En liten favorit.

Publicerad 2009-07-31 20:33:33 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

En liten ny favorit bild på Cayenne jag har fotat. :) Funderar på att förstora denna, gillar den väldigt mycket. Men får se hur det blir med det! :D Hoppas ni gillar den.

Ha en underbar fredags kväll allihopa. <3 


Cayennepeppar.se

Bus Tindra. :)

Publicerad 2009-07-31 15:41:58 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Någon liten Tindra som gjort något hyss må tro? ;) Vilken av dessa bilder tilltalar dig mest på Cayennes mamma Tindra? <3

Trevlig helg... Denna fredag ser ut att bli regnig för vår del...

Spöregn...



Cayennepeppar.se

Finbesök av en padda

Publicerad 2009-07-31 01:41:10 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Nyss var mamma & hundarna ute på kvällsrundan & då hittade Cayenne en padda (han har hittat 3 paddor innan också, han verkar vara ganska duktig på det, eller vad säger ni?). Och har man då inte en underbar & snäll mamma som då tar in paddan då hon trodde att jag ville fota den (tack mamma! ♥).

-SÅKLART ville jag det. Har letat efter en padda eller groda att fota sen jag fick systemkameran, men har inte hittat någon, så gissa om jag vart glad nu. :)

Gillar bilderna ovan, speciellt den 1a! :D Lite av en favorit har den blivit nu. :) Älskar paddor faktiskt, har även haft en padda som husdjur. x) Min bror hittade den när han gick i mellanstadiet & tog hem den, paddan jätteliten då. Så fixade vi ett akvarium till den & den paddan levde i ungefär 3-4 år, som tyvärr dog för ungefär ett år sedan. :/ Rest In Peace Sigge... Ni kanske tycker det låter skumt, men jag hade även grodor då så jag visste hur jag skulle ta hand om den osv haha.

Vad tycker ni om bilderna? <3


Cayennepeppar.se

Nya layouten - grönt är skönt

Publicerad 2009-07-30 21:27:33 i Designer

Ny layout


Nu är den nya layouten uppe! :D

Det blev vitt, igen. Men jag måste säga att jag gillar den, väldigt mycket. Älskar i headern hur bilden på hundarna 'skärs av' till själva menyn, att dom står sådär snett också. :) Och färgerna älskar jag - ljust & grönt. Grönt är ju min favoritfärg. :) Det var ett tag sedan jag hade grönt här inne, jag vet inte riktigt varför utan det bara blev så. Och jag måste säga att jag trivs mera inne på min sida nu också. Haha, det låter konstigt, I know. ;D

Tycker det blev väldigt stilrent här inne också, vilket jag gillar. :P Allt i princip allt är omgjort, infosidorna har nya bilder, nytt utseénde & ny text. :) Så kika gärna in där & kolla. Även den nya bannern jag gjort till denna layout gillas. :)

Ja, som sagt... Denna layout gillar jag, men gör du det? Får jag ett godkänt...? :)



Cayennepeppar.se

Oaktiv idag.

Publicerad 2009-07-30 19:17:32 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Uppdateringarna i bloggen har inte varit många idag, eller snarare detta är den första. Men det beror på att jag har ganska fullt upp just nu. Jag restar & städar mitt rum, något som behövs & sedan fixar jag även med layouten jag planerat att komma ut idag. Denna gång skriver jag om allt, alla text på infosidorna så det tar lite tid. :)

Senare ska jag rensa massor med bilder & även fixa lite annat.

Planerar också inför nästa vecka..... :D :D :D :D :D



Cayennepeppar.se

Snart blir det nytt...!

Publicerad 2009-07-29 23:52:07 i Hundarna C

Fotograf: Hannah Larsson

Åh, vad klantig jag är... Jag glömde fråga om mina föräldrar kunde filma, både idag & igår så det blir ingen film idag heller. Men imorgon ska jag komma ihåg det... Jag ska. Jag ska... & så glömmer jag det... Känns som jag bara lovat & lovat, så kommer det aldrig. Haha, men snart så tror jag ett videoklipp på när vi tränar kommer komma ut. :) Om jag kan komma ihåg det. ;) Plus det kom jag på att jag inte var så duktig på att rita kombinationer, i alla fall inte i paint... Så kombinationen på banan vi körde kanske ni aldrig får se. Hehe, beror på om jag mirakulöst kommer på hur jag ska göra... ;)

Tidigare idag fotograferade jag hundarna till infosidorna, även bilden ovan fotades då. Jag vet inte alls vad Cinnamon tittar på, men denna bild är "typiskt Cinnamon", han ska alltid titta på allt annat medans jag ska fota honom. ;P Det är ganska svårt att få honom att titta in i kameran utan att behöva prata med honom hela tiden. Haha.
Nu ska jag sätta mig & ändra lite på infosidorna sen i natt kanske det kommer upp en ny layout. Eller imorgon, beror på hur långt jag hinner nu. :) Hoppas ni haft en riktigt bra dag idag. Det har vi, med väldigt mycket agilityträning & bus. Hundarna är riktigt trötta, dom orkar inte röra sig en fena. <3



Cayennepeppar.se

Agilityskoj

Publicerad 2009-07-29 13:05:06 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

Cayenne & jag har tränat ganska mycket agility idag, från & till då det är ganska varmt måste han vila mycket också. :) Jag har ställt upp en kombination där det inte behövs så mycket handling, då jag inte gått den kursen ännu, fick ju en spicka i benet så jag missade hela handling-kursen. Så denna kombination är det bara ett bakombyte sen är det mest bara att köra på. Dock är det ganska mycket svängar. 8-pinnars slalom är också med i kombinationen jag byggde upp, & Cayenne kör slalomet väldigt bra, fast ibland missar han den näst sista pinnen då han har liiite för brottom. :) Riktigt duktigt tycker jag ändå då vi inte tränat slalom så mycket & det var ett tag sedan vi körde 8-pinnar. Han har även en bra fart i slalomet. :D Två tunnlar & två hopphinder är det sen också, så det är inte en jättelång kombination. ;P Ska försöka rita upp kombinationen jag byggde upp, om ni skulle vilja se den?

Jag ska även be mamma eller pappa filma för det blev inte så att det blev filmat igår. ;D Nu ska jag inte sitta här & skriva mera, utan fortsätta köra agility med både Cayenne & Cinnamon, fast Cinnamon får inte någon kombination med slalom då han inte kan det ännu. :)

Det är så himla roligt, jag kan verkligen inte vänta tills vi kommer börja tävla! <3



Cayennepeppar.se

Ute på åkern.

Publicerad 2009-07-29 07:41:31 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Vaknade för en stund sedan, eller typ en timme sen då. :) Det är blå himmel & solen skiner, inte ett moln på himlen! :D Det känns som att det kommer bli helt underbar väder idag, varmt & skönt också! Äntligen, börjar bli trött på regnet & molnen nu! ;) Detta är vädret det ska vara nu på sommaren, enligt mig! <3

Hur är erat väder idag?

Bjuder på några bilder jag tog igårkväll, på åkern precis utanför våran tomt. :) Hoppas ni tycker om dessa bilder. Cinnamon gillar att vara ute på åkern & springa, min busvovve. Nu ska jag gå ut på en promenad med hundarna hade jag tänkt. Ni får ha det bäst!



Cayennepeppar.se

Cinnamon & fotbollen.

Publicerad 2009-07-28 18:01:13 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Cinnamon älskar verkligen bollar. :) Han är helt tokig i dom. Fotbollar har han börjat älska nu också, han tar dom i munnen & springer iväg. Dock är det en liten fotboll på bilden här. ;) Haha, Cinnamon hade bestämt sig för att rymma ut på åkern så han sprang i det höga gräset ut mot åkern (åkern ligger precis utanför våran tomt) precis när det hade spöregnat så han blev riktigt blöt som ni ser. ;) Sötnosen.

Jag tog bilder på hundarna innan idag som jag riktigt älskar, gud vad jag är nöjd över dom! :O Känns som att det var några av de bästa bilder jag tagit, åtminstone på hundarna! :D Håller även på att göra en ny layout, spännande va? :) Fick bara en idé sådär, som alltid & den är snart klar. Får se hur den blir sen. :) Haha, fast hittills är jag väldigt nöjd över den, & en av bilderna jag tog tidigare på hundarna som jag är så nöjd över är som header. :)

Nu ska jag träna mera agility, för nu har det spruckit upp riktigt & är sol & blå himmel. Härligt. Pappa ska nog även filma, så det kanske blir någon liten film på det senare eftersom några ville se när jag & vovvarna tränar agility. <3 Nu har vi även en videokamera, så hoppas kvalitén blir bra. (y) Kram.



Cayennepeppar.se

Hundkex

Publicerad 2009-07-28 14:03:41 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Åh, det är jättetråkigt väder. :( Regn & regn... Vart är sommarvädret någonstans?! Har ni också sånt här tråkigt väder med mulet & regn?

Nu ska jag leta upp någon rolig agilitykombination & ställa upp & sedan köra med Cayenne. :D Fast nu började det riktigt spöregna, så nu kan jag inte köra. För tror inte Cayenne vill köra agility i spöregnet, & det vill inte jag heller. Ursh, regnet bara förstör... :/


Cayennepeppar.se

The sheep.

Publicerad 2009-07-28 01:10:10 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Just nu är vi ute på landet. :) Tidigare körde jag lite agility med Cayenne & måste säga att jag är nöjd med träningen. :D Vi har tagit med tre tunnlar, för något jag glömt att berätta är att på utställninen vi var på i Söndags så var det utlottning där, då tog vi några lotter & vann på ena. ;) Och då fick man välja en valfri sak från ett bord & då tog vi en agilitytunnel. :) Så nu har vi tre tunnlar, vilket är kanon tycker jag. Imorgon ska jag ställa upp lite svårare kombinaioner & kanske filma lite också, får se. :D

Utställningen var en jättemysig plats också, det var inte alls långt ifrån en badplats & var även får & kossor där. ;) Så såklart fotade jag fåren, men kan inte påstå att jag är nöjd med bilderna på fåret. ;p Men fåren där var ganska kameraskygga & sprang iväg direkt när jag kom så hann inte hitta någon direkt bra vinkel att fota i eller ställa in helt rätt inställningar på kameran, så bilderna blev som dom blev. x) Hihi...

Nu ska jag sova, jag hade tänkt gå upp tidigt & gå ut & springa. ;D <3 Godnatt!


Cayennepeppar.se

The dancing dog

Publicerad 2009-07-27 17:27:28 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Vilken tycker du är finast? Färg eller svartvitt? Själv tycker jag om den i färg, men även den svartvita faktiskt... :) Nu ska jag gå ut & fotografera Cayenne & Cinnamon. Bloggar mera senare. <3 Ha det bäst allihopa!



Cayennepeppar.se

Valpinfluensan.

Publicerad 2009-07-27 13:24:23 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Måste jag säga att jag snart dör i valpsjuka? Speciellt då valpen på första bilden sprang fram till mig när jag fotade hundar som ställdes ut & på utställningen, hoppade upp på mig & pussade mig i hela ansiktet. Då smälte jag verkligen... Herregud vad liten den var, det var den minsta valpen jag såg där på utställningen. Enoooormt söt!

Snart heter det inte svininfluensan längre, det heter valpinfluensan...


 
Cayennepeppar.se

Ny familjemedlem har flyttat in.

Publicerad 2009-07-26 22:55:59 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson

Egentligen måste jag säga att rubriken är helt fel, den stämmer inte alls... Om man inte ser en kamera som en den av familjen, vilket man nog kan säga att jag gör då jag inte kan överleva utan den. Mamma & pappa har köpt en systemkamera. Sony alpha 350. Sony!? Dom borde ju köpt Canon, Canon är ju bäst. ;) Haha, man kan även säga att jag är en riktig Canon-älskare...

Stativ köptes även idag, som jag & mamma kommer dela på (för tror inte pappa kommer fota så mycket nämligen därför är det mammas & mitt, men vem vet? Pappa kanske satsar på att bli värsta fotografen nu. ;D Haha). Sen köptes även en sprayflaska, jag kom på det förra gången jag var i stugan, att vi inte hade någon där. Jag orkade inte vänta på regnet & ville så gärna fotografera vattendroppar så nu kan jag det, även fast det inte regnat. :D

Yay, kameranörd? -JA! Vänta, det kommer mera...

Jag fick även en bok, en kamerabok idag. Om Canon EOS kameror & om olika inställningar osv. Riktigt rolig att läsa, har dock inte läst klart den ännu då men hittills är den intressant. :) Sedan köptes väl inte så mycket mera, lite småsaker hit & dit. ;) Men när jag kom hem idag fick jag även en platt-TV av mina föräldrar. :) Tack så jättemycket! :D

Sprayflaska + blommor + Hannah + kamera = bilden ovan.
Vad tycker ni om den? Själv tycker jag den blev fräck, fast det kanske bara är jag?




Cayennepeppar.se

Glimmerns Magnolia - Ia

Publicerad 2009-07-26 14:11:50 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Tre bilder på Ia, Cinnamons syster, som jag fotograferade på utställningen igår. :) Haha, tycker om den första! Hon lipar men kolla hennes tunga, ser ju ut som ett hjärta. ;) Det tycker i alla fall jag, hon är en riktig sötnos hon... Och hon gillar att pussas, precis som Cinnamon. ;D <3 Haha, pussgurkorna!

Men visst är dom ganska lika, Cinnamon & Ia? Bakifrån ser det ut som exakt samma hund, för dom är tecknade på precis samma sätt. Ganska fräckt. Tar ofta fel på vovve bakifrån. ;p

Nu ska vi åka & shoppa. Vi hörs senare. Hej. <3


Cayennepeppar.se

Resultaten från utställningen igår.

Publicerad 2009-07-26 11:02:33 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

 Visningen i ringen.
Han visade sig riktigt bra i ringen. Ingela gick in & tränade lite innan allt började också & då hade han svansen uppe & gick superfint efter henne. :) Men när hon & Cinnamon gick in i ringen med andra Papilloner som han aldrig träffat innan undrade han nog lite vad som hände & blev lite osäker, så ett tag hade han svansen nere. Sen skulle domaren kolla tillgängligheten på hundarna - hälsa på hundarna & se hur dom reagerade. Cinnamon backade, han är ganska 'blyg' när det gäller nya människor, så domaren fick inte hälsa på honom då han backade. Det var även det han åkte ut på tyvärr, tillgängligheten.

Annars i ringen gick han riktigt bra, svansen uppe hela tiden förutom den där lilla stunden i början. I mitten av visningen när han hade svansen uppe hela tiden så frågade även domaren om Ingela hade limmat fast svansen, haha. ;) Han var riktigt duktig & kände sig mer säker än tidigare. Han rörde sig också väldigt fint.


Fotograf: Hannah Larsson

 Bordet.
Sedan var det bordets tur, där han på våran förra utställning hade blivit osäker & ville inte att domaren skulle titta på hans tänder & försökte då bita henne. Denna gång gick det hur bra som helst! :D Han stod där jättefint (dock med svansen nere som ni kan se på bilden, men det tycker inte jag var så viktigt, tycker det var viktigare denna gång att han inte försökte bita domaren). När det kom till tandvisningen gick det galant, domaren så att säga provocerade honom också men han visade inga täcken på att han skulle försöka bita henne. Han hade ingen förhöjd hjärtverksamhet heller sa domaren, så han blev inte stressad där uppe på bordet! Gud vad bra!

Fotograf: Hannah Larsson

Cinnamon slutade på fjärde plats & fick lite priser också - godis & en boll, han som älskar bollar också. :) Det som även var väldigt roligt var att när domaren sa att han blev fyra sa hon: "Fyra, väl värd att tränas". Det sa även domaren innan som Cinnamon försökte bita, så det är ju riktigt roligt att dom tycker att han är värd att tränas bort det på som behövs, för det hörde jag inte henne säga till någon annan hund heller. Cinnamon åkte ut på att han inte ville hälsa på domaren när det var test på "tillgängligheten" & att han hade 'oroliga öron' när han visade sig tror jag också, så nu ska det tränas så tar vi en 1:a plats på nästa utställning. ;) Det kom även fram flera på utställningen som sa: "Gud vilken fin färg han har" till Cinnamon. :) Så det var ju riktigt skoj det också. Duktigaste Cinnamon. <3 Jag är så nöjd över honom, trots att han 'bara' kom fyra.

Såhär blev kritiken av domaren:

18 mån. Trevlig modell, bra huvud men orolig blick o oroliga öron stör helheten. Bra bett & pigment. Mycket välkroppad med bra stomme. Bra svanshållning men han släpper den då o då. Välskött päls av rätt sort. Trevligt visad. Rör sig riktigt bra med god resning.

Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med kritiken också, det är 'orolig blick o oroliga öron' vi ska träna bort, för när han är osäker tar han bak öronen nämligen. Resten av kritiken var ju bara bra saker! Så nu ska vi träna Cinnamon på att hälsa på nya människor tills nästa utställning! :)
Ha en underbar söndag allihopa. <3


Cayennepeppar.se

Riktigt stolt matte till en riktigt duktig vovve.

Publicerad 2009-07-25 19:11:21 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Shit pomfrites, kan man vara mera stolt över en vovve än vad jag är just nu? :D Hihi.

Cayenne & jag var nyss ute & gick en halv mil & jag släppte Cayenne & hade honom lös, 1 kilometer gick han lös! En kilometer. Gud vad stolt jag är över honom, för han lyssnade hur bra som helst & gick alltid bakom mig. Jag var extra noga med att ha honom bakom mig & att han skulle gå fot, han fick inte gå framför mig & det fungerade hur bra som helst. Detta var första gången jag någonsin haft honom lös där det inte är inhägnat på ungefär ett år måste det vara!? För då Cayenne kom in i trotsåldern förvandrades han till en helt annan hund, som bara drog, skällde & lyssnade ingenting. Han var helt hopplös då, men för några månader sedan fick jag äntligen tillbaka min egna lilla Cayenne igen. :) Jag är extra stolt över honom då det var en bilväg där, & när han stannade till för att lukta sprang jag allt vad jag kunde & då blev det riktigt fart på honom efter mig & han tyckte det var riktigt kul. :) Så jag hade stenkoll på honom. Jag hade honom lös i en kilometer förutom 3 meter, då det kom en familj & gick förbi oss & jag ville inte riskera att han skulle skälla på dom eller något sånt nu när det gick så perfekt, så då satte jag på honom kopplet. Men han brydde sig inte alls om dom, han hade full fokus på mig så jag släppte honom direkt. ;D Sedan var det även vildkaniner där, som han inte alls brydde sig om, även fåglar som flög iväg & allt... Det brukar han alltid göra men nu... Cayenne brydde sig inte ett dugg utan gick jättefint bakom mig.

Guuuud så glad jag är!!! :D På hemvägen mötte vi även två svarta hundar, men han brydde sig knappt om dom heller, & skällde inte ett dugg. Ena hunden bor på våran gård så den har han sett innan men den andra hunden vi mötte har han aldrig mött & då brukar han skälla på dom, speciellt svarta för dom ska tydligen vara svåra att tyda då dom inte kan se svarta hundars ögon. ;) Men han bara tittade på den. (Y) Sen mötte vi även en Jack Russel som skällde på honom, & då brukar han alltid skälla tillbaka då han blir provocerad av det. Men nu var han helt tyst!

Snacka om att jag är en sååå lycklig matte just nu! Ni kan inte ana. <3 Det blev en väldigt positiv träning idag. Med mycket bus under tiden, han gick & bar en pinne halva vägen som jag kastade då & då. :) Positiva träningar är väldigt viktiga tycker jag. :) Sedan blev det också en långpromenad på 1 timme & 20 minuter. :) En helt underbar dag idag. <3 Tänk så roligt man kan ha med bara ett koppel & en hund!

Kameran fick inte följa med på promenaden så bilderna ovan är från i Onsdags, men tyckte dom passade till detta inlägg. <3 Strax ska jag börja skriva på resultatet från utställningen, det blir ännu lite uppskjutet. ;) Men jag tror att det kommer ut senare ikväll så ni får vänta ännu lite längre. :)


Cayennepeppar.se

Hemma från Papillonringens utställning.

Publicerad 2009-07-25 16:57:32 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Nu är vi hemma från en lång dag på utställningen i Tyresö. :) Resultaten skriver jag senare för nu ska jag ut & gå en långpromenad med Cayenne.

Haha, vad taskigt va...? ;) Men de kommer in så fort som möjligt. Jag fotograferade även ungefär ettusenfemhundra bilder där, så jag har lite foton att bjuda på senare också. :D Bjuder bara på en bild nu, tyckte den där Papillonen var riktigt gullig måste jag medge, den slickade sig om nosen jättemycket. :) Så söt. <3

Nu ska jag kila... Håll utkik efter resultaten & mera bilder. Hej!



Cayennepeppar.se

Utställning på Tyresö idag.

Publicerad 2009-07-25 08:17:59 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Något jag inte nämnt tidigare är att vi ska på utställning idag. Cinnamon ska ställas ut, denna gång är det Ingela, uppfödaren som ska ställa ut honom. :) Jag vet inte riktigt när vi kommer hem, beror helt på hur bra det går för busföret. <3 Ingela tror att det kommer gå bra för honom, förra gången blev han osäker & försökte bita domaren & blev då diskad. :/ Men jag tror också det beror på att domaren tvekade när hon kände på honom & så, & då blir Cinnamon också osäker. ;) Men domaren där tyckte han var jättefin & sa att vi skulle träna honom, för hon tyckte om honom väldigt mycket & om han inte skulle försökt bitit domaren tror jag det hade gått bra för honom (han bet aldrig utan gjorde det i luften, svårt att förklara men hoppas ni förstår). Så denna gång får vi se hur det går, Ingela tror det kommer gå bra så nu återstår det bara & hoppas & se...

WISH US LUCK!
Nu måste jag gå, Tyresö & vaccinationskontroll klockan 9. :) Wiho.



Cayennepeppar.se

Korallen

Publicerad 2009-07-24 22:26:34 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson   Fotograf: Hannah Larsson

Två bilder som jag tog på Cayennes syster Korall idag. :) Haha, jag gillar den tredje bilden, jag tycke att hon ser så skön ut där. ;) Vilken tilltalar dig mest av dessa tre? <3 Kram.



Cayennepeppar.se

Systern, mamman & systern.

Publicerad 2009-07-24 18:39:47 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Idag har vi varit hos Cayenne & Cinnamons uppfödare. :) Riktigt roligt var det där & jag fotade vovvarna väldigt mycket, tyvärr fick inte Cayenne följa med för mamma & jag gick nämligen dit (ungefär 4,5 kilometer är det dit) & pappa & vovvarna åkte bil, men så trodde pappa bara att Cinnamon skulle följa med så Cayenne fick nämligen vara hemma. Men det var väldigt bra träning för Cinnamon, då han är van att Cayenne är med. :)

Cinnamons syster Ia, Cayennes syster Korall & mamma Tindra var där & Cinnamon tyckte det var riktigt skoj. :D På bilden ovan är det Korall & Tindra, visst är dom lika min lilla prins? Syster & mamma är det ju. ;) Som ni kanske ser så har Korall hängande öron, hennes öron ville aldrig resa sig som valp så Ingela registrerade om henne till Phaléne, så Cayennes syster är en annan ras. ;D Haha. <3

Nu sprack det upp från molnigt till helt blå himmel, så nu ska jag inte sitta här & skriva längre utan ska snart gå ut med hundarna. :) Fast måste vänta lite för dom har nyss duschat & springer just nu runt & torkar sig, sötnosarna. <3

Fick flera bilder jag blev väldigt nöjd med på Ingelas hundar, så kommer komma in massor med bilder senare. :) Håll utkik om ni är nyfikna. Ha en underbar kväll. Hej! <3


Cayennepeppar.se

Calunder mattes under. ;)

Publicerad 2009-07-24 12:01:01 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Några bilder på Cayenne från stugan som jag ännu inte visat, hoppas ni gillar dom. :) Nu ska jag inte sitta vid datorn mera har redan suttit här en timme. :O Utan nu ska jag gå ut med hundarna på en långpromenad. :D Sedan ska jag träna konster med dom också, riktigt kul är det! <3 Hoppas ni får en fin fredag & en trevlig helg. ♥



Cayennepeppar.se

Vattenmonster på bild.

Publicerad 2009-07-23 23:23:05 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Tänkte bara bjuda på en liten väldigt stor bild på en blöt Cinnamon. Som ni kanske vet så älskar han att bada, så vi har en liten bajla (ska snart köpa en pool till honom) i stugan som han älskar att stå & skvätta ut allt vatten ut. Haha, han är för gullig han. ;) Han står & gräver i vattnet. :)

Hoppas ni gillar denna bild, själv gillar jag det lila i bakgrunden sedan såklart motivet - Cinnamon. <3 Nu ska jag fortsätta chatta med min underbara kompis (♥) i några timmar, sedan väntar sängen. Så passar på att säga sov gott redan nu. Godnatt. <3 Kram!


Cayennepeppar.se

Skojsig dag.

Publicerad 2009-07-23 17:59:52 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Idag har jag som sagt varit med en kompis. :) Vi gick på en långpromenad med hundarna, Cinnamon badade även lite idag. ;) Min älskade kamera fick också följa med, & så såg jag en fjäril som satt på en liten tistel som jag såklart var tvungen att fota. Haha, har letat efter en fjäril att fota ganska länge nu men alla har bara flygit iväg så fort jag närmat mig. x) Men denna satt kvar, ganska söt va? :)

Det var även massor med larver som satt på massa brännässlor, det var verkligen hur många som helst! :O Tack för den roliga dagen idag Cornelia. <3 :) Väldigt mycket skratt blev det, haha & man säger ju att ett gott skratt förlänger livet, vi kommer nog leva länge...


Cayennepeppar.se

En till vovve? - snälla?

Publicerad 2009-07-23 09:11:42 i Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Jag vill ha en hund, en till hund för jag har ju redan Cayenne som är min egna (♥). En stor en. ;) Men tyvärr tror jag inte det kommer gå att övertala mina föräldrar om en tredje hund som är bara min, inte en tredje hund som är hela familjens heller. Men jag har alltid gillat stora hundar faktiskt. Nu är det ju absolut inte så att jag säger att jag inte gillar mina små hundar bara för att dom är små, tvärtom. Men jag har alltid velat ha en stor hund, tror det skulle passa mig perfekt. Tycker väldigt mycket om Border Collie men om jag vill ha en vallhund skulle jag vilja att den skulle få valla, för det är då dom mår som bäst eftersom det ligger i deras natur att valla. :D Men som ni vet så har vi inte får, haha. Fast man kan ju såklart valla med dom ändå, på ett eller annat sätt. Vi hade en granne med en BC, den hunden var helt underbar & verkligen så arbetsvillig, & jättesnabb, då menar jag i rörelser också. ;) <3 Saknar honom, för dom flyttade härifrån sen en tid tillbaka. Den vovven gick jag ganska ofta ut med innan jag fick min Cayenne i julklapp.

Och... sedan en lite längre tid tillbaka, något år eller så har jag velat ha en Dogue de Bordeaux. Dom är så otroligt söta fast bara för att mina föräldrar (antar att det är lite därför för varje gång jag nämner den rasen så säger dom "dregel", nästan i alla fall, haha) har sett en film där en liknande mastiff förstörde ens dator bara för att den dreglade ner den så får jag skaffa den när jag flyttar hemifrån. x) Haha, men jag vill ju ha en nu... Någon som har något tips på hur jag kan övertala mina föräldrar? Har erbjudit mig att gå ut alla pass med hundarna resten av sommarlovet & då långpromenader varje dag (dock kommer jag nog göra det ändå, haha) för att bevisa att jag kan klara en större hund fast det är mycket mera jobb. Men lyckas inte, men tror jag har en liten idé.

Men ifall det blir så att det blir en till (vilket jag tvekar på väldigt mycket) så blir det inte så att det blir en ny hund, jag kommer aldrig i hela mitt liv ersätta Cayenne eller Cinnamon, det är omöjligt. Utan i så fall blir det en till hund, förstår ni skillnaden? :) Tänk, snart kanske det blir en till hund istället för bilden på blomman i mitten ovan. ;) Det är i alla fall min dröm, vilket nog får för bli dröm, tyvärr. :(
Är det någon mer här som vill ha en till hund? Vilken ras i så fall? :)

Nu ska jag avsluta denna blogg, för ska göra mig i ordning & sedan ut med vovvarna & vara med en kompis. <3 Ciao.



Cayennepeppar.se

Attack mot den lilla röda hunden.

Publicerad 2009-07-22 20:14:29 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Kom nyss hem från en långpromenad med Cinnamon, gick ju en tidigare idag med båda hundarna men nu gick jag en till, fast då bara med Cinnamon. :) Riktigt skönt måste jag säga, vi gick lite mera än en halv mil! :D Jag kände att det var bra att bara ta Cinnamon denna gång, så han får träna att vara själv & bli mera självsäker & så, för nu har han blivit riktigt van att Cayenne alltid är med & "skyddar" honom mot alla monster! ;) Det gick riktigt bra för honom, han gick med svansen uppe & var riktigt självsäker tills en Collie vi gick förbi gjorde utfall mot honom & han blev jätterädd då han blev inträngd i en buske då vägen var väldigt smal, & ägarna bara skrattade!? Då gick han med svansen mellan bena & var väldigt osäker & kollade runt omkring hela tiden, efter Collien skulle jag gissa. Sedan gick vi öven förbi två andra hundar, då fick jag typ dra honom förbi dom, han vägrade gå, fast jag gick ungefär 10 meter ifrån dom & hundarna inte brydde sig ett minsta dugg om honom. :(

Suck.

Jaja, bättre lycka nästa gång? :) Hoppas verkligen inte han blir mer reserverad för större hundar bara för detta, men det tror jag inte. Bjuder på tre bilder från morgonens långpromenad jag & vovvarna gick på. Hoppas ni gillar dom, det gör jag, speciellt då för att jag älskar bokeh (rund oskärpa) & grönt, min favoritfärg... & såklart mina favoritkillar. <3 Nu ska jag ta mig en dusch efter en lång & underbar dag utomhus. <3


Cayennepeppar.se

Fisken Cinnamon.

Publicerad 2009-07-22 13:51:20 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Gick upp tidigt idag & gick ut med hundarna på en långpromenad. :) Vädret var helt perfekt för det, moln/blå himmel & inte för varmt & sedan sprack det upp till sol också. Cinnamon passade även på att bada, behöver jag säga att han tyckte det var riktigt kul? :D Som ni ser så följde min älskade kameran även med, mera foton bjuds på senare för nu ska jag, köttbollar & Cayenne ut & träna. :) Dagen idag har hittills varit bra, & bättre ska den bli. ;) <3

Tycker din vovve om att bada?


Cayennepeppar.se

Så ska det vara.

Publicerad 2009-07-21 14:34:50 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Just nu spöregnar det ute, tråkigt. Fast någon gång måste det ju regna. ;) Men jag vill ändå ha tillbaka det fina vädret, sol & blå himmel. Så ska det vara nu på sommaren, ellerhur?


Cayennepeppar.se

Tjuvtitt

Publicerad 2009-07-20 22:41:47 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson   Fotograf: Hannah Larsson

Jag har nyss suttit & copyrightskyddat & förminskat bilder, för jag håller nämligen på att fixa mitt galleri, undra hur många gånger jag gjort det nu egentligen? Men har kännt att dag-för-dag galleri inte passade mig då jag alltid glömmer att uppdatera det, haha. Så nu har jag gjort månadsgalleri istället, vilket jag tycker passar mig mycket bättre. :) Här ovan är två bilder som jag fixade nyss, från Januari är dom, precis när jag fick kameran alltså. :) Ska fixa Februari nu också hade jag tänkt & se på en film innan jag går & lägger mig. :D

Snart ska jag försöka få upp det nya galleriet med massor av bilder, det låter väl spännande så säg? Jag hoppas att det kommer blir bra.


Cayennepeppar.se

Flugan | extrema närbilder

Publicerad 2009-07-20 15:11:07 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Dessa extrema närbilder på en minifluga fotograferade jag igår i stugan. Jag har inte beskärt bilderna för att komma närmare flugan eller någonting, utan jag fotade de så nära, kan även säga att flugan var mindre än 1 cm. :O <3 Flugan verkade vara väldigt sugen på att vara fotomodell, för den var inte alls rädd för mig & kameran, även fast jag 'hängde' över den. För vissa flugor flyger ju iväg så fort man kommer nära, men denna satt helt stilla & jag var bara någon cm ifrån den med kameran, & fotade i massor med olika vinklar men det flög inte iväg då heller. Fantastiskt! <3 Tack fluga för att jag fick fota dig. :)

Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med bilderna ovan, första gången jag fotar någon liten insekt så extremt nära. Älskar dessa kort, speciellt den första. Dessa är nya favoriter hos mig. Har även några flera bilder på flugan i andra vinklar, är ni nyfikna på att se dom?

V a d   t y c k e r   n i   o m   d e s s a   n ä r b i l d e r   p å   f l u g a n ?



Cayennepeppar.se

Små ändringar i bloggen

Publicerad 2009-07-20 02:43:56 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson

Som ni kanske ser om ni klickar in er & ska kommentera så ser ni att det är lite ändringar där. Har ändrar själva kommentarsfältet sen har jag även ändrat vid själva kommentarerna. :D Och till sist har jag även ändrat teckensnittet till texten här & copyrightskyddet som ni kan se på bilden ovan… Själv är jag nöjd med ändringarna & tycker det blev bättre, tycker att bloggen blev lite mera personlig av någon anledning. Men jag skulle gärna vilja veta vad du tycker om ändringarna, både kommentars & text-ändringarna & copyrightskydds-ändringarna.

Bättre eller sämre än innan?

02:43 är klockan, & det spöregnar ute. Ska nog sätta på en riktigt bra film & lägga mig i sängen. Tycker det är mysigt att krypa ner under ett täcke i mörkret när regnet smattrar mot rutan, speciellt om man tittar på en bra film. :) Jag hoppas att det är finare väder imorgon, helst solsken & helt blå himmel. Värme skulle heller inte skada. :P Men jag tror tyvärr att det skulle regna, typiskt. Men får väl hitta på någonting ute även om det skulle regna. ;) Nu ska jag se den där filmen som jag inte bestämt ännu & krypa till kojs.

p u n k t s l u t



Cayennepeppar.se

Hämnden är ljuv

Publicerad 2009-07-19 22:16:32 i Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Två bilder hann jag ta innan jag blev invaderad av pissmyror som omringade mig. Troligen stod jag på deras bo eller någonting, för dom verkade bli riktigt sura på mig & verkade vilja få bort mig där ifrån kvickast möjligt (eller döda mig, vem vet?). Jag som bara skulle fota ett par blommor, vilka dumma myror. xO Det kom massor med myror... Och dom bet mig, på fötterna! Fast hann springa iväg med fötterna på ryggen, eller snarare hoppa, för jag hoppade nämligen upp så fort jag kunde på altanen som var bredvid mig. ;) Nu ska jag hämnas, ska döda allihopa. Jag är hemsk, jag vet, men det är dom också, & pissmyror är inte roliga [speciellt inte att ha på ens tomt]. Ska förgifta dom med myrgift. Mohahaha, så gör jag om någon biter mig... Eller stör mig när jag fotograferar. Så akta er!




Cayennepeppar.se

LULU | the coton de tuléar

Publicerad 2009-07-19 19:09:00 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Dessa bilder på vår grannes coton de tuléar Lulu fotade jag innan vi åkte till stugan, alltså i fredags. :) Cayenne & Cinnamons bästis är det, dom har alltid jättekul & busar ihop. ;D Hon var även den första hunden Cayenne träffade när han kom hit om jag inte minns helt fel.

Lulu är riktigt söt tycker jag, & det tror jag inte bara det är jag som tycker, tycker speciellt hon ser söt ut på bild två, hon ser så pigg & busig ut där. Gillar dessa bilder, hoppas ni också gör det! <3

Nu är vi även hemma från stugan efter en mysig helg där, men har massor med bilder på lager som kommer komma ut i bloggen, så håll utkik om ni är nyfikna! :) Ciao. <3



Cayennepeppar.se

Bolltokiga Cinnamon

Publicerad 2009-07-19 14:28:41 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Halloj. :) Blir mycket bilder på hundarna nu har jag märkt. ;) Men lite senare så ska jag lägga in naturbilder som jag fotade igår. Hoppas ni gillar dessa bilder på Cinnamon i alla fall. :) 

Han riktigt flyger efter bollen som ni kan se, han är riktigt tokig i bollar. Knasiga lilla vovve. <3 Han älskar när man kastar iväg bollen så kommer han tillbaka & lämnar den, sen älskar han också när man kastar den mot honom så hoppar han upp i luften & så fångar han den, han är jätteduktig på att fånga bollar sådär. ;D Måste filma det någon gång, skulle ni vilja se ett videoklipp på det? ;) <3

Hoppas ni får en fin söndag. Tänkte avsluta detta blogginlägg nu, bloggar mera senare.



Cayennepeppar.se

The little C

Publicerad 2009-07-18 23:29:37 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Jag skrev ju att bilderna på Cinnamon jag fotade tidigare idag också skulle komma in så här är dom. :) Fick ju även en bild på Cayenne när han slickar sig om nosen som ni kan se om nu rullar ner, & fick även en likadan på Cinnamon. Ganska faktiskt skoj. ;)

Vad tycker ni om dessa bilder? Hoppas ni gillar dom. Godnatt! <3



Cayennepeppar.se

Mina små underbara filurer

Publicerad 2009-07-18 15:57:47 i Hundarna C

Tidigare idag fotade jag både Cayenne & Cinnamon, var ett tag sedan jag fotade båda två tillsammans så tyckte det var dags att göra det nu, speciellt i detta underbara väder vi har - sol & blå himmel. :) Dessa bilder är verkligen starka favoriter hos mig nu, så hoppas att ni gillar dom också.

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson 

Nu ska jag fortsätta träna agility med Cayenne, det är så himla kul. Agility är livet det! Cayenne är riktigt duktig också, gör stora framsteg i det vi tränar. (Y)
Hihi, bloggar ganska mycket nu, men det är så skoj speciellt nu när jag kan lägga in större bilder & har mycket nya foton jag gillar också. Jag hoppas ni också gillar mina bloggar, släng gärna iväg massa kommentarer också. Det gillas mycket. ;) Skriver mera senare. <3 Kram.


Cayennepeppar.se

6st bilder på Cayennepeppar <3

Publicerad 2009-07-18 12:32:04 i Cayenne

Jag fotograferade nyss Cayenne. :) Hade tänkt visa er bilderna nu, är riktigt nöjd med resultatet måste jag säga. Hoppas ni också gillar dessa bilder. Älskar den runda oskärpan [bokeh], tycker det är så fint & ser så proffsigt ut. Fotograferade även Cinnamon så det kommer säkert in ett litet blogginlägg med bilder på honom lite senare också. :D Har massor med nya bilder att visa, så kommer komma in mycket nya, stora, sommriga bilder nu. :)

Var & tog ett litet dopp förut på campingen, shit vad kallt det var. :O Haha, måste varit mindre än 15 grader kändes det som. ;) Kallt... Jag som trodde det skulle vara lika varmt som det var förra gången. ;)

Förresten, nu skriver jag inte "Foto: Jag -oredigerade" under bilderna i varje blogg längre, ska nog ta bort det helt. Tycker det har blivit lite uttjatat eftersom det står så under varje bild då alla bilder jag lägger in har jag tagit & alla är även oredigerade om inget annat nämns. ;) Så ni vet, även fast det inte står så är det jag som tagit bilderna.

Här kommer bilderna på min älskade vovve:

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Min favorit är den första eller sista bilden, har du någon? :) Hoppas ni får en riktigt fin lördag. Nu ska jag träna lite agility med Cayenne, blev riktigt sugen på det nu. :)   



Cayennepeppar.se

Favoritblommor

Publicerad 2009-07-18 00:41:34 i Fotografier

Tiden gick så fort, skulle egentligen inte lägga ut bilderbloggen såhär sent men nu blev det så. ;) Det blir bara 5st bilder nu på prästkragar som även är en av mina favoritblommor, som faktiskt egentligen är ogräs, haha. Då det bara är 5 bilder kanske det inte direkt är en 'bilderblogg' men då klockan är så mycket & jag planerat att gå upp tidigt får ni bara dessa nu. :) Men mera bilder kommer upp idag [klockan är ju efter midnatt så det är ny dag], hoppas ni gillar dessa bilder i alla fall. :) Det gör jag. <3

E n j o y :

Fotograf: Hannah Larsson
Största bilden jag någonsin visat er. Haha! :) Gillar denna väldigt mycket.

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

V i l k a   ä r   d i n a   f a v o r i t b l o m m o r ?



Cayennepeppar.se

Grasshopper

Publicerad 2009-07-17 21:07:49 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson
Fotograf: Hannah Larsson [jag]
Har ändrat färgerna pyttelite [annars oredigerade], tyckte bilderna blev bäst såhär faktiskt,. :)

En liten gräshoppa ville tydligen vara min fotomodell idag innan vi åkte till landet. :) Tycker om dessa bilder mycket faktiskt, hoppas att ni också gör det. :D 'Regnbågen' på den 3e bilden har jag inte redigerat dit eller någonting, utan det blev bara så. ;D Jag har fotograferat massor, gud vad jag har saknat min kamera alltså! :O

Flera bilder kommer in senare i bloggen, för hade tänkt göra någonting annat just nu... Plus att jag inte kan fortsätta sitta här ute på altanen. GAAH, jag blir verkligen tokig, det är hur mycket myggor som helst & jag har säkert 40 myggbett då jag hade t-shirt & shorts nyss, inte det bästa kanske. ;) Klarar inte detta längre, är allergisk mot myggbett också, så betten blir jättestora & det kliar som jag vet inte vad! Nu måste jag gå in, myggorna tar kol på mig. x) Hejs.


Cayennepeppar.se

Stugan nästa... :)

Publicerad 2009-07-17 17:33:40 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson
Foto: Jag
Oredigerade

Vi ska strax åka till landet. Det kommer säkert komma in en hel drös med nya bilder senare, då jag äntligen har fått tillbaka min älskling! :) Bjuder sålänge på två humlebilder jag fotat för ett tag sedan, hoppas ni gillar dom. Trevlig helg önskar vi här på Cayennepeppar er alla också. <3

Nu ska jag packa ner det jag ska ha med. Kram.


Cayennepeppar.se

my camera is back!

Publicerad 2009-07-17 15:31:06 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Yes! :) Nyss fick jag tillbaka min kamera efter hela fyra veckors reparation! Dom bytte även ut slutaren i kameran, vilket jag är glad över att dom gjorde för då kan jag ta mera bilder innan kameran går sönder, för man kan ju bara ta ett viss antal bilder innan slutaren pajar [ca 100 000 bilder eller någonting sånt], så det är ju bra att dom bytte den. <3 ;)

Denna bild ovan är den första bilden jag tagit med min kamera sen den kom tillbaka, hehe. Eller ja, Cinnamon var ju inte direkt svartvit & bara tungan hade färg när jag tog den, vilket ni säkert förstår. ;)

Har ni även sätt att jag får in större bilder i bloggen nu? Jag har velat ha det en längre tid men det har inte gått på mina tidigare layouter då headern på sidan varit för stor, så denna gång gjorde jag den lite mindre. Jag tycker det är bättre med större bilder, hoppas ni också tycker det.

Måste tacka för alla fina ord om den nya layouten ni skriver, kul att ni gillar den! :) Tack! <3

Hoppas ni får en fin dag idag! <3



Cayennepeppar.se

NY LAYOUT | blueblueblue

Publicerad 2009-07-16 20:32:51 i Designer

Ny layout

Ser ni någonting nytt här inne? Såklart ni gör! ;) I natt fick jag bara en idé från ingenstans så jag satte mig vid datan & började trixa & fixa, & nu idag är det en helt ny layout här inne. :D Tyckte det blev fint med molnet sådär i hörnet & att den sedan "flyter in" med färgen sen eller vad man nu ska säga. Detta är även första gången jag gör om helt så att säga. För på mina tidigare layouter har jag alltid haft menyn här ovan, men nu har jag den på sidan som ni kan se. :)

Jag är riktigt nöjd med denna layout, har heller aldrig sett någon som haft en liknande utan den är helt från mina egna idéer vilket det alltid måste vara enligt mig. Man vinner alltid på att vara unik, man ska inte härma andra. Jag visste inte om denna layout skulle bli bra, utan jag chansade helt enkelt [om jag inte skulle lyckas skulle jag förstört hela hemsidan, för jag raderade allt. Haha], men jag tycker faktiskt jag lyckades väldigt bra. Tycker den blev riktigt somrig, personlig & unik vilket var mitt mål. Tröttnade rätt fort på den gamla layouten, hade den ungefär en månad men nu är det som sagt en ny!

Jag älskar även att hundarna springer här till vänster, för jag tycker det ser ut som att dom jagar varandra. Haha, jag får ganska konstiga idéer till hemsidan, fast ändå väldigt bra då de är mina egna & att de inte är som alla andras, vill inte ha en hemsida som liknar varenda människas. ;P Förra gången blev det ganska mycket färger, humlor & lite nalle phu inspererat, vet inte vad jag fick det ifrån. Denna gången blev det en blå layout med ett moln i hörnet, meny på sidan & hundarna som busar med/jagar varandra. Haha... :) Nu hade jag tänkt fixa lite mera med info-sidorna om oss, hade tänkt ändra lite mera med dom. Har även ändrat lite i bloggen som ni kan se & lagt till flera nya kategorier.

Förra pausen kom jag tillbaka med en ny layout, nu kommer jag också tillbaka med en ny layout för nu har jag bestämt att pausen är över! :D Hoppas kameran kommer imorgon också, efter hela 4 veckor. Nu ska jag sluta babbla men innan jag går måste jag fråga;

Vad tycker ni om min nya layout? Får jag godkänt?


Ps. Säg gärna till om den ser konstig ut i eran upplösning/webbläsare. Jag vet att menyn är lite ljusare i Mozilla Firefox... Men jag vet inte hur jag ska lösa det för om jag tar den färgen som blir i FF blir det fel i IE nämligen. :S Men men, inte så jättestor skillnad va? Ds.



Cayennepeppar.se

Harry Potter and the Half-blood prince

Publicerad 2009-07-15 20:53:53 i Blandat

© Hannah Larsson

Idag, 15 Juli 2009 är det världspremiär av Harry Potter och Halvblodsprinsen på bio. :) Jag, min bror & pappa gick & kollade på den på bio tidigare idag, den var riktigt bra måste jag säga, [vilket jag tycker de andra HP-filmerna också är]. :) ...& popcornen var riktigt goda, mums. Haha!

Någon mera som har tänkt se Harry Potter och Halvblodsprinsen på bio eller kanske redan har sett den eftersom det är premiär idag? Jag kan rekomendera den starkt för jag tyckte den var väldigt bra, vissa scener var riktigt roliga också, mycket skratt. x) Ska bli spännande att se fortsättningen också, för det slutade inte i slutet som på de andra filmerna gjort. Haha, det där lät konstigt men jag tror att ni förstår? ;D

Förlåt så mycket för att jag inte har uppdaterat på över en vecka men jag har haft annat skoj för mig & det är ju trots allt SOMMARLOV! :D Nu gäller det att njuta, då sommarlovet snart är slut, tiden går ju fort. Och då min kamera fortfarande inte kommit tillbaka från reparationen så känner jag inte riktigt för att blogga då det inte blir något intressant att blogga om utan bilder eller någon intressant text alls, då blir min blogg bara tråkig... Men för någon dag sedan ringde dom & sa att min kamera var klar, äntligen efter 4 veckor, det skulle ju bara ta 2-3 veckor!? Om jag har tur [vilket jag aldrig har] så kommer den på fredag, annars får jag väl vänta tills på måndag skulle jag gissa. Kanske slänger in något inlägg innan kameran kommer ändå, jag får se helt enkelt... Annars fortsätter det att bli tyst här inne på Cayennepeppar-sidan tills jag får tillbaka min älskade kamera & kan fota igen. ;) Måste tacka för saknar-dig-inlägg osv som vissa av er skriver till mig, kul att ni saknar mig i alla fall. <3 Det värmer alltid!

Ni får ha det bäst, det ska jag. Ciao. <3


Cayennepeppar.se

TVÅ KOMMA TVÅ KILOMETER

Publicerad 2009-07-07 19:45:27 i Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: Jag  -oredigerade
Den sista bilden är riktigt brusig, men jag tyckte det var fint. Vad tkr du? :)

Gaash vad jobbigt! :O Hahaha! Jag har nyss varit ute & sprungit med Cayenne runt en liten sjö. ;) Ett varv runt där är ca 1,1 kilometer & vi sprang hela TVÅ varv jag & min lilla prinskorv. Gud vad jobbigt det var, hade först bara tänkt springa ett men sen så tog jag två ändå & jag kunde knappt andas, för jag hade glömt att ta min astma [ja, jag har astma för er som inte visste det. ;)] & det kom jag på efter ett tag så fick lite andningssvårigheter under tiden då vi sprang. Haha. Ni kanske tycker det låter som att jag har jättedålig kondis som sprungit 2,2 kilometer & tycker det är jobbigt, men jag kan säga er att det låter alldeles rätt i så fall. ;D För i & med att jag bröt benet förra året i April har jag inte kunnat springa utan problem med benet sen för ungefär en månad sen bara, så det är ÖVER ett år sedan jag har sprungit alls så här långt, gick på friidrott innan & då sprang jag 2 gånger i veckan så då hade jag ganska bra kondis kan man säga. ;) [jag har kanske sprungit 400 meter som mest innan haha] så min kondis är inte på topp alls längre, men det ska jag öva upp nu. Men nu är jag rätt stolt över mig själv att jag klarade det, Cayenne var också superduktig. <3

Två komma två kilometer. :)

Bilderna från stugan kommer nog inte idag som jag hade planerat tror jag, för nu ska gå & duscha efter motioneringen sen ska jag se en film & gosa med min duktiga lilla svartvita vovve hade jag tänkt. :D Men bilderna kommer inom kort kan jag lova er, den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge, säger man ju.

Vad har ni hittat på idag?




Cayennepeppar.se

wE aRE hOME

Publicerad 2009-07-06 19:46:19 i Blandat

Foto: Hannah Larsson

Nu är vi hemma från stugan efter fyra underbara dagar där! ;) Har inte så mycket att säga utan tänkte bara säga att vi är hemma nu & bjuda på en bild som jag tagit i stugan med kompaktkameran. Min systemkamera verkar vilja göra mig ännu surare & ta sig så lååångt tid som möjligt på sig att bli lagad. Blir galen.. & ledsen. Haha!
Jag har massvis med bilder kvar att visa från stugan fortfarande, trots att jag la ut 26 stycken igår. ;D Kanske lägger ut flera redan ikväll, eller imorgon.
Ni får helt enkelt hålla utkik om ni är nyfikna.

Puss & hej!



Cayennepeppar.se

BILDBOMBNINGEN | t j u g o f e m b i l d e r

Publicerad 2009-07-05 23:47:10 i Fotografier

Nu kommer [äntligen] bildbomben som jag lovar er.
Vassegoda; 25st bilder bara för eran skull! <3

Enjoy:

Foto: Hannah Larsson
En rätt så molnig dag, men solen kikade fram ibland. :)

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson   Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Dragkamp. :D

Foto: Hannah Larsson   Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Haha, jag måste säga att jag älskar denna bild, Cayenne ser så himla söt ut!

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Någon viss vovve flåsade ner min lins på kameran. ;p

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Lägg märke till spindeln på blomman. :o) Gillar denna skarpt.

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson   Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Min prinskorv har slingat håret vitt, snyggt va? x) Haha. <3

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Skönaste liggstilen. ;)

Foto: Hannah Larsson
FOTOGRAF: Hannah Larsson [jag]    -oredigerade bilder
Observera att alla bilder är fotade med en kompaktkamera.

Jajamensan, här var alla 25 bilderna. :D Mina favoriter är 10, 15 & bild 17. Dom riktigt älskar jag måste jag säga, lite speciella bilder tycker jag att dom tre är. :) Vilka är dina favoriter av dessa tjugofem bilder?

Ps. Någon som lagt märke till att jag lagt in min twitter här på höger sida? :) Där är den i alla fall. ;) Någon mer här som har twitter? Skriv den isådana fall till mig så följer jag er. :) Ds.



Cayennepeppar.se

CINNAMON | s e p i a

Publicerad 2009-07-05 02:44:32 i Cinnamon

© | foto: Hannah Larsson

Lovade ju er en bildbomb igår, men jag åkte & badade sen var jag ute sprang med Cayenne sen bara rann tiden iväg & jag hann inte ens sätta mig vid datan. ;) Fy på mig, men senare idag kommer bildbomben kan jag lova! :) Kuligt va? Bjuder på ett litet kollage jag har suttit & fixat ihop på bilder jag fotade tidigare idag på Cinnamon, men som sagt mera bilder kommer senare. ;D Haha, lägg märke till hur lååång tunga Cinnamon har på bilderna ovan! Haha, min lilla gullepluttis! <3

Jag sitter just nu nere i våran gäststuga, har nämligen en 'storstuga' där vi sover & sånt. :) Sen har vi även en bod där alla värktyg osv. är, en gäststuga & en bar. ;D Haha, så just nu sitter jag nere i gäststugan, sitter & tittar på TV & bloggar som ni kanske redan förstått. ;P Ska även sova här nere i bäddsoffan, vill inte sova i min säng där uppe... För att förra gången kröp det en korsspindlel vid mitt huvud. :S Och det gjorde det igår också så nu sover jag här nere. x) Spindlar är ju farliga, säger vi... xD Korsspindlar kan ju bitas [säger jag till mitt försvar]. Fast det konstiga är att jag vill ha en spindel, dom är söta [dom stora] men inte de små, dom är bara läskiga, ursh... Haha, jag är nog liite skum..? För de flesta skulle nog tycka tvärtom än vad jag gör. Haha, nu ska jag sluta babbla & fortsätta titta på TV. Glöm inte bildbombningen som kommer senare.

G ó n a t t ! < 3
Förresten, vad tycker ni om mitt lilla kollage ovan? :)



Cayennepeppar.se

Ute på landet! :)

Publicerad 2009-07-04 14:42:14 i Cinnamon

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Jag [Hannah Larsson]   -oredigerade   |   Obs. Fotade med en kompaktkamera.
S v a r t  v i t t . . .
   Är som sagt inne i en svartvit period just nu. (: <3

Halloj! :) Just nu är vi ute på landet i sommarstugan :D Vi åkte hit igår men kunde inte blogga förrens nu för internetet krånglade lite. ;) Jag ska strax åka & bada, det är hela 25 grader i vattnet! :D Härligt värre! <3 Bjuder bara på två bilder nu, men jag kommer...

...Bildbomba er senare! Så håll utkik om ni är nyfikna. ;) Ciao...




Cayennepeppar.se

GRATTIS SPICY! :)

Publicerad 2009-07-03 14:43:26 i Gratulerar

© Hannah Larsson

Idag fyller min bästa bästis hund Spicy 3 år!  [ladyinash.blogg.se] :) GRATTIS SPICY! <3 Haha, gjorde ett litet "födelsedagskort" också, hoppas ni tycker det är fint. :p Hoppas att ni får en underbar dag idag. ;) Ni två är som gjorda för varandra, Sanna & Spicy! <3


Cayennepeppar.se

ETT FOTO...

Publicerad 2009-07-02 18:54:34 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson
FOTOGRAF: Hannah Larsson [jag]    -oredigerad  

...som jag tagit & gillar väldigt mycket. :) Är helt kär i svartvitt just nu, vet inte varför. ;)
Vad tycker du om denna bild? Kommentera & tyck till. :)



Cayennepeppar.se

A long walk in the sun

Publicerad 2009-07-02 14:32:20 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: Jag -oredigerade
Hope u like this pictures. I do. :)

Kom nyss hem från en långpromenad med hundarna som jag skrev att jag skulle ta bloggen jag skrev i natt. Herregud var varmt det var säger jag bara, trodde inte det skulle vara så varmt som det var innan jag gick ut, för om jag visste det skulle jag absolut inte gå ut.. Höll på att dö när jag äntligen var hemma... Nästan i alla fall. ;) Hundarna också tror jag. Vi gick ca 6 kilometer & det var 30 grader i skuggan.... & vi gick i solen hela tiden då det inte fanns någon skugga. xp Varmt kan man säga... ;) Nu hade jag tänkt gå ut & hitta på någonting... ;P

Vad hittar ni på en dag som denna?



Cayennepeppar.se

The puppy Cayenne. :)

Publicerad 2009-07-02 03:11:49 i Blandat

Min lilla puppy. ;D

Kollade nyss igenom lite valpbilder på min lilla vovve & då såg jag denna bild. Tänkte bara visa den. Jag personligen älskar den här bilden trots att kvalitén inte är den bästa. Detta är faktiskt en av mina absoluta favoritbilder på Cayenne som valp. Har ingen aning om vad det är som gör den här bilden till just min absoluta favorit, men den utstrålar liksom Cayenne. Haha, det är svårt att förklara. ;) Men jag minns det första dagarna med Cayenne som om det var igår. Jag låg på golvet & bara tittade på honom, min alldeles egna hund, medans han gick runt & strosade, satte sig ner & tittade sig omkring & utforskade hans nya hem. Tror att det är minnerna jag minns när jag tittar på den där bilden som gör att jag älskar den så mycket, för det är det jag gör - älskar min Cayenne, mer än någonting annat. <3

Nu hade jag tänkt sova. Klockan är ju trots allt 03:11 & jag hade tänkt gå upp tidigt imorgon & gå ut med hundarna på en långpromenad, men nu får vi se hur det blir med att gå upp tidigt, tror ni jag lyckas? :P Jag själv är ganska tveksam... God natt! <3



Cayennepeppar.se

God Jul(i)

Publicerad 2009-07-01 15:50:56 i Hundarna C

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

 Foto: Hannah Larsson

Jag & fjärilshundarna önskar er en riktigt god jul(i). xD :)
Haha. Dessa bilder ovan fotade jag på balkongen nyss [med kompaktkameran då]. :) Älskar Cinnamons ögon på den första bilden. :D Nu ska vi åka & bada snart i det underbara vädret, vi hörs. :) Vad har ni för er denna dag i värmen?



Cayennepeppar.se

Solnedgång | b i l d e r b l o g g

Publicerad 2009-07-01 02:20:08 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson   Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: Jag [Hannah Larsson] -oredigerade bilder
Obs. Bilderna är fotograferad med en kompaktkamera. :)

Igår fotograferade jag den fina solnedgången från våran balkong, alltså för ungefär 4 timmar sedan [klockan 22:00]. :) Känns lite wierd att säga igår eftersom det inte riktigt känns som igår, det är ju mitt i natten liksom. ;D Haha. Men i alla fall här är några bilder jag fotade igår. x) Med kompaktkameran då, har ännu inte fått min kamera. :( Åh vad jag saknar den, men nu har det gått ungefär 2 veckor sen vi skickade iväg den så snart måste den väl ändå komma? Håll tummarna för överlever inte länge till utan den.. x/ <3

Någon som har nån favoritbild av de åtta bilderna ovan? :)
Min är nog första, andra, tredje eller sista bilden, kan inte riktigt bestämma mig. ;P Tyckte denna solnedgång var riktigt cool att se, för solen var så stor, ett stort klot. xP Låter konstigt när jag skriver det men solen såg vekligen jättestor ut, kanske också syns på bilderna, eller? :D Nu ska jag se på tv, mitt i natten. ;) -Sömnproblem, ni vet. xD puss


E d i t   0 2 : 4 2 . . . OME.. Det är första JULI idag, det tänkte jag inte på. :o Haha, bara en tanke som for igenom mitt huvud, kan knappt förstå att det är Juli, redan! ;D Hahaha.... :)



Cayennepeppar.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela