Fredag den trettonde

Publicerad 2009-11-13 17:07:06 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson 

Idag är det alltså fredag den 13e. Någon som haft otur? Det har jag, skulle man kunna säga.

Cornelia (♥) är här just nu så blir ingen lång blogg. Direkt efter skolan åkte vi ner på stan. Hittade inte så värst mycket, bl a en rosa T-shirt & en mascara. :)

Senare ska vi ner på stan (igen) & kolla om New Moon (Twilight) går här i Södertälje, för det står ingenting om att den går i denna stad, på sf.se. Så det ska ner & kolla senare, biografen öppnar 18.00 så får vänta ett tag till. Dock är det 15 års gräns så kanske inte kommer komma in. Men jag måste verkligen se New Moon på bio! Annars tror jag att jag dör… Plus att vi är väldigt sena ute, om biljetterna till biografen i Södertälje släppte biljetterna samtidigt som de andra, den 4e. Men håll tummarna för oss!

Fasen då att det ska vara fredag den trettonde idag då.

Otur, otur. OTUR!

Cayennepeppar.se

Kommentarer

Postat av: Sanna

Publicerad 2009-11-13 22:30:05

Speciell och väldigt underbar bild, gillar verkligen den :) (Y)Fredag den 13 alltså.. varför är det bra egentligen? ingen vill väl ändå ha otur eller? ;P synd om dig som fick de då! <3 såklart vi håller tummarna för dig och Cornelia att ni får biljetter till New moon :)Roligt att du hittade en rosa t-shirt och en mascara i stan :) alltid roligt att shoppa när man hittar något ;P Ha det bäst. Puss! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela