EN liTEN FLUGA

Publicerad 2009-06-30 20:50:38 i Foto - insekter

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Foto: Jag -oredigerade
Haha, ser ni den söta lilla flugan? :)
 
Idag har jag & mamma varit & shoppat. :) Jag handlade 4 t-shirtar & linnen & en grå collegetröja. :) Det behövdes. ;D Köpte även ett par glasögon & tre par örhängen. :)
Vad har ni haft för er denna Tisdag i värmen?

Nu ska jag ut med min prinskorv & leka. :D Hej så länge!


Cayennepeppar.se

3 bilder bjuds det på...

Publicerad 2009-06-30 16:07:53 i Hundarna C

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson


Foto: Hannah Larsson

Har ingenting att skriva utan jag tänkte bara bjuda på tre bilder jag fotat. :) Hoppas att du gillar dom. :p Det gör jag, speciellt bilden på hundarna, för jag riktigt älskar bokeh
[rund oskärpa], någon mer som gör det? (:
 
Tänkte bara önska er alla en riktigt fin dag! :)




Cayennepeppar.se

The Plimpaplomp.

Publicerad 2009-06-30 02:25:56 i Cinnamon

Foto: Hannah Larsson

Haha, plompen, pimpaplomp & plompis är [bara några] smeknamn Cinnamon har.

Jag har ingen aning om hur vi kom på just dom eftersom det börjar på P & inte C som hans namn gör. Cayennes smeknamn börjar i alla fall på C, i alla fall dom flesta. ;) Hihi, fast jag tycker dom passar honom, gör inte du? x) Tycker det har blivit ganska lite hundbilder nu, & väldigt mycket naturbilder. Ska nog ta börja lägga in mera bilder på mina älsklingar, det var ju faktiskt anledningen som jag skaffade denna hemsida. :) Vad tror ni om det? (: Vad vill ni helst av allt se, vovvebilder eller naturbilder? Kommer såklart att blanda men det skulle vara kul att veta vad ni tycker är roligast, så ni får gärna kluddra in en liten kommentar & säga vad ni tycker.

Med denna bild jag fotograferat säger jag godnatt! :D Tycker om bilden, hoppas du också gör det. Nu ska jag sova för sängen väntar, hoppas jag kan sova nu för det är så himla varmt, tur att någon uppfann fläkten. :) <3

Sleep tight... Zzzzzz..



Cayennepeppar.se

R a b i e s s p r u t a

Publicerad 2009-06-29 16:07:28 i Hundarna C

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: Hannah Larsson [jag]   -oredigerade bilder
Gillar dessa bilder väldigt mycket! Vad tycker du om dom? :) <3


Shiiit! Det är 30 grader i skuggan & det måste vara över 40 grader i solen. :O Jag var nyss ute på balkongen & solade lite, men kunde inte göra det länge alls, det var för varmt. :P Fast jag klagar inte alls på värmen, älskar värmen! :) Sitter just nu i mitt rum med en fläkt i ansiktet. x) Ska strax ut med hundarna på en promenad & busa lite. (:

Jag vill åka & bada för det är så varmt, går knappt att göra något annat ute just nu, fast det hinner vi inte idag... xD För senare ska mina sötnosar ta rabiesspruta, för dom ska nämligen ta pass så vi kan åka utomlands med dom. :D

Hur varmt är det hos er, lika varmt som hos oss? :) Nu ska jag gå ut med hundarna & busa lite som sagt. :) Ciao.



Cayennepeppar.se

Blåmärken...

Publicerad 2009-06-28 14:46:02 i Blandat

Foto: Hannah Larsson
Foto: Jag -oredigerad
Gillar denna bild. :)

Jag har 24 blåmärken på benen, tjugofyra...!
Och jag har ingen aning vad dom kommer ifrån, ärligt talat. :o

Jag har fått dom efter långpromenaderna & cykelturerna nu de senaste dagarna men när & hur har jag ingen aning om, har inte ens kännt att jag fått dom, vilket jag tycker är riktigt konstigt för minns inte att jag slagit i något eller så som kan ha gjort att jag fått alla blåmärken. Haha...

Det är riktigt snyggt också, med typ blåa ben... säger vi... :)



Cayennepeppar.se

Calunder & Pimpaplomp <3

Publicerad 2009-06-27 21:35:47 i Hundarna C

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: Hannah Larsson [jag]   - oredigerad bild

Måste bara säga att jag älskar den här bilden på mina pälsklingar. :) <3 Älskar Cayenne & Cinnamons uttryck & bokeh [den runda oskärpan] i bakgrunden, tycker det ser proffsigt ut. ;D Funderar faktiskt på att förstora den här bilden, så mycket gillar jag den. ;)

Vad tycker du om den här bilden på mina skruttar? ;P <3



Cayennepeppar.se


Ps. Om ni undrar vad rubriken står för så är det hundarnas smeknamn..
Lite udda smeknamn, jag vet... x) Speciellt Cinnamons . . . . Haha. Ds.

exercise in the sun

Publicerad 2009-06-27 18:58:10 i Blandat

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: Hannah Larsson [jag]   -oredigerade bilder

Idag har jag & mamma varit ute & cyklat. Jag fick nämligen en ny cykel Torsdags. :) Jag motionerat ganska bra på sistone, tycker jag i alla fall. (;

     I torsdags gick jag 7 kilometer med hundarna.
     Igår gick jag 6 kilometer med hundarna & cyklade 1 mil. :D
     Idag cyklade jag & mamma ca 3 mil. :)

Plus att det har varit 25 grader varmt ute, om inte mera... Hur varmt som helst! :O Är helt död nu, fast det är riktigt skönt också. :) <3

Måste be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men eftersom jag inte har en kamera just nu & det är helt underbart väder så ska man ju inte vara inne & sitta vid datan. De flesta är ute just nu också, så är nästan ingen idé att uppdatera för fullt då inte så många är inne & läser bloggar i detta väder! ;D Men hittade några ganska gamla, somriga bilder [även bilderna ovan] när jag var på långpromenad med hundarna i Maj, så kanske lägger in lite bilderbloggar då & då nu, för gillar bilderna starkt som jag tog då. Och de bilderna har jag inte lagt in ännu. ;) Hoppas jag får tillbaka min kamera snart, saknar den så himla mycket!!! ;)

Hoppas ni har det underbart allihopa i detta underbara väder, det har jag! :)
Puss på er, nu ska jag gå ut med min prinskorv Cayenne! :)



Cayennepeppar.se

E y e c o l o r

Publicerad 2009-06-25 15:59:28 i Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Mitt öga | Fotograf: Jag [Hannah Larsson]
-jag har endast gjort bakgrunden svartvit, annars oredigerad. :)



V a d   h a r   d u   f ö r   f ä r g   p å   ö g o n e n ?



Cayennepeppar.se

Hannah & Cayenne back in the days... (:

Publicerad 2009-06-24 08:52:24 i Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Haha, bjuder på en väldigt gamla bild på mig & Cayenne. :) Vet inte riktigt när den är tagen men den är ganska gamla, nått år eller så, antingen tagen 2008 eller 2007. ;) Är osminkad & med ruffsigt hår & allt, den är tagen i stugan, har gjort mig svartvit bara för att fokuset ska vara på Cayenne, inte mig... Haha.. ;P Men jag tycker bilden är söt, i alla fall Cayenne. ;) Kan visa mer sånahär bilder om ni vill?

G o d m o r g o n !    ; D  Jag har varit vaken hela natten, & kollat på tre filmer, sen surfat runt på internet lite, skojsigt skojsigt. ;) Har tänkt ställa tillbaka dygnet lite, för jag tycker det är lite jobbigt att gå & lägga mig vid 05:00 - 07:00 sen vakna vid halv fem, då har hela dagen gått liksom. ;o Haha... För om jag vaknar sent kan jag inte somna förrens det är morgon. xP Så nu ska jag försöka gå upp tidigare & det är riktigt mysigt att vara uppe tidigt på morgonen. (:

Idag är det helt underbart väder ute, helt blå himmel & solen skiner - perfekt. :) <3 Ska gå ut på en långpromenad på ca 2 - 3 timmar med Cayenne & Cinnamon alldeles strax & bara njuta av det underbara vädret. :D Ska bli hur mysigt som helst! :) Men kommer inte ta med mig någon kamera, för jag orkar inte ta med mig digitalkameran, tycker den är grymt tråkig att fota med också. x) Så jag ska bara njuta av det fina vädret helt enkelt. :)

Vad har ni för planer för dagen? :)


Cayennepeppar.se

Tomt

Publicerad 2009-06-23 16:03:17 i Blandat

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Är tom på ord idag, har ingenting att skriva & inga nya bilder att visa då jag fortfarande inte har någon kamera. Bjuder på tre bilder jag fotat, dom är väldigt brusiga & inte alls fina enligt mig, men men... Ni får stå ut, har ju som sagt inga nya bilder. ;)

Ha en riktigt fin Tisdag allihopa! <3



Cayennepeppar.se

B u M b l e B e e #3

Publicerad 2009-06-22 02:37:50 i Foto - insekter

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: Hannah Larsson [jag]

Gillar faktiskt denna bild, tycker den är fin. Har gjort bakgrunden svartvit medans humlan fortfarande är i färg & sedan ritat två hjärtan i bakgrunden. x) Jag gillar´t.

. . . Men gör du det? :)


Cayennepeppar.se

The bumblebee #2 | c l o s e - u p

Publicerad 2009-06-21 20:21:55 i Foto - insekter

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: Hannah Larsson [jag]    - oredigerade bilder

Den lilla humlan ännu en gång. :) Bilderna är fotade i stugan när vi var där innan sommarlovet, den 6:e Juni, alltså med systemkameran. (: Jag gick riktigt nära & är förvånad att humlan satt kvar, var ca 2 cm ifrån den faktiskt. :)

Jag hoppas att ni gillar bilderna ovan. Ni får gärna skriva vad ni tycker om dom. Själv gillar jag dom starkt, fast sen älskar jag ju humlor också. Jag har ganska många mera humlebilder, har tänkt lägga in dom också. Hoppas att ni inte blir uttråkade av det, men eftersom kameran har gått sönder så kan jag inte ta så mycket nya bilder... Ni får helt enkelt säga till om ni blir uttråkade av flera humlebilder. ;)



Cayennepeppar.se

S u n d a y

Publicerad 2009-06-21 15:33:46 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Någon liten humla som behöver lite hjälp där kanske ? Haha.

Foto: Hannah Larsson

Bjuder på några bilder jag fotade igår, jag gillar dom, speciellt den första! :) Oredigerade som vanligt är dom & fotade med en kompaktkamera. :D Har du någon favorit av dessa?

Igår sprang ju som sagt jag & Cayenne, det gick faktiskt bra, men jag måste säga att Cayenne har mycket bättre kondition än vad jag har! ;o Haha! Vi sprang ungefär 1-2 kilometer, & jag kunde knappt andas när vi var hemma, fast det kan bero på min astma också. ;D Hehe. Men jag har ju knappt sprungit på ett år eftersom jag fick en spricka i benet, så jag har inte kunnat springa alls utan att det har gjort ont förrens nu, så min kondition är inte speciellt bra, då jag gick på friidrott innan också vilket jag inte heller kunnat fortsätta med sen jag ramlade. ;P Men nu ska jag öva upp min kondition igen. ;) Ska nog ut & springa med Cayenne idag också. (: Vad ska ni hitta på idag denna Söndag då? :)

Vill fotografera med min kamera nu, den lilla kompaktkameran är så jobbig! xp
Säger bara en sak; jag saknar min kamera. :´(



Cayennepeppar.se

Prästkrage... (:

Publicerad 2009-06-20 17:20:19 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson
Foto: Hannah Larsson [jag]    -oredigerad & fotad med en kompaktkamera.


Bjuder på en bild på en prästkrage jag fotograferade nyss. Tycker faktiskt om den, speciellt bokeh [den rund oskärpan] i bakgrunden. :) Vad tycker du om den?

Har egentligen ingenting att skriva så bjuder bara på en bild. ;)
Nu ska jag ut & springa med Cayenne. ;p Ciao! :) <3




Cayennepeppar.se

Hej från stugan | b i l d e r b l o g g

Publicerad 2009-06-19 18:09:48 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Foto: Hannah Larsson [jag] -oredigerade...
Obs: Bilderna är fotograferade med en kompaktkamera*.

Idag är det midsommarafton & det är ett riktigt midsommarväder, regn, hagel & svart [nästan] himmel. ;D Bilderna ovan tog jag för en liten stund sedan, det haglade som bara den, det såg nästan ut som snö. ;) Nu har det spruckit upp lite & solen skiner... Vi har hittills haft en jättemysig midsommarafton, med god mat & jordgubbstårta! :D Smarrigt värre!

Ska nog ta & cykla eller gå in till badet nu, får se vad det blir. :) Det är två kilometer till badet från våran sommarstuga, ska se om jag ska bada också . . . imorgon! ;p Nu är det fööör kallt. Hoppas ni har haft en underbar midsommar hittills & att ni gillar bilderna ovan. Jag tycker dom blev rätt så fina faktiskt, trots att dom är fotade med en kompaktkamera som jag är ovan med att fota med, men vad gör man inte om ens systemkamera är sönder & nu befinner sig i Stockholm... ;) Hihi.

Ciao, ha en fin helg också!



Cayennepeppar.se

GLAD MIDSOMMAR! <3

Publicerad 2009-06-19 00:25:04 i Blandat

© Hannah Larsson

G l a d   m i d s o m m a r   a l l i h o p a !   : )
Denna bild ovan är kanske inte är så 'rolig' midsommar-hälsnings-bild... Jag hade tänkt ta en bild på Cayenne & Cinnamon med en midsommarkrans på huvudet. ;) Det skulle blivit en sån fin midsommar hälsning ju! Men jag har ju ingen kamera så nu går det ju inte, jag kan inte överleva länge till utan den. :( Men ni får helt enkelt nöja er med denna. ;D Hoppas ni får en riktigt fin midsommarafton.

Idag ska jag & resten av familjen åka ut till stugan & fira midsommar, riktigt mysigt. :) Jag tar med mig datan så det blir säkert bloggning under helgen. Jag kommer nog att fotografera lite med digitalkameran, så några bilder under helgen blir det nog också ska ni se. :) Skojsigt värre!

Vad gör ni nu under midsommar? :)



Cayennepeppar.se

Lisamatildakarlsson.blogg.se - Matilda´s design jag gjort :)

Publicerad 2009-06-18 17:14:32 i Designer

Matildas blogg jag har gjort.

-KLICKA HÄR FÖR ATT SE DEN LIVE eller klicka på bilden för att se den i större storlek-


Här ovan är då Matildas design jag har gjort. :) Själv är jag faktiskt väldigt nöjd med den, & det är Matilda också, hon tyckte att den blev jättebra, vilket var det som är meningen. ;D Jag hade egentligen inte någonting att gå efter på denna design. ;) Så jag gjorde bara som jag tyckte blev bra. Hon ville ha den rosa & somrig, vilket jag tycker att jag lyckades med att få den. :)

Såhär skriver hon också på sin blogg; "Och ett JÄTTE STORT TACK till HANNAH som har gjort designen !! Hur snyggt som helst!! Gillar den jätte mkt (: Tack tack igen! Vet inte vad jag skulle gjort utan dig!!!" - jag är glad att hon gillar sin design! :D
Hoppas att ni också tycker att den blev fin. <3

Vad tycker ni om hennes design...
-får jag godkänt ? :) <3


Cayennepeppar.se

The day in words and pictures

Publicerad 2009-06-17 23:47:44 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson [kompaktkamera]
Linn. :) Gjorde bakgrunden svartvit & Linn [& linsöverstrålningen] i färg, annars oredigerad. Tyckte denna bild blev söt! :)

Foto: Hannah Larsson [kompaktkamera]
Alva i lekparken.

Foto: Hannah Larsson [kompaktkamera]
Linn.

Foto: Hannah Larsson [kompaktkamera]
Linn igen.

Foto: Hannah Larsson [kompaktkamera]
Suddig bild på Alva, men, men. ;) Här gungar hon i alla fall. :D

Foto: Hannah Larsson [jag] - fotade med kompaktkamera.


Som sagt skulle Linn & Alva komma hit idag. :) Jag var som vanligt uppe hela natten, gick faktiskt & la mig efter jag ätit frukost . . . normalt... -Nja. ;) Haha. Gick och la mig vid 07:30 och sov till 11:00, sen gick jag upp & gjorde mig i ordning för jag & mamma skulle åka & kolla på skor innan vi träffade Linn & Alva, vilket vi gjorde. ;) Jag köpte även ett par skor, med 10 cm klack. Om man är kort så är man. ;) Men dom var slut i 36, så jag köpte dom i 37 istället, för de var små 37:or så dom passade faktiskt ganska bra, mina första skor i storlek 37. x) Jag har egentligen 35-36... Små fötter, vet det också. ;D Men jag funderar på & lämna tillbaka dom & byta dom till 36or för att 37orna glappar liiite. Men får se hur jag gör. ;) Här är i alla fall skorna jag köpte idag;

Foto: Hannah Larsson [kompaktkamera]

Sedan träffade vi Linn & Alva gick till en lekpark & hade skoj. (: Vi gjorde även massor med andra saker, dom hade jätteroligt. :) Vädret var också helt underbart, solen sken & himlen var blå. Och som ni ser så fotograferade jag några kort, men inte med systemkameran då, för den är i Stockholm nu.. ;) Nej, utan med mammas lilla kompaktkamera. :)

Visst är dom söta? ;D <3 Ser ni någon skillnad på tvillingarna? :) Det gör jag, fast jag är ju van då jag känt dom sen dom var små, i början såg jag inte alls skillnad på dom. ;O Dom gick & pratade engelska med varandra, det låter så himla gulligt! Dom bor ju i Thailand för deras pappa jobbar där [Scania] & då går dom på en Engelsk skola, så dom är jätteduktiga på engelska, t om duktigare än mig . . . tror jag! ;O Haha! <3

Bloggdesignen jag gjort till Matilda & Bea är nu klar, eller den blev klar för några dagar sedan men nu har hon sett den & jag har lagt in den på hennes blogg. :) Jag lägger ut den imorgon så att ni får se den, spännande va? (: Nu ska jag läsa en bok mamma & jag köpte när vi handlade skorna också, 14 år till salu heter den. Den verkar bra. ;) Nu när jag läst ut Twilightserien så måste jag ju hitta något annat, eller så kan jag ju läsa om böckerna om & om igen. ;P Och det ska jag också. Haha...

Hoppas ni också har haft en jättefin dag, & att vädret var lika fint hos er! <3




Cayennepeppar.se

Linn & Alva | the twins

Publicerad 2009-06-17 03:28:58 i Blandat

Foto: Hannah Larsson
En helt random bild som jag faktiskt gillar starkt! :)Vet inte vad det är med bilden som jag tycker blev så speciellt men jag gillar´t. :D Bilden är fotad av mig &
 oredigerad som vanligt. ;) <3

Klockan är över 03:28 & här sitter jag & kollar igenom foton från tidigare i år som jag kan lägga ut i bloggen eftersom jag inte kan ta några nya bilder just nu, lyssnar på musik, tuggar tuggummi & smäller bubblor (säger man så?) . . . som jag kanske ska ta & sluta med eftersom alla sover. Haha. x) Blir en vana att nattblogga nu, men det är sommarlov & då får man göra vad man vill, inklusive vara uppe hela natten & göra ingenting-alls-hela-natten-lång. :D Eller vad säger ni? :) Tummen upp för sommarlov!

Imorgon ska vi träffa Linn & Alva. [länk till min gamla bloggen]  Två tvillingar som mamma hade på dagis när dom var 1-3 som jag sedan brukade vara barnvakt till innan dom flyttade till Thailand som dom gjorde för 2 år sedan. :)  Dom kommer hem två gånger om året hit till Sverige & då brukar vi träffa dom. :) Ska bli jätteskoj att träffa dom imorgon. Men är ju helt perfekt [ironi] att jag inte har någon kamera alls & inte kommer kunna fota något alls. Perfekt att du skulle lägga av precis nu kameran... Har fortfarande inte klurat ut hur jag ska överleva utan den, är helt beroende av den som den kameranörd jag är... Jaja, kul ska vi ha i alla fall, tvillingarna & jag! :) Nu ska jag sluta babbla på, sluta smälla bubblor & se en film.. Eller bara fortsätta sitta här & kolla igenom bilder från tidigare i år.. Extremt svårt val. xD Jag tror jag kör med både & jag. (a) Haha, vad ironisk jag blir såhär på natten, fast det kanske jag alltid är utan att jag tänker på det? Hehe..

Jag kom även på nyss att det är exakt ett år sedan jag & tvillingarna sågs sist, inlägget jag länkat till ovan är från den 17 Juni 2008, & idag är det den 17 Juni 2009. :)

Hejs! Nu bliré film & tugga-tuggummi-utan-att-smälla-bubblor!



Cayennepeppar.se

2-3 veckor.. ?! :´o

Publicerad 2009-06-16 20:33:29 i Blandat

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: Hannah Larsson [jag]    -oredigerade
Gillar denna bild, hoppas du också gör det? :)

Efter att ha provat allt det stod man kunde göra för att få igång kameran igen, & det inte fungerade ringde mamma till Scandinavianphoto.se där jag köpte kameran. Dom sa att vi var tvungna att skicka in kameran, det fanns ingenting att göra. :( Så nu är kameran inskickad dit på reparation, eller så får jag troligen en helt ny, så nu har jag ingen kamera längre...

Och kommer inte ha det på TVÅ-TRE VECKOR.  :´(  Så länge har det aldrig gått utan att jag inte fotat, i alla fall nu det senaste året då jag började att fota.  :´(

Hur i *** ska jag överleva? Nu när det är midsommar, sommarlov & underbart väder finns det miljarder saker att fotografera... Idag var vi även i stugan, första gången jag är utan min systemis där. :( Det var riktigt tråkigt att se alla underbara kort det skulle blivit om kameran hade fungerat. Gaah, jag blir galen. Har redan sett massor med perfekta fototillfällen, OVANLIGT perfekta till & med.. Dumma dumma dumma kamera. :(

Förlåt för de negativa inläggen nu,
men är så sur, arg & ledsen på min kamera... ;)



Cayennepeppar.se

Strålande sol! :)

Publicerad 2009-06-16 15:00:07 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Idag är det strålande sol, blå himmel & bara några få små moln . . . Och såklart har kameran inte mirakulöst börjat fungera. Hur ska jag klara mig utan den? :´( Idag är det även den första soliga dagen på sommarlovet, & då vill man väl fota massor, i alla fall jag. Jag har ju ganska många bilder kvar från stugan förra helgen, & ena dagen där var det soligt så jag bjuder på några [oredigerade] bilder nu från den soliga dagen. ;) Hoppas att ni gillar dom. <3

Idag är det även den 16 Juni, tiden går extremt fort tycker jag . . . Eller så är det bara jag som sover bort hela dagarna . ? Haha. Ta det som passar bäst. ;D

Hoppas ni alla får en fin Tisdag. (:



Cayennepeppar.se

Nassen... |kameran överlevde inte|

Publicerad 2009-06-16 01:29:30 i Blandat

Foto: Hannah Larsson

Tänkte bara säga att ni kommer få massor med gamla bilder en obestämd tid fram över, inga nya alls... Kanske inte hela tiden såhär gamla som bilden ovan, men min kamera är sönder på riktigt... Den överlevde inte... :o Vi sökte & kollade om det fanns någon som hade fått samma problem med sin kamera som jag fått, & det var det. Då hade dom också skrivit hur dom gjort för att bli av med det, ungefär 5 olika tips. Jag har testat ALLT & lite till nu men ingenting hjälper. :´( Riktigt ledsen nu. :/

Kommer inte kunna fotografera alls på en obestämd tid om inte min kamera mirakulöst bestämmer sig för att börja fungera, vilket nog inte kommer hända... Utan jag får nog skicka in min kamera så dom får laga den, eftersom jag inte haft den i ett år ännu, utan bara sedan den 8 Januari iår så tror jag att jag får en ny eller att dom kommer reparera den gratis, fast jag har inte någon koll alls på det där så det är bara vad jag tror... & hoppas.

Jahopp, nu kommer ni få gamla bilder hedan efter. Hoppas det inte kommer göra någonting? Har ganska många valpbilder på Cayenne från 2007, det gillar ni & se va? :) Dock är vissa suddiga & har dålig kvalité & sånt, men det hoppas jag inte gör någonting. Denna bild ovan tycker jag är otroligt gullig. Min vovve är för underbar han. <3 Gjorde allt svartvitt förutom Nasse, tyckte det blev finast så. ;) Hoppas ni tycker om den, det gör jag. 
Cayenne ♥ Nasse. ;)

Tack till er som hållit tummarna för att kameran skulle fungera, tyvärr hjälpte inte det. :/ Åå, varför ska detta hända just mig? :( Har jag inte redan otur som det är!? Imorgon ska vi också hitta på massor med kul, få besök av två söta tvillingar [eventuellt] & det är första gången på ungefär ett år tror jag det är... Då måste man ju fotografera massor.

Ursh vad jag är ledsen på min jävla kamera. [Förlåt för språket, man ska inte svära, jag vet... Men just nu är den så dum mot mig:@


-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -

 
Haha, det blev nattbloggning idag igen. Jag tror inte
så många är vakna men jag bloggar såklart ändå!  :D 
Haha. Det är så roligt att blogga, någon som håller
med mig om det? :) <3    Hannah älskar att blogga! :)

Puss, nu sätter jag punkt här, blev ett ganska långt inlägg, hoppas ni orkade läsa hela.




Cayennepeppar.se

Hoppas kameran överlever... :(

Publicerad 2009-06-15 18:02:06 i Blandat

Foto: Hannah Larsson

HELVETES JÄVLA SKIT!   [ursäkta språket]   Men jag tror att min kamera har pajat nu. :o :´( Jag fotograferade nyss vattendroppar, denna oredigerade bild ovan är en av dom... Men jag hann inte fotografera mer än ca 10 bilder innan det kom upp såhär på skärmen;

"Error!

Fotografering ej möjlig.
Ställ strömbrytaren ppå
<OFF> och <ON> eller
sätt i batteriet igen."

och så gick det inte att fotografera mera... Jag har satt på & stängt av kameran, & tagit ut batteriet som det stod men det hjälper inte. PLUS så låter kameran jättekonstigt. xS Den typ hackar... Fanfanfan.. Jag får testa om en stund igen, den får INTE ha gått sönder.
:´( Håll tummarna för min att kamera ska överleva...

Buhuuu..



Cayennepeppar.se

Ghostlike...

Publicerad 2009-06-15 01:25:13 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Foto: Hannah Larsson [jag]   -oredigerade

Jahopp, här sitter här igen, helt pigg, nattuggla som man är.. :) Någon vaken? Bjuder på två bilder jag tog genom mitt fönster nyss, jag tyckte dom blev riktigt fräcka, spöklika, speciellt den första... ;D Vad tycker du? Det har regnat konstant HELA dagen & halva natten. :/ När kommer solen egentligen? :( Det är faktiskt sommarlov - SOMMAR! Och då ska det väl inte regna hela tiden? :( Eller... ?

Har suttit & pillrat med två bloggdesigner som jag fick förfrågan om att göra till två stycken. :) Så ena är klar nu, men den andra är det lite kvar på. :D Blir troligen klar med den imorgon. :) Det är så kuligt att fixa med designer! :P Nu ska jag fortsätta sitta här i mörkret & lyssna på musik & göra ingenting. x)
-Lyckat va, när man inte kan somna på nätterna..? :/   Igår somnade jag klockan ungefär 06:00 efter att ha legat i sängen 2 timmar & vridit & vänt på mig. Blä på somnlöshet & regn, det var faktiskt lite regnets fel, för det smattrade mot mitt fönster hela natten... Vilket det gör nu också. Haha, riktigt irriterande kan man säga... 

Ciao, hoppas att det finns någon som sover gott iallafall. :)
 


Cayennepeppar.se

Photos of Cayenne and Cinnamon... (:

Publicerad 2009-06-14 17:16:24 i Hundarna C

Foto: Hannah Larsson
Haha, jag älskar deras uttryck på den här bilden. x) Dom ser så roliga ut.

Jag fotograferade nyss Cayenne & Cinnamon, gjorde det inomhus då det fortfarande regnar som bara den ute.. :) Så här kommer bilderna på mina älsklingar som jag älskar så mycket. <3 Jag hoppas att ni tycker om dom, du får gärna skriva vad du tycker om dom. :D Jag gillar speciellt den runda oskärpan i bakgrunden på bilderna med färg. :D Hoppas ni får en fortsatt fin Söndag, jag kan fortfarande inte förstå att det är sommarlov! ;) Speciellt inte när vädret är såhär skit! x)
Slut med mitt babbel nu & här får ni bilderna...

Enjoy;

Foto: Hannah Larsson
Världens sötaste blick, ellerhur? ;D <3 Älskar dig Cinnamon.

Foto: Hannah Larsson   Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
En nyvaken sötnos, Cayennepeppar! ;D <3 Älskar dig Cayenne.

It´s raining today.

Publicerad 2009-06-14 14:03:01 i Fotografier

Det spöregnar ute just nu & det har regnat hela natten i stort sätt.
Snart får det väl vara nog?


Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Bjuder på några [oredigerade] bilder jag fotograferat. :) Hoppas ni gillar dom. Ser ni den blöta skatan på första bilden [klart ni gör, hehe] ? Jag tycker att den är rätt så gullig... ;)


H u r   ä r   v ä d r e t   h o s   e r ?
Hoppas det är bättre än det är hos oss. ;) <3




Cayennepeppar.se

02:28

Publicerad 2009-06-14 02:28:19 i Blandat

Foto: Hannah Larsson

Haha, jag fick bara en sådan lust att rita en glad mun på dessa bilder, vet inte varför. ;D Tyckte det blev gulligt. :) Eller vad tycker du? :) Den speglar mitt humör just nu; glad. x)

Jag måste verkligen gå & lägga mig nu, klockan är ju 02:28... Jag sitter alltid uppe så sent, är verkligen en nattmänniska & det irriterar mig. Iförrigår (när nya layouten kom upp) var jag HELA natten för att ställa tillbaka dygnet. Jag sov två timmar på eftermiddagen dock, för jag bara dog haha. Men förutom dom där två timmarna var jag uppe i 48 timmar i streck, för att sen bli riktigt trött & kunna somna.. Men jag var fortfarande pigg efter att varit uppe i 48 timmar... :/ Förstår inte hur det gick till, haha . . .

Ska vara uppe liiite till i alla fall. :) Jag älskar att vara uppe på natten, har ingen aning om varför.
I´m a little bit weird, I guess. ;) Haha!



Cayennepeppar.se

Drippdropp...

Publicerad 2009-06-13 17:31:54 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Bilder: Hannah Larsson [jag]     -oredigerade bilder

Gud vad tråkigt väder det är, det bara regnar & regnar. :/ Nu räcker det med regn & nu borde solen & den blåa himlen komma fram, eller vad säger ni?
Det är ju faktiskt sommarlov nu . . .   :D

Bjuder på några droppbilder jag fotade i stugan, hoppas ni gillar dom, det gör jag! :D

Någon som har nån favorit av dessa fem bilder? :)


Cayennepeppar.se

Hannah&Cayenne | tvåtusensju

Publicerad 2009-06-13 15:07:42 i Hannah Larsson

Jag & Cayenne 2007

En bild på mig & Cayenne tagen år 2007, alltså två år sedan. Bilden är tagen med blixt därför ser Cayennes ögon lite konstiga ut, hihi. x) Gud vad små vi var då, båda två. :o Hoppas ni gillar bilden, jag tycker faktiskt om bilden mycket. ;)
Ni ville ju se lite mera valpbilder så då får ni det. (: thihi

Har inte så mycket att skriva just nu, vaknade nyss (haha) så bjuder bara på en bild sålänge... Hej så länge!


1 0 / 0 4 / 2 0 0 7

Publicerad 2009-06-12 21:46:24 i Cayenne

Fotat 2007
Min älskade älskling! :´)

Fotat 2007

Fotat 2007
Slick på söt-nosen. ;)

Fotat 2007
En söndertuggad hundleksak i form av en nyckelpiga hittade Cayenne. x)

Fotat 2007
Cayenne hälsar på sin collie-kompis

Här ovan är några bilder på min älskade Cayennepeppar som valp! :) Bilderna är fotade den 10 April (& dom två sista ska tydligen vara tagna den 10 maj enligt datumet på bilderna), alltså när Cayenne bara var några månader gammal. :D Visst var han söt som socker? Gud vad jag saknar valptiden, allt med den. (; Den var så mysig! <3

Jag satt & kollade igenom massor med gamla bilder nu & hittade många bilder från Cayennes valptid. Jag ursäktar att bilderna inte är speciellt fina, men kan säga till mitt försvar att dom är tagna med en dålig & gammal digitalkamera för TVÅ år sedan då jag inte kunde fotografera alls. ;P Hihi. Men jag tycker dom är fina på något sätt i alla fall. <3

Om ni gillar sådana här gamla bilder från Cayennes valptid så kan jag lägga in flera. :) Säg gärna din åsikt, ska jag lägga in lite bilder från hans valptid då & då eller ska jag sluta helt med det & bara satsa på helt nya bilder? Det är upp till er. ;)



Cayennepeppar.se

En 3:a blev det.

Publicerad 2009-06-12 21:44:05 i Blandat

Tredje plats i Kamillas fototävling

Jag var ju med Kamillas fototävling med min bild på huggormen. . . .
& under min blogg-paus jag hade avslutades den. Jag slutade på TREDJE plats på prispallen av åtta stycken tävlande. x)

Är faktiskt väldigt nöjd över det, då den som vann & kom 2:a hade mycket mera besökare än vad jag har & även dom andra som var & tävlade som kom under mig också [tror jag]. Så är nöjd över att jag kom trea, fast att jag inte vann. Första fototävlingen jag är med i också faktiskt, haha!

T a c k   a l l a   s o m   r ö s t a d e   p å   m i g !   < 3



Cayennepeppar.se

en liten humla |närbild| #1

Publicerad 2009-06-12 19:05:04 i Foto - insekter

Foto: Hannah Larsson
Foto:   Hannah Larsson   -oredigerad bild

Är det bara jag som älskar den här bilden? ;)
Ännu en bild jag fotograferat i stugan, tycker denna humla var så söt! :) Älskar ögat, & det är så många detaljer i bilder, som till exempel det lilla pollenkornet på humlans huvud, haha. <3 Jag gillar´t starkt! Hoppas att du också gör det . . .

En ny favorit!



Ps. Bilden får inte kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse . . .
© fotograf Hannah Larsson


Cayennepeppar.se

S o m m a r l o o o v !

Publicerad 2009-06-12 11:27:59 i Foto - djur

Foto: Hannah Larsson
Monstermyra :o Haha, jag tycker den ser lite läskig ut. ;P

Foto: Hannah Larsson


Foto: Hannah Larsson
En liten myra med vattendroppar på huvé, söt va? ;)

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
F o t o g r a f :    Hannah Larsson <me of course>    -    oredigerade bilder :)

S O O O M M A R L O O O O O O O V   - det man har väntat på hela året är äntligen här! YAAY!   :D :D :D   Nu är det inte skola förrens i Augusti, hur skönt som helst! :) Jag älskar sommaren! (; <3 -Ingen skola, underbart väder (förhoppningsvis då), sol, bad . . .  & allt annat som tillhör! :)

Dessa bilder ovan fotade jag i stugan i helgen, jag hade ingen aning om att myror gillade hundkex faktiskt, men det gjorde dom tydligen. x) 

. . . . Nu börjar bild-bombningen hörrni . . . . !

Ps. Mitt webbhotell krånglar & det är därför bannern inte syns här nedanför. :/ Får inte in den nya just nu, allt låser sig bara . . . så därför är det ett kryss här nedanför bara om ni undrar. ;) Ska försöka fixa det, men just nu verkar mitt webbhotell inte vilja sammarbeta. Grrr.. ;P Haha... Ds.



Cayennepeppar.se

NY LAYOUT | tillbaka från bloggpausen! :)

Publicerad 2009-06-12 07:50:41 i Designer

Ny layout - Cayennepeppar.se

G o d m o r g o n   a l l a   p i g g a !    ; P

Nu är jag tillbaka från bloggpausen som var välbehövd - med en ny layout & allt! ;D Jag riktigt älskar denna layout faktiskt, jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag gillar den så mycket, men det gör jag i alla fall. Tycker den är väldigt färgglad & fin.
Personligen älskar jag headern också, lite nalle phu-inspererat med strecken efter humlan faktiskt. ;) <3 Sen ser ni min cirkusvovve? Han kan stå på ett ben! Wiihoo! Haha, den bilden på Cayenne när han står på ett ben som jag klippt in i humlebilden är tagen när han var jätteliten, för ca 1 & ett halvt år sedan alltså när Cayenne bara var en liten valp. Men jag tyckte den passade in så bra där i headern, verkligen pricken över i:et. Någon som vill se originalbilden? Säg till isåfall så kan jag fixa det. :)

Vi var i stugan i helgen, så nu har jag över 1000 nya bilder att visa, kul va? :) Så jag kommer verkligen att bildbomba er nu, ni gillar bildbombningar hoppas jag! ;)

Denna layout blev en riktig humle-design tycker jag nästan, haha. Det blev bara så att det blev mycket humlebilder, var inte bestämt alls att jag skulle ha det, men sen tycker jag humlor är så söta också. ;) Tanken med denna layout var att få den somrig & färgglad, vilket jag tyckte jag lyckades med. Eller vad tycker ni? Idag är det SKOLAVSLUTNING också, & då måste man ju ha en ny layout & inviga sommarlovet med, ellerhur? ;)

NU TILL DET SPÄNNANDE:
Vad tycker du om min nya layout? Hoppas att du gillar den! <3 Säg gärna till om någonting ser fel ut hos dig ifall du skulle ha en annan webbläsare & upplösning än vad jag har. ;) Haha, "nu till det spännande" har blivit en liten 'tradition' för mig att skriva vid varje ny layout. Jag skriver alltid så när jag lagt upp en ny layout, haha...

Nu ska jag sluta babbla på. x) Vi hörs senare, ska äta frukost nu sen senare ska jag på skolavslutningen! :) Som sagt; det kommer massooor med bilder senare idag, håll utkik om du vill bli bildbombad. ;)

C i a o !




Cayennepeppar.se

Paus . . . ?

Publicerad 2009-06-05 17:45:11 i Foto - djur

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: Jag -oredigerad - älskar dessa bilder . . . Den första är en ny favorit tror jag. :)

Förlåt så mycket för den usla uppdateringen här på bloggen nu, men jag har inte alls hunnit sitta vid datan nu i Juni-månad, har inte suttit vid datan sedan den 1 Juni då jag sist bloggade. Förlåt igen, för den dåliga uppdateringen... Det är så mycket just nu men det är bara 5 skol-dagar kvar tills sommarlov & under sommarlovet blir det jättemycket uppdatering, det kan jag lova. Men jag tror att jag kommer ta en liten paus just nu, känner inte riktigt för att blogga, har inte något att skriva direkt plus att tiden inte finns till. Ibland behövs en paus så. . . .

...Så jag tar en liiiten pytte-paus nu, men imorgon ska vi åka till stugan så kanske är tillbaka från pausen redan då, vem vet? Jag kommer tillbaka från pausen innan den 12:e Juni iallafall, så långt kan jag lova. <3 Sen kommer jag tillbaka med nya, starka tag & nya bilder!

Nu har jag 348 olästa inlägg på bloglovin, jag har missat väldigt mycket under 4 dagar, & jag hinner inte läsa igenom alla nu så ännu mer kommer det komma, för nu ska jag plugga & se en film. :/

T r e v l i g   h e l g !   H e j   s å   l ä n g e .



Cayennepeppar.se

Twilightnörden sitter uppe! (:

Publicerad 2009-06-01 02:30:54 i Blandat

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson
Fotograf: jag [Hannah Larsson]       -oredigerade som alltid


Gårdagen hos mormor var kulig, förutom en sak:

Batteriet till kameran var laddat. Check
Minneskortet tömt. Check
Sätter oss i bilen & åker iväg till mormor, 1 timmes bilresa. Check
Framme: vädret är helt underbart, & det finns superfina blommor överallt. Check
Flygplanen flyger lågt över deras hus då dom bor nära Bromma flygplats. Check
Går till kameraväskan & tar fram kameran... Check
Sätter på kameran & minneskortet är inte i, det går inte att ta ett enda kort. Check


"NO CARD", of course... Jag glömde minneskortet hemma & kunde inte ta ETT ENDA KORT på hela dagen... :´( Det fanns tusentals saker jag kunde fotat, skulle kommit hem med massor med nya, fina bilder. På humlor, blommor, flygplan, hundarna, & allt såntdär... Så glömmer jag det förbaskade skitminneskortet (förlåt för svordommarna, fy Hannah) hemma i datorn när jag laddat över alla bilder. Det är nackdelen med att ladda över bildena genom minneskortet & inte direkt genom kameran...
Så nu har jag alltså INGA bilder alls att visa er, förutom några 'gamla' bilder, ja dom är ju inte gamla precis, utan bara några dagar gamla, men ändå. Ursh, har inga roliga bilder att visa alls enligt mig, förlåt...

VARFÖR skulle jag glömma minneskortet?!

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -


Idag är det den FÖRSTA JUNI, wiiiie! :D Idag (eller det blir ju igår) har jag läst nästan 200 sidor i Breaking Dawn på Engelska *stolt över mig själv*. x) Hehe... Twilightnörden jag sitter uppe & väntar på New Moon trailern nu såklart! :) Jag är en sann twilightnörd jag. ;D
Ni som också är twilightnördar vet att det är MTV MOVIE AWARD (MMA) i natt där Robert Pattinson, Kristen Stewart & flera är nominerade, det kommer inte sändas live på Svenska mtv, men det kommer nog sändas live genom nätet, det återstår att se om jag kan kolla live på MMA... ;P Hoppaaas det verkligen! Det börjar klockan 03:00, så kommer sitta här & vänta i ca en timme sen börjar det! :) På MMA kommer skådespelarna presentera NEW MOON TRAILERN!!! :D Och den måste ju jag såklart se, så fort som möjligt så jag kan inte gå & lägga mig & vänta tills imorgon bitti tills att se den... Så nu sitter jag här & planerar att vara uppe lääänge, om jag inte kan se MMA live genom nätet ens så får jag vänta 1 timme & 45 minuter till, för då ska trailern komma ut i bra kvalite på deras hemsida! Wiiiiie! (;

Here I´m, & väntar med spänning på trailern & hoppas att jag kommer kunna se MMA live på nätet trots allt... :D Så kanske kommer blogga mera i natt, vem vet? ;) Är det någon mer vaken nu? Någon twilightnörd kanske? x) Yeeey, är så glaaad att trailern äntligen kommer nu... Eller snart..!

Tur att jag har studiedag imorgon, eftersom jag ska sitta uppe till längre än 05:00. ;)

Bjuder på två ganska gamla bilder från långpromenaden förut jag ännu inte visat alla bilder ifrån. Jag gillar dom, I hope you´ll do the same... ;)

Ciao, nu ska jag kolla på en video som är live från röda mattan på MTV MOVIE AWARD. Wiie! :D
Haha, seriöst borde jag skaffa en Twilightkategori till min blogg... Hur många inlägg har jag skrivit om Twilight nu?! Haha, ärsh, det får vara sålänge. ;)

Haha, oops, ett långt inlägg blev det nu, hoppas någon överlevde? :O


EDIT 04:40: OME, trailern - så bra! Jag kunde se nästan hela MMA live - det pågår fortfarande - , men precis när dom skulle gå ut & visa trailern live så låste sig allt & sidan stängdes ner & gick inte att få upp igen... :´ (Gud vad sur & ledsen jag blev, alltså! Haha. Det var ju det man väntat på!

Sen nu fungerar det igen, jag missade hela trailern live & Best Famile Performance (som Kristen Stewart vann)... Men bara efter ca 10 minuter (det var väldigt lååånga 10 minuter för mig, så himla sur var jag att allt skulle låsa sig efter det man väntat så länge på liksom). Men här är trailern & jag älskar den. Kan inte vänta tills den 20 November...

Vem gillar Twilight här, räck upp en hand? ;) LoveLoveLove till New Moon trailern.

EDIT 04:59: Nu vann Twilight BEST MOVIE också, dom vann 5/6 nomineringar... Twilight är helt enkelt BÄST! ;) Nu ska jag läsa Breaking dawn, jag ska inte gå & lägga mig. För då ställer jag om dygnet & det ska jag inte. ;) Sen är det jätteljust ute, det har det varit sedan klockan tre... :o Så jag kan ändå inte somna tror jag, ljust är det, det känns som klockan är typ 12:00...! :o

Sista orden i detta långa inlägg:    I love TWILIGHT! :D



Cayennepeppar.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela