THE COVE

Publicerad 2010-02-28 19:02:07 i BlandatVAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ VISSA MÄNNISKOR???!!! 
Kan någon förklara det för mig? Finner seriöst inga ord alls…

Satt igenom hela filmen med tårar i ögonen. Hur kan människor vara så hjärtlösa? Det är vi som borde förintas från jorden, inte dem. Det är vi som förstör miljön, utrotar djuren och gör så hela planeten, haven och allt förstörs. Inte djuren! Om du inte håller med mig så tycker jag att du ska ta och se THE COVE och sedan avgöra vad din åsikt är sedan…

Det måste bara stoppas, det bara så är fel!!! :(

I know it is not a masterpiece

Publicerad 2010-02-23 13:38:52 i Blandat

Jag är hemma och är sjuk idag men imorse fick jag ett väldigt sug efter att börja rita. Jag har inte ritat sedan, vad kan det vara? Sedan ett år tillbaka? Ett och ett halvt? Det blev tråkigt efter ett tag och därför slutade jag rita helt. Jag är nämligen en sådan person så när jag ska rita blir det alltid så fult och inte alls som jag vill, men sedan när jag ritar spontant sådär blir det oftast hyfsat bra i alla fall, om jag hoppas någonting ska bli bra och börjar rita blir det oftast alltid katastrof. Konstigt det där. ;) Imorse tog jag fram papper och försökte tänka ut ett motiv att rita av. Jag ville inte rita något djur, tröttnat på det. Så jag tog en människa; det passar ju även bra då hon på bild fyller år idag. :)

Grattis! ♥ Inte för att hon kommer se detta men ändå, haha.

Jag har inte ritat alls på väldigt, väldigt länge men av någon extrem konstig anledning känns det ändå som om jag har utvecklas inom det väldigt mycket? Hm? Man säger ju att 'träning ger färdigheter' men tydligen inte eller? Detta är det första porträttet av en människa jag har gjort (om du inte väljer att räkna in streckgubbar som porträtt och ett självporträtt i bilden). Jag måste säga att den blev rätt så bra; teckningen, är nöjd. ;) Jag vet att det absolut inte är ett mästerverk eller något sånt; jag är inte ens nära duktig på att rita men tycker den blev bra för att vara jag. Personen det ska föreställa tycker jag att resultatet liknar, jag kan inte säga att det är på pricken likt men jag kan inte heller säga att ingenting är likt på den. När jag ritat dit ögonen och fransarna så såg jag att ögonen egentligen skulle sitta längre isär men jag orkade inte sudda ut alls, så lite vet jag ju vad som skulle behöva ändras för att bli mera likt men men. ;) Håret blev inte så fint heller, men man kan inte göra mera än sitt bästa. :)

Nu skulle det vara roligt om ni kunde se vem det faktiskt ska föreställa på min lilla teckning! Vem tror ni att det är? Kanske är jätte enkelt att se för vissa och jättesvårt för andra, skulle i alla fall vara jätteroligt om ni gissade! :D

Måste även tillägga att jag inte försvunnit för gott utan bara att jag har noll insperation till att ens ta fram kameran. Vill helst inte ens sätta foten utanför dörren nu när det är såhär kallt (och jag ska till Antarktis som vuxen? Yeah, right. Stort lycka till!). Men jag tror inte att jag överger bloggen, det kommer nog fram tills våren. Ha tålamod bara! :)

Pusshej
och hoppas ni ens orkade läsa denna egentligen onödiga text!

Valentine's day

Publicerad 2010-02-14 14:17:58 i Blandat

Copyright Hannah Larsson 

Glad alla ♥-dag allihopa! :)

Hoppas ni får en mysig dag. Själv ska jag strax åka iväg till Heron & se på bio med min älskade lilla kompis Cornelia, haha. :D Vi ska fira att vi känt varandra i 10 år nu! Tioårsjubileum, grattis till oss tjoho! ;o) Passande nog ska vi se Valentine's day också, den verkar vara väldigt bra.

Ha det bäst tills vi hörs igen!

Cayennepeppar.se

Sunday without a sun and a blue sky

Publicerad 2010-02-07 12:12:42 i Fotografier

Copyright Hannah Larsson 

Längtar till sommaren nu… Det är en meter snö här så det känns ju så långt ifrån sommaren man kan komma. Både hundar och matte drunknar ju ute just nu. Längtar till sommar, sol och värme! Trött på all snö och kyla nu. 

Längtar även till att fotolusten och blogglusten ska komma tillbaka, den tycks ha försvunnit i all snö den också. Jag kanske hittar den under all den smälta snön sedan när våren är här sedan? Man kan ju hoppas… :)


Cayennepeppar.se

A captured memory

Publicerad 2010-02-05 17:32:37 i Foto - porträtt

Copyright Hannah Larsson 

Ett porträtt från i höstas dyker upp och bryter februaritystnaden.

♥ Såna här porträtt är nog de bästa porträttbilderna man kan ta på sin kompis enligt mig. En riktig skrattbild! :) Ett av det underbara med fotograferingen, it's a captured memory!

Underbaraste Sofia på bild! 

Cayennepeppar.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela