inlägg, det är så kallt. Halsen, den är också värre idag…

Nu blev det verkligen ett "åh-det-är-så-synd-om-lilla-mig" inlägg men jag hoppas det inte gör någonting. ;) Men jag är ju förkyld (som dem flesta är/har varit & jag ska egentligen inte klaga, så farligt är det inte). Men ursh på att vara förkyld alltså!



Cayennepeppar.se

Bilderblogg från Universeum! ♥

Publicerad 2009-09-09 17:57:19 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


5 augusti 2009. ♥ Här har ni några bilder från Universeum som jag & Sanna var på i början av augusti. <3 Haha, det fanns en spegel där benen vart jättekonstiga i (som ni säkert kan se), haha! Sanna´s ben vart ju bäst! ;D Mina vart så skumma på den bilden, säkert för att jag hade lite för långa shorts där. ;) Åh, det var så himlans roligt, hela veckan var verkligen det, memory for life. Men då med ett ynka litet mini undantag för min del, fast det var rätt så kul det undantaget också, för jag skrattade faktiskt väldigt mycket knäpp som jag är…

Jag hoppas ni gillar bilderna, ni får ursäkta bruset i vissa bilder men det var väldigt mörkt så då fick man dra upp ISO-talet & det var förbjudet att fotografera med blixt också. Men jag tycker ändå att de bilderna var värda att visa här i bloggen. Den där såghajen var bara för rolig… Jag hoppas ni gillar dem, det gör jag. <3 Min favorit måste nog vara den 5e bilden, har du någon? Alltid roligt att se vilka era egna favoriter är, brukar oftast vara väldigt olika på den punkten. :)



Cayennepeppar.se

De första riktiga höstbilderna | 09-09-09

Publicerad 2009-09-09 11:49:30 i Hundarna C

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Som ni säkert redan listat ut så stannade jag hemma från skolan idag, halsen har blivit värre nu. Jag var ute med hundarna i det underbara vädret en liten stund nyss, kameran fick också följa med för vädret var så fint & nu har löven börjar skifta färg! :)

Bilderna ovan är några utav de jag fotograferade, jag tyckte bilderna blev riktigt höstiga & fina. Färgerna älskar jag, nu är det verkligen höst här ju! Jag gillar bilderna, vad tycker du om dem? <3 Jag älskar den 2a bilden, den är så himla typiskt söta lilla Cinnamon… ♥ Haha, ser ni inte vad som hänger i hans mungipa & fastnade där? Han fick inte bort den hur han än tog sig till. ;) Du är ju för gullig Plimpis!

Nu hade jag tänkt krypa under ett varmt täcke, se en film & dricka te. Hoppas ni får en fin 9e september i alla fall & att ni kan njuta av de fina vädret idag. Kram!



Cayennepeppar.se

En till förkyldning...

Publicerad 2009-09-09 08:35:34 i Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Jag har blivit smittad av förkylningen nu. :/ Det känns som att nästan alla har drabbats av den snart nu ju. Jag har jätteont i halsen & kan knappt svälja, så vi får se om jag går till skolan idag. Jag har nämligen sovmorgon idag, så jag får se hur jag gör…

Åh, jag vill inte bli förkyld.

Bjuder i alla fall på en liten bild på månen som var framme mitt på dagen igår. Även idag är det underbart väder & helt blå himmel, så härligt det! :) Hoppas ni gillar bilden, nu måste jag kila.

Ciao.


Cayennepeppar.se

The Children

Publicerad 2009-09-08 17:53:42 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson


Idag var jag efter skolan var jag med en kompis, Cornelia (♥). Vi såg på en film, The Children hette den. Fy asså vad den var äcklig. :O Varje gång jag ser ett barn nu efter att ha sett den filmen kommer jag typ bli rädd ju, haha! ;) Det var en spräckfilm, fast den var mest äcklig faktiskt, ursh… Jag hatar skräckfilmer med barn, barnen blir ju så läskigt då. Haha! Någon mera som har sett den kanske?

Jahopp, mera har väl inte hänt denna tisdag faktiskt. Åh, man märker verkligen att hösten är här ju! :) Flera av löven börjar ändra färg & värmen lämnar oss mera & mera varje dag. Ska bli mysigt med höst, jag längtar tills alla löven har fått sina fina höstfärger, så mysigt. Jag riktigt längtar tills min kamera & mitt favoritobjektiv fungerar helt igen.

Hösten blir så fin på bild! Älskar´t.



Cayennepeppar.se

Shoppat idag.

Publicerad 2009-09-07 18:31:00 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson


Dagen började med att gå upp & sedan åka iväg till skolan. Efter skolan hade jag & min kompis bestämt oss för att åka ner på stan & handla lite. <3 Så idag handlade jag en vit huvtröja, superskön är den! :) Jag köpte även en väska också, min väska har nämligen gått sönder så det var dags för en ny. Dragkedjan på sidan av min gamla väska gick sönder, haha. Men nu är den ersatt av en hel väska, så bra… ;)

Sedan har det inte hänt så mycket mera idag, känner mig extremt trött då jag inte fick mycket sömn inatt, jag kunde verkligen inte somna utan jag bara låg & vred & vände på mig hela natten så var väldigt trött i skolan också. Kändes inte speciellt kul att gå upp i morse. 06.00. Speciellt inte roligt när man ska iväg till någonting så tråkigt skolan, undra varför de flesta tycker skolan är så tråkig? ;D Alla borde ju tycka den är rolig egentligen, då man tillbringar så stor del av sitt liv i ett tråkigt klassrum & lär sig nya saker, haha.

Vad har ni hittat på idag? ♥



Cayennepeppar.se

I can feel the autumn in the air...

Publicerad 2009-09-06 21:00:31 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson


Jag hösten. I varje fall 2a efter sommaren, för sommaren slår ändå alla andra årstiderna med hästlängder måste jag ändå säga. :) Men man får underbart vackra bilder när alla löven ändrat färg, älskar verkligen färgerna. Vad tycker du om att sommaren lämnar oss & hösten börjar göra sig hemmastadd?

Jag hoppas du gillar bilden ovan jag fotat. Själv tycker jag den verkligen speglar vad hösten är, färgglad men ändå mörk. Jag tycker att dagarna borde vara ljusare ändå.

Jag skulle även tacka lövhållaren här i bloggen sa hon, egentligen sa hon det på skoj men jag gör det bara-för-att, haha. Så tack! ;)




Cayennepeppar.se

Fina Tindra ♥

Publicerad 2009-09-06 18:02:35 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson


En bild på Cayennes mamma Tindra som jag fotograferade på hundklubben igår när Tindra låg på gungan medans den vippade. :) Jag gillar den starkt måste jag säga, tycker den vart jättefin faktiskt. Vad tycker du om den?

Nu ska jag plugga. Vi får höras senare, ciao!




Cayennepeppar.se

The photoshoot with the fly

Publicerad 2009-09-06 11:18:57 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


En liten bilderblogg på en söt liten fluga. Igår när vi var på hundklubben fick jag en ny liten kompis. :) Den där lilla flugan. Den bara satt där i gräset så jag började (såklart) att fota den, gick närmare & närmare & den flög inte iväg fast jag var jättenära så då provade jag & ta upp den. ;) Då flög den & satte sig på min tröja & där satt den väldigt länge. Jag tror minsann att flugor gillar mig… Pytte lite åtminstone ;O Hm, haha.

Sedan satte jag den på olika saker & fotograferade den, min modell-fluga. Ser ni även vem som gjorde balanshindret igår på hundklubben?  

Jag hoppas ni gillar bilderna, det gör jag. Har du någon favorit av dessa?



Cayennepeppar.se

Number I

Publicerad 2009-09-05 22:19:56 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson


En liten bild på alla hundarna (Cinnamon, Ia, Tindra, Korall & Cayenne) på prispallen idag på klubben. Sötnosarna! :) Lite söt tycker jag denna bild vart. ♥ Hoppas att du också gillar den, dock beskärde jag den lite då jag tyckte det vart bäst så. :)

Nu ska jag gå & se en film, ha en fortsatt fin kväll allihopa!



Cayennepeppar.se

Debut!

Publicerad 2009-09-05 17:18:16 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson


Gissa vem som ska debutera i agility om exakt en vecka!? :D

Om ni gissade på Cayenne så gissade ni helt rätt! ♥ Mamma & Cayenne ska tävla för första gången nästa lördag, en officiell tävling är det också! :O Åh, jag ville ju vara den som tävlade med Cayenne den första gången, varför ska alltid jag ha sådan otur? :( Han är ju min agilityvovve… Men då jag fick sprickan i benet & missade kurserna pga av det, så blev det som de blev & mamma fick ta över istället för mig.

För utan handlingskunskaper blir det pannkaka av allt.

Men visst är det skoj? Önska dem lycka till!
Nu är mamma allt bra nervös. ;)



Cayennepeppar.se

Agility-Papillonerna! :)

Publicerad 2009-09-05 15:51:53 i Hundarna C

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Här får ni några bilder på Cayenne & Cinnamon (Ia smög sig in på den svartvita bilden också, hihi) jag fotograferade när vi var på Brukshundklubben idag. :) Jag hoppas att ni gillar dem, jag gillar den 1a. Jag tyckte att den vart riktigt mysig!

Jag tränade lite med Cinnamon & det gick väldigt bra, dock inte en så jättesvår kombination men man får tänka på att han bara går nybörjarkursen i agility & har inte kört mycket alls ju. ;) Först ett långhopp, två hopphinder på raken efter det & sedan ett som stod lite snett åt höger. :) Det gick bra & han gjorde det väldigt snyggt tyckte jag. Jag körde även så att när jag kört de hindrerna körde vi de tillbaka också, dock fick han inte ta det hindret som stod på snedden eftersom han precis hade tagit det (hoppas ni förstår hur jag menar där?) & där tog han kanske lite väl stora svängar men lyssnade väldigt bra! Mera träning så sitter det som en smäck ju! ;) Idag körde vi även gungan med Cinnamon & den var lite läskig allt, den får vi träna mera på. :) Vi körde nog alla hinder med honom idag, & man riktigt såg på alla hundarna hur glada dem vart!

Idag körde jag nästan ingenting med Cayenne utan det var bara mamma som tränade honom eftersom hon går kurserna med honom & så. Jag körde bara några hinder med Cayenne i slutet. :) Gungan, säcken & svängar tränade dem nog mest på vilket gick jättebra. Duktiga Cayenne! ♥ Säcken gör han gallant nu & gungan är fortfarande lite läskig när den slår ner tycker han men annars går den bra också, han lägger sig ner & väntar tills den slår ner. Dock tar det ju lite tid om man sedan ska börja tävla & satsa på tiden, men det får man ju öva in med tiden. :) "Skynda långsamt" ska man göra.

Hundarna var väldigt duktiga idag, Korall, Ia & Tindra (systrarna & Cayennes mamma) var också jätteduktiga idag! En lyckad dag på hundklubben med andra ord. <3



Cayennepeppar.se

The sky is blue today!

Publicerad 2009-09-05 09:56:56 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson


Nu när jag drog upp persiennerna blev jag genast på bättre humör, för det jag ser då är sol, blå himmel & faktiskt hösttecken! Allt bra mysigt de minsann! :) Man ser verkligen att löven börjat ändra färg lite här & var här, så mysigt speciellt när det är sådant fint väder också. <3

Jag bjuder på en liten bild jag fotat på en fluga som jag själv gillar rätt så mycket faktiskt. :) Om ni undrar vad det är den sitter på så är det mina döskalle (haha) flippflopp jag har i stugan, det bara flög dit & satte sig där & så fick jag ett kort innan den flög iväg. :D <3 Tyckte det vart fräckt att man ser döskallarna lite. Hoppas ni gillar den.

Idag ska nog jag, mamma & Ingela, uppfödaren & hennes hundar åka ut till klubben & träna. :) Mina fjärilar följer ju självklart också med. Jag får se om jag tränar kommer Cinnamon lite idag, men det blir säkert så att jag kommer träna massor, bara för att det är så kul! ;) Sedan hade jag även tänkt att fotografera lite… Min kamera är förtfarande sönder ja, men det är så att det är ett pixelfel som gör att den är sönder. Det blir pixelfel i varje bild då de blev något fel i reparationen, så det blir en rätt så stor röd prick i varenda bild (som jag ritar bort innan jag lägger ut de i bloggen endå) & telezoomet fungerar ju som det ska. :) Så fotografera lite kan jag ju, dock inte med mitt favorit & bästa objektiv... Men jag överlever nog, bara jag får fotografera för det känns som väldigt länge sedan jag gjorde det nu. <3

Vi åker dit till hundklubben vid ungefär halv tolv, så nu hade jag tänkt äta frukost & fixa mig lite. :) Jag tror minsann ni kan förvänta er lite bilder senare på tokiga Papilloner om jag inte misstar mig på den punkten.

Vad har ni för planer idag?



Cayennepeppar.se

Rumpnissen.

Publicerad 2009-09-05 00:55:03 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

En söt liten and som var i en liten damm (?) med massor av andra änder utanför Universeum när jag & Sanna var där i början av augusti! :) Det var superskoj där! ♥

Hoppas ni gillar bilderna, jag har märkt att det blir ganska mycket fågelbilder här i bloggen. Jag får bara hoppas att inte att ni tröttnar på dem, får försöka variera bilder lite mera kanske… Eller vad tycker du? :) Men det är väldigt kul att fota fåglar, en utmaning & ingen bild blir sig lik den andra bilden.

Änderna åt väl alger på botten skulle jag gissa, så de åkte ner med huvudena under vattnet & upp med rumpan rakt upp i vädret hela tiden, så därför döper jag denna anden till de fina namnet; Rumpnisse. Så passande, inte sant?



Cayennepeppar.se

Sädesärlan

Publicerad 2009-09-04 17:45:45 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


3st bilder på en söt liten sädessärla jag fotade för ett litet tag sedan. :) Jag gillar dem. Har du någon favorit? Själv gillar jag alla 3, kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag gillar mest faktiskt. Kanske den 3e…

Åh, jag vill att min kamera & favoritobjektivet ska fungera så jag kan gå ut & fotografera, känns som att jag inte har fotat på årtal! Saknar känslan när man har knäppt en riktigt bra bild som man verkligen tycker om. Ska försöka kolla upp dem snart, att man alltid skjuter upp det hela tiden. Hopplöst alltså! ;)



Cayennepeppar.se

Nybörjarkursen #3

Publicerad 2009-09-04 15:24:34 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson


Igår gick kursen varken bra eller jättedåligt, men någonstans där mittemellan. Alla har ju sina lite sämre dagar ibland. ;) Det var en ny hund denna gång, en pudel som inte hade varit med de andra kursgångerna då den hade löpt & Cinnamon & jag hamnade ju (såklart) i samma kurs som den. De få gångerna vi kunde göra hindrerna före pudeln hade kört dem gick de bra, men sedan… Det enda han gjorde var att gå med nosen i backen tyvärr & var bara inne i lukten. Han lyssnade varken på när jag pratade, kastade bollen (som han annars är hur tokig i som helst) eller godis. Matvraket som inte vill ha godis, det är ovanligt, han var verkligen helt dö-kär i den där pudeln. ;O

Vi hade en station där vi körde först ett däck & sen en lång tunnel, där gick det ganska bra faktiskt, dock kunde det ta en liten stund att få honom att lyssna på mig när jag sa "kör" då han satt & luktade precis innan däcket. Men när han väl fokuserade & lyssnade på vad jag egentligen babblade om, hoppade igenom det & sprang genom tunneln i full fart gick det jättebra måste jag endå säga! :)

Men mot slutet gick det lite bättre då vi inte var i samma grupp som pudeln, så då lyssnade han lite mera på mig & fokuserade lite mer på var han skulle göra istället för att bara titta på pudeln & ha nosen i marken. Igår fick vi även köra balansen (mot slutet av kursen) så det tyckte han var så skoj! :) Hans favorit.

Jag hoppas att han inte bryr sig om i fall pudeln luktar så gott nästa gång. Han har aldrig varit såhär innan, hoppas det inte fortsätter. För det enda Cinnamon tänkte på igår var säkert hur söt den där pudeln var skulle jag tro.

Bättre lycka nästa gång, alltså på torsdag. Som sagt, alla har sina lite sämre dagar ibland. ;)

Trevlig helg alla glada! ♥


Cayennepeppar.se

Skriver om kursen senare.

Publicerad 2009-09-04 07:12:24 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson


Ja, rubriken säger väl det mesta? Jag vart så trött igår efter kursen & kom hem rätt så sent så jag hann inte blogga om det då tyvärr. Och nu hinner jag inte heller skriva om den för nu ska jag strax kila iväg till skolan, men när jag kommer hem ska jag skriva om det kan jag lova. Då ska jag även svara på alla era fina kommentarer! :)

Idag är det även freeedag! Den bästa dagen på veckan, inte sant?




Cayennepeppar.se

Solnedgången i Varberg.

Publicerad 2009-09-03 15:32:33 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Ännu mera bilder från Varberg förra året jag fotat med kompaktkameran. ;) Jag hoppas jag inte tråkar ut er nu, men dessa 3st bilder är nog de sista faktiskt. :) <3 Jag gillar den 1a.

Jag kom nyss hem från skolan, så det har inte hänt så mycket ännu idag, men senare idag är det agilitykurs med Cinnamon! :D Vi hade en läxa till denna gång också, dock har vi inte hunnit åka ut till klubben tyvärr & tränat den läxan. :/ Läxan var att träna så att hunden skulle kunna stanna kvar innan man startar & träna in ett startord som t ex "kör", så jag tränade lite hemma igår kväll då han skulle stanna kvar medans jag kastade iväg en tennisboll sen sprang jag själv mot den. Sen sa jag kör när jag gick tillbaka till honom när jag gick tillbaka mot honom, vilket gick superbra! Han var jätteduktig på det & "kör" har vi sagt innan när vi tränat så det kunde han det också. ♥ Så jag tror faktiskt inte att det gör någonting att vi inte hunnit träna på det sedan i måndags, då det gick så bra igår när jag tränade lite. :)

Nu tänkte jag kila, bloggar mera senare. Ha det fint!



Cayennepeppar.se

Ett kollage på sötaste Spicy! ♥

Publicerad 2009-09-02 21:53:52 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson


Bjuder på ett kollage som jag satte ihop nyss på Sanna´s fina Spican. <3 Även dessa bilder är fotade i Varberg, Kärradal förra året den 14e oktober med min lilla kompaktkamera… :) Det var så himla skoj den där dagen! <3

Jag gillar bilderna, hoppas att ni också gillar detta kollage.
Visst är hon så himla söt, Spicy?



Cayennepeppar.se

Bilder från Varberg i oktober 2008. :)

Publicerad 2009-09-02 18:18:11 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Några av er som följt min blogg sedan 2008 kanske vet att jag var i Varberg, Kärradal i oktober förra året. :D Jag har inte lagt ut bilder därifrån tidigare, jag vet inte alls varför då jag måste säga att jag gillar bilderna i detta kollage väldigt mycket. :) Dock har jag lagt ut pussbilden på hundarna tidigare, men det var väldigt länge sedan (ett år ungefär). Man kan även se på den 1a bilden i kollaget att det är höst, hihi.

Bilderna ovan är fotograferade av mig med min kompaktkamera, jag köpte ju inte min systemkameran förrens i januari i år. <3

Åh, vad jag längtar tillbaka till Varberg!! Vi bodde precis vid ett berg, där den där fantastiska utsikten var, hur underbart som helst alltså! :O Eller vad säger ni? Jag hoppas att ni gillar bilderna i kollaget, det gör jag! Det är kopiering förbjudet på bilderna som alltid också.. :)

Har ganska många mera bilder därifrån, skulle det vara skoj & se mera? Fick sån himla lust att lägga in dem nu, väldigt bra med tanke på att jag har lite bildbrist just nu då min kamera & favoritobjektiv är sönder. Men jag ska lämna in de & se vad som är fel snart... Önska kameran & objektivet lycka till, jag tror det kan behövas.

Nu tänkte jag avsluta denna blogg, hoppas ni får en fortsatt fin 2a september allihop! ♥


Cayennepeppar.se

Paraplyet som gäller.

Publicerad 2009-09-02 07:14:33 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson


Det spöregnar ute idag, inte skoj. Så nu är det paraplyet som gäller påväg till bussen, annars riskerar jag att se ut som att jag skulle ha badat med kläderna på. ;) Och det vill man ju faktiskt inte, eller vad säger ni? 

Juste ja, ni som undrar vad det är för mobil jag fick igår med posten, så var det en Nokia 6600i slide. :D Älskar den! ♥ Hihi.

Hoppas ni har bättre väder än oss i Södertälje idag! Nu ska jag kila till bussen, hej!




Cayennepeppar.se

This is to a wonderful person...

Publicerad 2009-09-01 18:24:46 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson


Du är så otrolig & underbar alltså & det är just därför som du får detta hjärta av mig. ;) <3 Att en person kan vara så himla bra som du är & betyda så mycket för en som du gör…

Jag kommer alltid att finnas där för dig, whatever happens. ♥

Du vet vem du är.



Cayennepeppar.se

Bowling.

Publicerad 2009-09-01 15:12:42 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson


Jag medge att bowlingklotet & jag inte riktigt kom överens idag på idrotten med skolan. ;) Fast jag fick i alla fall 3st striker & 2st spärrar (wiiiehoo) så det kan man ju se som positivt... Men sedan hände det också att klotet flög åt pipsvängen helt enkelt, man kunde nog nästan tro att jag körde med ögonen förbindna vissa gånger tror jag, haha!  

Men det var ganska skoj ändå faktiskt. <3 Det blev mycket skratt i alla fall. :)

Jahopp, idag var det 1 september då. ;) Nu är det snart officiellt höst ju & snart fyller min älskade lilla Cayenne 3 år, eller ja... Snart & snart kanske man inte ska säga, men den 7e oktober är det hans födelsedag, min stora grabb!

Idag är det även helt blå himmel & sol, så ska det allt vara varje dag tycker jag. :) Älskart! Jag ska strax ner & hämta min nya mobil som kom med posten idag, jag trodde inte den skulle komma först om en vecka för den släpps i affärerna idag, snabb leverans kan man säga, hihi.

Bjuder på en bild på en fågel som precis hoppade ner från stenen när jag knäppte kortet, jag gillar den! Hoppas att du också gör det. Ha en fin 1a dag i månaden september. Ciao!



Cayennepeppar.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela