Träningstävlingen igår.

Publicerad 2009-09-20 11:29:38 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson


Träningstävling på bruks var igår då. Jag kanske skulle ha varit med på den med Cinnamon, men då jag var på Gröna Lund innan den började så gick det inte, så mamma körde bara med Cayenne. :)

Cayenne ville inte göra slalomet & bara larvade sig där, så då tog mamma honom & ställde honom framför slalomet & visade att hon menade allvar då Cayenne vill bestämma lite själv (& då blev det disk då man inte får röra sin hund på banan ju). Men då körde han hela slalomet, vilket var bra ju & träningstävling är ju mening för att träna. Vi får hoppas han gör slalomet nästa helg då mamma & Cayenne ska tävla i Katrineholm! Någon mer som kanske ska dit?

Ingela var också med & körde på träningstävlingen med Korall & Ia, så mamma fick deras rosetter bara för att Ingela tyckte mamma hade blivit så duktig nu. Så nu har dem 'vunnit' 2st rosetter i alla fall, haha. ;)



Cayennepeppar.se

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2009-09-20 11:32:38

Söta söta Cayenne <3 Nästa gång vill jag träffa C & C också :) Sötaste vovvarna. Jag hörde ju faktiskt själv hur det gick igår, men ändå så säger jag Grattis!! <3



puss <3

Postat av: hannah larsson | admin

Publicerad 2009-09-20 12:08:01

Sofia: Tackar sötis! :)

Ja, nästa gång får du träffa kryddorna också. ;) Tack för grattiset också. <3

Puss

Postat av: Sanna

Publicerad 2009-09-20 12:33:20

Va bra att han tog hela slalomen sen, det är det som är så bra med träningstävling, det spelar liksom ingen roll om man blir diskad (eller asså det gör ju inget om man blir diskad på en riktig tävling heller men du kanske förstår hur jag menar) ;) då är det liksom ändå flera hundar som är med och tävlar och säkert en del som är publik och det är ju väldigt bra träning det också (Y) vi håller tummarna för dom på nästa tävling, det går ju bara bättre och bättre ju! :D nästa gång sätter han säkert slalomen (Y) :D Stort lycka till till dom :)



Va roligt att din mamma fick de två rosetterna av Ingela :D ja precis, så nu har dom vunnit två rosetter ;D <3



Kanonfina bilder Hannah! (Y) gillar verkligen dom :)

Ha en fortsatt fin dag. Puss!

Postat av: Lovisa

Publicerad 2009-09-20 13:18:27

Sv: Det var ju nollningen så det var "frivilligt".... egentligen behövde man ju inte gå, men det blir ju rätt svårt att säga nej när typ alla från klassen ska dit och de spänner ögonen i en och säger: du måste oxå komma. xD haha

Postat av: jennifer

Publicerad 2009-09-20 14:20:10

varsågod =). Vad gör du idag då? kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela