Nybörjarkursen #2

Publicerad 2009-08-31 21:40:44 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson


Kursen gick superbra idag! :) Vi började kursen med att köra två tunnlar efter varandra, en rak & sedan en lite böjd tunnel efter & det var absolut inga problem för min lilla sötnos! <3 Han klarade det gallant & jag gjorde även lite bakombyten där & även det gick väldigt bra. Sedan gjorde vi långhopp, flera hopphinder på rak, däcket & säcken vilket också det gick super. Säcken gjorde han för övrigt utan att man höll upp den också, plus så var det blött & det är ju extra läskigt då! ;O Min duktigaste lille korv! :D <3 Blev väldigt stolt över att han gjorde det! <3 Nästa gång som är på torsdag ska vi nog börja med kontaktfälten tror jag, i alla fall balansen & Aet skulle jag tro, hoppas det för det är Cinnamons absoluta favoriter. ;) Jag tror han älskar att vara uppe i luften, min tok.

Det var verkligen jättekul på kursen idag, är stolt över Cinnamon, han var så duktig! ♥

Förresten så har jag även märkt att det är väldigt många nya besökare här inne, gud vad skoj! Vart kommer ni alla ifrån? ;D Jag hoppas att ni stannar kvar här inne. :) <3 

Men nu måste jag kila, ni får ha det fint!



Cayennepeppar.se

Den sista dagen i augusti, 2009.

Publicerad 2009-08-31 15:59:51 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson


Kom hem från skolan för en stund sedan & var nyss ute med hundarna på en liten promenad. Man märker verkligen att hösten är på G nu, även fast de flesta löven fortfarande inte har ändrat färg. Jag gillar hösten & jag tycker ändå att det ska bli skoj att det ska bli höst, mycket är mysigt på hösten. Jag sitter just nu här & dricker gott te, vilket är en av sakerna jag tycker är mysigt på hösten. ;)

Idag är det ju agilitykurs för mig & Cinnamon, klockan 18.30 börjar den så vi ska inte åka dit riktigt ännu då. :) Det ska bli jättekul, hoppas det går bra för oss & att vi båda lär oss någonting nytt denna gång, jag har ju gått nybörjarkursen innan så jag vet ju lite av vad vi kommer att göra & så, men det är superskoj i varje fall.

Imorgon är det redan 1a september, shit vad tiden går fort alltså!? Snart firar man väl redan sin 100e födelsedag utan att man ens vet om det.



Cayennepeppar.se

The unforgettable week!

Publicerad 2009-08-29 19:25:28 i Foto - porträtt

Fotograf: Hannah Larsson


Jag bjuder på en liten bild jag fotograferade när jag & Sanna var på ön, solnedgången där var jättefin. :) Jag gillar denna bild, vilket jag som vanligt hoppas att du också gör.

Jag glömmer aldrig den veckan.

Jag har faktiskt inte så mycket mera att skriva för tillfället, ska fortsätta glo lite på tvn & plugga lite nu hade jag tänkt. ;) Hoppas att ni får en fortsatt fin kväll allihopa. Hej!



Cayennepeppar.se

My dreams in life...

Publicerad 2009-08-29 12:54:38 i Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


…Bli fotograf & åka jorden runt - jag & min kamera.

You only live once! So don´t waste it.

Att åka jorden runt har faktiskt varit min dröm i några år, det skulle vara så himla roligt att få se världen! Jag vill även åka & se späckhuggare i det fria, det finns ju späckhuggarsafari, en av mina favoritdjur förutom hundar är det faktiskt. Jag vill! <3

Sedan att åka till Antarktis är också något jag ska göra, det har jag redan bestämt mig för. ;) Jag vet inte vad det är men det är någonting speciellt med Antarktis tycker jag, alla häftiga djur där. :) Drömyrket är helt klart fotograf, för om jag inte kommer att bli en fotograf så vet jag ärligt talat inte alls vad jag skulle vilja bli, jag skulle faktiskt inte vilja bli någonting annat än en fotograf faktiskt. :)

Vad är dina högsta drömmar i livet? Har du några?




Cayennepeppar.se

Cinnamon, the crazy one. ;)

Publicerad 2009-08-28 18:04:05 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Cinnamon är allt en liten tokvovve han! <3

Jag tog en liten paus från läxorna nu & tänkte bara uppdatera lite granna. :) Igår var det ingen agilitykurs för Cinnamon & mig vilket jag glömde att berätta igår, utan den vart inställd nämligen... ;) Så på måndag är kursen istället, ska bli jätteskoj, han var ju så duktig förra gången! Agility är så skoj! 

Tack för alla kommentarerna också. Jag svarar på de senare, för nu ska jag återgå till pluggandet eftersom att det är ju så kul att plugga... Eller inte.



Cayennepeppar.se

Helgplaner - läxor.

Publicerad 2009-08-28 14:21:21 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Idag är det fredag, alltså helg vilket gillas! :) Trevlig helg önskar jag & fjärilshundarna. Mina helgplaner är mest läxor, har rätt så mycket att göra tills på måndag. Hoppas att ni ska hitta på någonting skojigare än vad jag ska. ;)

Igår såg jag även på filmen "A walk to remember", & shit vad bra den var! :D Lite sorlig också, den filmen kan jag verkligen rekomendera att se! Måste säga förlåt för hemskt dålig uppdatering här inne på bloggen, men som jag sagt innan också så hinner jag inte med att uppdatera så mycket just nu. Men jag ska försöka lägga in lite bilder här inne i bloggen då & då i alla fall, kanske inte blir så mycket text nu, men ni får helt enkelt stå ut. <3 Hoppas ni stannar kvar här inne på min blogg alla fall. ♥

Jag hoppas ni får en fin helg som sagt, nu ska jag göra lite läxor & se på en film samtidigt.


Cayennepeppar.se

Borttappade bilder, någon som sett dem?

Publicerad 2009-08-27 18:06:50 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Jag hittar inte bilderna jag fotade under vecka 32, när Sanna var här. :O Massvis med bilder är spårlöst försvunna, är helt säker på att jag lagt in dem på min hårdisk där jag har alla mina bilder, men alla bilder saknas från två dagar. :S

Vad har jag gjort av dem?! De får verkligen inte vara borta, speciellt inte dem...!

Helvete asså!




Cayennepeppar.se

Önskar er en fin torsdag.

Publicerad 2009-08-27 08:23:39 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Ska strax springa till bussen, tänkte bara önska er en fin torsdag & bjuda på en liten bild jag fotograferade igår. :) Hoppas att du gillar den. Vädret ser även lovande ut idag, det gillas. Vi får hoppas det håller i sig också...

Svarar på era fina kommentarer senare, för nu måste jag kila! Hej.



Cayennepeppar.se

Fågelfotografering idag.

Publicerad 2009-08-26 17:27:53 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Efter skolan idag bestämde jag & Cornelia att vi skulle ner åka på stan. :) Kameran, telezoomet & Cinnamon fick följa med så idag åkte även Cinnamon buss vilket gick superbra, min duktiga lilla prick! ;D Jag fotograferade mest fåglarna nere vid kanalen faktiskt, riktigt kul men också svårt faktiskt, fåglarna var väldigt rädda för lilla mig, hihi. 

Har du någon favorit?

Cayennepeppar.se

Min lilla tokvoffe! :)

Publicerad 2009-08-25 18:50:25 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

Två bilder på min söta kille. <3 Hoppas ni gillar dem. Själv gillar jag den 2a bilden - öronen vart så häftiga där tycker jag. :) Haha, han satt "vackert" & skällde samtidigt för han ville att jag skulle kasta iväg hans rödrandiga tygboll jag sytt till honom, min lilla tokvoffe. <3

Nu tänkte jag se en film & packa ner ännu lite mera grejer inför flytten. Hoppas ni får en fortsatt härlig kväll! ♥

Hej!



Cayennepeppar.se

Sur som ett bi. :(

Publicerad 2009-08-25 13:50:24 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson


Suck…

Nu är min kamera sönder igen. Det blev tydligen ett pixelfel efter reparationen på det, så det blir en röd irriterande prick i mitten av varje bild, dock går den att rita bort på datan men det är väldigt irriterande. :/ Sen så mitt 50mm objektiv, vilket är det bästa objektivet jag har & det jag fotar mest med är helt sönder nu. :( Det blev något fel för något tag sedan så skärpan i bilden blir väldigt dålig, för i början blev skärpan helt super men nu blir det jätteoskarpa bilden & när vi var i huset i förrigår gick det sönder helt. Någonting har kommit in i själva objektivet så auto fokusen fungerar inte alls (det går inte att ställa in skärpan med manuell fokuset heller) den hackar & sitter typ fast sen så låter precis som om det skulle vara sand i den. :S Dock vet jag inte alls hur det skulla kommit in sand i.

Nu är bara frågan om jag får ut det på försäkringen eftersom jag inte har haft objektivet ett år ännu eller om det är helt kört för mitt favoritobjektiv, & kameran får vi hoppas samma sak med kameran då pixelfelet blev efter reparationen & det är 3 månaders garanti på reparationen.

Vill inte skicka in min kamera igen. :( Inte objektivet heller för den delen. Nu är Hannah sur…!

ÅH!




Cayennepeppar.se

Sanna <3

Publicerad 2009-08-24 22:05:52 i Foto - porträtt

Fotograf: Hannah Larsson

En porträtt bild på Sanna som jag ännu inte har visat här i bloggen. Jag gillar den, vilket jag hoppas att du också gör. Det blir rätt så dåligt med uppdateringar nu som ni säkert har märkt, men det är så att det är ganska mycket nu med flytten, skolan & sånt nu tyvärr. Men snart så blir det nog som vanligt här i bloggen igen.

Hoppas ni har haft en bra måndag. :) Kram på dig, vi hörs. 



Cayennepeppar.se

The moon.

Publicerad 2009-08-23 22:08:11 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Bjuder på två bilder på månen jag fotograferat nu innan det är dags att krypa till kojs, skola imorgon ju... Hoppas ni gillar dom. :) Vilken av dessa bilder är din favorit? Jag gillar den 2a bilden mest, tyckte det blev mera känsla i den på något sätt med båten där & allt, mycket detaljer i den bilden! <3

Sovgott!



Cayennepeppar.se

We´re moving!

Publicerad 2009-08-23 13:20:19 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Någonting som jag inte har nämnt tidigare i bloggen är att vi ska flytta, vilket också gör att uppdateringarna här inne på Cayennepeppar inte blir lika många eller speciellt långa heller för tillfället. Det är rätt så mycket att packa nu & framför allt rensa bort & slänga då det är första gången jag flyttar, har nog samlat på mig lite skräp med åren skulle jag tro... ;) Jag nämligen bott här i samma lägenhet i snart 14 år, hela mitt liv med andra ord. Så det ska bli jätteroligt att flytta tycker jag. Vi flyttar till en villa också så nu kommer jag kunna träna agility varje dag vilket är så himla kul! Gissa om vi kommer synas på tävlingsbanorna snart... :)

Nu har jag tänkt packa lite senare ska vi till huset & fixa. Vad är era planer för denna söndag?



Cayennepeppar.se

Cayennepepparen...

Publicerad 2009-08-22 20:46:19 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

Bjuder bara på en bild denna lördagskväll. Orden är inte många just nu tyvärr. Hoppas ni gillar den, hos mig är den en liten favorit måste jag säga, älskar ögonen…




Cayennepeppar.se

Ändrade planer.

Publicerad 2009-08-22 16:40:25 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson

Det blev ingen träning på klubben idag för det var visst en Irish Softcoated Wheaten Terrier-utställning där vilket vi inte hade någon aning om. Det var väldigt många där så då ville jag inte träna agility ifall att mina hundar skulle få för sig att springa & titta vad dem andra hundarna hade för sig bland alla tält... ;)

Utan vi gick vi lite i skogen & mamma hittade massor med kantareller. Senare blir det stekta kantareller på rostmacka, åh så gott. <3

Vi får helt enkelt åka ut & träna agility imorgon istället. :)



Cayennepeppar.se

Klubben strax!

Publicerad 2009-08-22 11:38:39 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson

Jajamensan, rubriken säger väl det jag tänkt berätta nu? ;) Jag & vovvarna ska strax iväg till hundklubben & träna agility. Ska bli skoj som vanligt! Hade mest tänkt träna Cinnamon nu, så vi får se om jag kanske bygger upp någon liten bana med tunnlar & hopphinder. ;D Balansen tycker Cinnamon också är riktigt kul!

Ha en fin lördag allihopa. <3 Jag bjuder på en bild på Cinnamon, Ia & Korall som jag tycker är rätt så söt, gillar färgerna. :) Jag hoppas ni också gillar den. <3 Haha, Cinnamon tog den där fotbollen & sprang runt med den i munnen, lilla tokvovven. ♥

Ciao, nu ska jag packa ner allt som ska med.


Cayennepeppar.se

Trevlig helg!

Publicerad 2009-08-21 21:16:18 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Här är fjärilsbilden som jag sa att jag skulle lägga in & here it is! :) Jag gillar den starkt måste jag säga, alla fina detaljer i bilden. <3 Shit, kolla bara vilka ögon...! Jag älskar ju fjärilar, har ju två egna små fjärilar! ♥

Hoppas att ni får en trevlig helg! Själv ska jag mest slappa i helgen, ska bli skönt efter första veckan i skolan.


Cayennepeppar.se

Agilitykursen...

Publicerad 2009-08-20 21:59:14 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

...var ju idag, så jag kom hem nyss. Oaktiv blogg blev det idag som ni säkert har märkt, för efter skolan var jag med en kompis hela dagen tills agilitykursen började vid 18:30. ;) Förresten fotade jag min kompis Cornelia innan också, så kommer lägga ut en bild antingen senare idag eller imorgon. ;D Håll utkik. <3

Agilitykursen gick superbra idag, dock är det en nybörjarkurs, så då Cinnamon & jag tränat en del så är det inte så svårt för oss. ;D Men det var så skoj! Inatt kommer Cinnamon sova gott efter 2 timmars agilitykurs. <3 Nu går jag även på brukshundklubben, för kursen jag går är där. :) Innan gick jag på Svenska hundklubben ju, men nu är jag även medlem på brukshundklubben. :) Skojeliskoj alltså!

Åh, världens skönaste skoldag imorgon, börjar 09:15 & jag slutar 11:30, snacka om en bra fredag eller vadå! :D

Ciao, nu ska jag fika. ♥


Cayennepeppar.se

Kurs imorgon!

Publicerad 2009-08-19 14:35:25 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson

Bilden som ska in i ramen jag köpte på IKEA igår är nu bestämt, den 2a bilden i detta inlägg blir det, fast då i en svartvit variant, gillar den väldigt mycket, speciellt den svartvita! ;D Får ta & visa den när jag framkallat den & satt i den i ramen så ni får se. :)

Igår var det ju tänkt att jag & Cinnamon skulle gå en kurs för Annika Aller istället för Cinnamons syster som höglöpte. Men hon slutade nämligen löpa så då blev det som planerat innan. ;D Men på torsdag börjar Cinnamons & min kurs, ska bli väldigt kul. :) Wish us luck! <3

Nu ska jag gå ut i det underbara, blåa, varma vädret! <3 Ciao.



Cayennepeppar.se

Det flygande biet! :)

Publicerad 2009-08-19 08:16:46 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Bjuder på ett kollage med bilder som jag fotograferade för någon dag sedan nu innan jag går till skolan! :) Jag gillar dom, hoppas att du också gör det. Dock kanske någon av bilderna när den flyger är lite suddiga, men det är väldigt svårt att fota ett litet flygande bi i luften när det inte vill vara stilla. ;)

Vi börjar 09.15 idag & slutar lite över ett så det är ju skönt. :D Men nu måste jag verkligen till bussen, paniiiik!



Cayennepeppar.se

Tisdagen den 18 augusti

Publicerad 2009-08-18 18:05:37 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Idag började jag som sagt skolan igen. Känns ändå rätt okej att börja skolan trots att jag absolut inte skulle säga ner till längre sommarlov. :) Sedan efter uppropet tills nu så har jag varit med min kompis Cornelia (♥). Vi hade superskoj som vanligt. ;) Vi följde även med mamma till IKEA... Smart att gå runt på IKEA när man inte har någon aning om vart någonting finns, haha. ;P Jag kom i alla fall hem med en ram, nu gäller det bara att fundera ut vilket av mina fotografin jag sätta i den... :D Hmm....

Nu ska jag svara på alla era söta & snälla kommentarer. Puss! :)




Cayennepeppar.se

The boss himself.

Publicerad 2009-08-18 08:47:23 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

Bjuder på en väldigt stor bild på Cayenne som jag fotograferade igår. :) Jag gillar denna bild mycket faktiskt! ♥ Och det hoppas jag att du också gör. :) Blir ganska mycket svartvitt nu märker jag, jag hoppas att ni inte tröttnar på dessa färglösa bilder. ;) Ärsh, ibland är det väl dags att visa svartvitt också? Speciellt då det matchar vädret perfekt just nu - svartvitt. ;D Haha, vad påhittig jag var nu va? ;P

Nu ska jag springa iväg till bussen, så jag hinner inte skriva mera nu. Ni får ha det bäst. Hej!



Cayennepeppar.se

Längre sommarlov, tack.

Publicerad 2009-08-17 09:04:52 i Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Imorgon börjar skolan igen... Detta sommarlovet har gått så otroligt fort alltså, men roligt har jag haft! :) Men det borde väl ändå vara så att man skulle ha haft några månader längre sommarlov, ellerhur? Phu... De första dagarna kommer bli extremt tråkiga i skolan, plus att jag börjar 8an nu så nu är det betyg som gäller. Kommer bloggen bli väldigt tom nu framöver pga av fullt upp med plugg & läxor? Hoppas inte det! 

Stackars dem som redan börjar skolan idag. :O

Nu ska gå & ha kul, de sista timmarna av sommarlovet. Hej. ♥



Cayennepeppar.se

Mina favoritkillar.

Publicerad 2009-08-16 22:09:12 i Hundarna C

Fotograf: Hannah Larsson

Bjuder på en bild på mina absoluta favoritkillar. :) Gillar denna bild väldigt mycket, dock blev nog Cayenne en aning mörk kanske. Ljuset från lampan som lös ovanifrån skymdes av hans gigantiska öron... Haha.




Cayennepeppar.se

Bringar tur?

Publicerad 2009-08-16 11:55:32 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Vissa av er kanske hört att jag letat efter nyckelpigor & fjärilar att fotografera, tycker dem är så fina. <3 Men jag har inte hittat någon nyckelpiga alls i år... Och fjärilar har jag sett men dem har bara flygit iväg så fort jag tar fram kameran. Men under veckan Sanna var här så hittade vi ungefär 10st nyckelpigor på olika ställen, & väldigt många fjärilar också, som satt kvar väldigt tålmodigt så man kunde fota dem! :D Jag kom väldigt nära en fjäril också på en bild! ;O

Någon som bringar tur kanske? ;) ♥

Bilderna på fjärilarna kommer nog in i bloggen strax, är väldigt nöjd över de på fjärilarna måste jag säga. :) Bjuder bara på en bild på en liten fjäril sålänge. Nu ska jag träna lite agility. Ha en underbar söndag allihopa!



Cayennepeppar.se

Luftballonger. :)

Publicerad 2009-08-16 00:08:46 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Man såg väldigt många luftballonger från ön Sanna & jag var på förra fredagen, ungefär 10st kom det fram tillslut! ;) Det var så himla skoj på ön - minnen för livet där alltså! :) Bjuder på 3st bilder därifrån nu innan jag kryper till kojs med Cayenne. Jag gillar bilderna, speciellt den 1a.

Har du någon favorit av dem?

♥ Zzzz....


Cayennepeppar.se

Detta gör vi idag...

Publicerad 2009-08-15 16:00:58 i Hundarna C

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Tränar agility.

Myser i värmen.

Fotograferar.

Hittar på hyss.

Slappar i solen.

Badar.

Äter god mat.

Vi njuter av sista helgen innan skolan börjar helt enkelt!




Cayennepeppar.se

Min sötaste ♥

Publicerad 2009-08-15 00:26:51 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

En bild jag fotograferade för någon vecka sedan men som jag inte visat tidigare, så jag gör det nu. :) Jag gillar den mycket, hoppas att du också gör det. <3

Sov gott.


Cayennepeppar.se

Det ser inte så ljust ut....

Publicerad 2009-08-14 18:38:46 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

...För oss i Mariefred, eller vad tror ni? Vi är omringade av regn, det regnar på båda sidorna runt oss, haha. ;) Hoppas ni gillar bilderna jag fotade nyss, det gör jag. :) Speciellt den 1a, för det blåa ser nästan ut som ett hjärta tycker jag. ♥ Den andra bilden tycker jag vart fräck, då man riktigt ser hur det öser ner regn där borta någonstans.

Nä, nu ska jag se en film & mysa under täcket, det är så mysigt, speciellt om det skulle börja regna. <3 Det är så mysigt tycker jag, när man hör regnet smattra mot rutan & man sitter inne & myser i värmen. :) Ciao!



Cayennepeppar.se

Agilityträning - slalom

Publicerad 2009-08-14 15:27:02 i Cayenne

Fotograf: Hannah Larsson

Idag har jag & Cayenne tränat agility, hittills idag har vi bara tränat slalom, vilket har gått riktigt bra! Vi har inte tränat så mycket slalom, då Cayenne precis kom in i trotsåldern när jag kunde börja träna med honom igen efter att jag fick sprickan i benet i April förra året, & då var han helt hopplös så då tog jag det lungt med agilityträningen, men här i stugan är det perfekt att träna agility på våran stora tomt. ;) Jag ställde upp 2st slalom, först ställde jag upp den som man kanske kan se på bilden (som för övrigt inte är någon fin bild alls - jag vet det), jag ställde upp 4a pinnars slalom först, sedan ett 6 pinnars slalom snett bredvid som syns på bilden lite. Att jag ställde dom så snett var mest för att träna slalomingångarna, så han tar den första & inte den andra, även att han tar ingången åt rätt håll vilket gick riktigt bra! :) Ibland tog han fel ingång men det var då jag visade slarvigt.

Sedan ställde jag även upp slalomet som ett L (fast spegelvänt & med mellanrum då), & då tog jag även 6 pinnars slalom på båda. ;) Detta var väldigt bra träning för slalomingångarna också, då han var tvungen att springa rakt fram sedan gå in i slalomet så han kom in från rätt sida. (Y) Vilket han grejade kanon, ibland var jag lite dålig på att visa (måste lära mig handlingen bättre) & då tog han ingången åt fel håll men när jag visade rätt så gick det väldigt bra. Han sprang även i slalomet vilket han inte gjort så mycket innan & han tyckte det var väldigt skoj! :)

Jag tränade även starter lite med honom, att han skulle sitta kvar, jag kastar iväg leksaken, "triggar" med att springa fram mot leksaken men så att han ändå sitter kvar utan att bry sig om det. Sedan sa jag kör (som jag gör när han ska starta) & sprang även själv mot leksaken så han kände lite utmaning med att hinna först dit! :) Detta gick även jättebra, han brukade nämligen springa fram så fort man "triggade" honom med att springa mot den själv medans han satt kvar, men nu rörde han sig inte en milimeter. (Y) Han skällde även nästan ingenting nu, han brukar alltid vara så stressad när jag tränar med en leksak (speciellt hans favoritleksak), vilket jag gjorde nu, men han skällde knappt alls nu vilket jag tycker var jätteduktigt! :) Duktigaste Cayenne! ♥

När jag har lär mig handlingen så kommer vi synas ute på tävlingsbanorna, var så säkra! ...Och kursen jag ska gå med Cinnamon börjar förresten på torsdag så det ser jag fram emot. På tisdag ska även jag & Cinnamon gå en kurs för Annika Aller. Det var inte tänkt så från början utan det var nämligen våran uppfödare som skulle gå med Ia, men både Ia & Korall höglöper nu & då får jag & Cinnamon gå istället. :D Så det ska också bli väldigt kul. <3

Oj, blev ett längre inlägg än vad jag tänkt skriva. ;) Hoppas ni inte blev uttråkade nu. Nu ska jag träna lite slalom med Cinnamon, vi har precis börjar träna det & han förstår precis hur han ska göra så det går jättebra, han är en riktig liten lättlärd agilityvovve han! :)



Cayennepeppar.se

Biet & blomman.

Publicerad 2009-08-14 00:52:55 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Bjuder på två bilder som jag fotat i trädgården vid Gripsholms slott här i Mariefred när jag & Sanna gick runt där som jag tycker om! :) Hoppas ni gillar dom. <3 Nu tänkte jag sova, har inte så mycket mera att skriva nu mera än godnatt. ;) Svarar på era söta kommentarer imorgon. <3

God natt! ♥



Cayennepeppar.se

Fiskmåsarna. ♥

Publicerad 2009-08-13 17:39:25 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson
 
Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Måste säga att jag gillar den första bilden skarpt! :) Fick fiskmåsen precis i mitten fast den flög väldigt fort & nära vilket jag tyckte vart fint! :D Fotograferade dessa bilder jag på ön jag & Sanna var på i fredags, det var jättemycket fiskmåsar & dom flög säkert bara 1 meter ifrån våra huvuden. Dom fiskmåsarna hade väldigt häftiga ögon också, såg ut som dom hade sminkat sig med röd kalaj runt. <3 Haha, riktigt fint ju! :P <3 Har massor med bilder från ön, vi fotograferade hur mycket som helst där ju! :)

Ena fismåsen hade bara ett öga också, som ni kan se på två av bilderna ovan. :/ Stackaren...

Har du någon favorit av dessa 5st bilder på fiskmåsarna? Min favorit är som sagt den första men jag gillar även den sista, lägg märke till dropparna på ryggen på den sista bilden också.

Ha dé fint, nu ska jag fortsätta träna slalom med hundarna här ute på landet & så ska jag träna lite freestyle med Cinnamon också. :D Riktigt skoj!  ♥





Cayennepeppar.se

Systrarna Korall & Ia

Publicerad 2009-08-13 13:54:49 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Cayennes syster Korall till vänster & Cinnamons syster Ia till höger, visst är dom lika kryddorna? ♥ Gillar denna bild. :)

Jag skrev ju i förra inlägget att jag & mamma skulle åka & bada... Vi åkte till badstranden men det var så himlans kallt så vi badade aldrig, men solade det gjorde vi. :D Senare idag ska vi även åka till landet & vara där tills på Söndag, ska bli mysigt, fast kommer nog kännas väldigt tomt där nu eftersom Sanna inte är med som förra gången... ;O

Nu har jag typ insett hur nära det är tills skolan börjar, herregud alltså vad detta sommarlov har gått fort! Tiden har bara runnit iväg. Redan på tisdag börjar jag skolan igen, & eftersom jag börjar 8an så får vi också betyg nu, vill inte det... x/

När börjar du skolan?



Cayennepeppar.se

3st bilder från Universeum. :)

Publicerad 2009-08-13 11:33:59 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Ja, rubriken säger väl det mesta? :) Jag bjuder på 3st bilder från Universeum som jag & Sanna var på i Onsdags, i Göteborg. ♥ Bilderna kanske inte är dom absolut bästa då, men det var väldigt svårt att fotografera genom tjocka, ganska smutsiga glas, väldigt mycket imma (i regnskogen) & alla väldigt snabba rörelser alla djur gjorde. ;) Haha, så ni får ha lite överseende med det sålänge. <3

Åh, det var himla roligt, saknar förra veckan så att det finns inte... 

Hoppas ni gillar dessa 3 bilder, har tusentals på lager kan jag säga! ;) Ni kan absolut vänta er massor med bilder inom en snar framtid! :) thihi. Ciao, hoppas ni får en fortsatt fin Torsdag, nu ska jag & mamma åka & bada i det fina vädret! :)



Cayennepeppar.se

SFW ♥

Publicerad 2009-08-12 21:57:43 i Foto - porträtt

Fotograf: Hannah Larsson

Här får ni en till liten porträtt bild på fina Sanna som jag fotograferade på åkern när vi var i stugan. :) Denna gillas, hoppas att du också tycker om den. <3

Nu ska jag se en film, ha en fortsatt fin onsdagskväll! ♥




Cayennepeppar.se

Sanna, jag... & biet.

Publicerad 2009-08-12 17:09:12 i Fotografier

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson


Fotograf: Hannah Larsson 


3st bilder. <3

Vet inte riktigt varför jag la in en bild på ett bi emellan bilderna på mig & Sanna när vi hoppar, men tyckte att färgerna passade med varandra lite. ;) Bilden på biet blev väldans stor, men det gör nog ingenting va? :) Gillar den bilden på biet. ;P <3 Jag älskar den första hoppbilden på mig & Sanna också, saknar dig så mycket. ♥ Jag ställde in självutlösare på min kamera när vi var på ön i fredags, & så hoppade vi lite mycket, det var så himla skoj & det blev väldigt mycket skratt ska ni veta. Men visst blev dom ganska bra för att vara tagna med självutlösare? :) Hihi. Det var riktigt svårt att hoppa samtidigt, speciellt när man inte riktigt visste när kortet skulle tas heller, det bara blinkade till innan det togs...
Hoppas ni gillar dessa kort. <3

Jag måste förresten tacka för alla era fina ord om mina porträtt bilder jag lagt ut här i bloggen, så skoj att ni gillar dom! :) <3



Cayennepeppar.se

My beautiful soulmate. :)

Publicerad 2009-08-11 22:49:27 i Foto - porträtt

Fotograf: Hannah Larsson

Tre bilder på sötaste Sanna, nya favoriter är dessa 3st bilder! <3 Dom fotograferade jag på ön vi var på i fredags. Jag måste bara säga att jag riktigt älskar ljuset & färgerna i bilderna (& såklart själva motivet Sanna också). <3 Lite synd var bara att jag glömde min refleksskärm hemma för det blev lite glansigt med ljuset i ansiktet, men men. Vi hade inte planerat att fota porträttbilder nämligen, men så vart det i alla fall. ;)

Jag gillar bilderna mycket ändå & det hoppas jag att ni också gör! :) 




Cayennepeppar.se

Bäst har det varit! :´)

Publicerad 2009-08-11 18:08:19 i Foto - djur

Fotograf: Hannah Larsson

En bild på en fiskmås som jag fotograferade i fredags när jag & Sanna var på en ö & hade superskoj. ;) Tyckte den passade ganska bra för nu har Sanna åkt hem, hon sitter på tåget mot Göteborg just nu. :( Snart är hon 48 mil ifrån mig... Igen. Denna veckan har varit så otroligt kul, bäst har det varit!!! Ni anar inte hur roligt det varit alltså! Speciellt natten mellan fredag & lördagen, haha. :´) <3 Ett ord om den natten - skrattanfall. Haha! :D Minnen för livet.

Tack för den helt underbara veckan Sanna. Älskar dig! <3

Utan Sanna, ingen Hannah, så är det bara!



Cayennepeppar.se

Jordgetingar.

Publicerad 2009-08-10 21:51:13 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Jag har blivit stucken av jordgetingar.  
Igår fotograferade jag & Sanna porträtt vid åkern, & sen när vi skulle gå hem till stugan igen så gick vi igenom ett litet område från åkern tillbaka till grusvägen. Där fastnade vi i några taggbuskar, stannade & så började det sticka jättemycket på baksidan av mitt ben, jag slår bort det (tror att det är någon slags brännässla), det fungerar inte utan det bara kommer tillbaka & sticks. Sen så vänder jag mig om så ser jag massor med getingar runt mig som omringar mig. Sanna står längre fram & försöker hitta en väg ut där det inte är så många taggbuskar (då ovetandes om att det är massvis med jordgetingar vid mig) så jag typ skriker till Sanna att det är jordgetingar här & så springer vi, med min systemkamera, telezoom objektiv & en reflexskärm (för stora stövlar sprang vi med också). Jobbigt - ja....

Så jag blev stucken över sju gånger, mitt finger svullnade upp (när jag slog bort getingen från benet blev jag stucken) så det såg lite komiskt ut. Jag blev i alla fall inte stucken i ansiktet.

Phu.

Och Sanna hon överlevde hon också, hon blev inte stucken. :) Dumma mig som trampade på deras bo. Haha, & dom hämnades.




Cayennepeppar.se

Ny bloggdesign till Sanna´s blogg. :)

Publicerad 2009-08-05 21:02:58 i Designer

Sannas layout jag gjort

Nu är vi hemma från Göteborg & tillbaka i Södertälje vi har haft huuur kul som helst där! :O :D Mera om det skriver jag senare, massor med bilder kommer också... ;)

Jag gjorde denna design till Sanna precis innan vi åkte till Göteborg & nyss fick hon se den. :) Hoppas hon blev nöjd, men det verkade så. <3 :D Ni får gärna säga vad ni tycker om designen jag gjort till henne. <3 Själv måste jag säga att jag är väldigt nöjd med ideén till headern jag kom på & tyckte faktiskt den blev riktigt bra faktiskt. ;D <3

Nu ska vi fortsätta se på film & ha skoj, inte sitta så mycket mera vid datorn. ;)

Vad tycker ni om designen jag gjort till Sannas blogg?
Bättre eller sämre än den förra jag gjorde? (den förra kan ni se här).




Cayennepeppar.se

Göteborg & Liseberg nästa...

Publicerad 2009-08-04 04:57:45 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson


Klockan 06.30 tar jag, mamma & pappa tåget & åker till Göteborg för där ska jag träffa Sanna & dagen ska spenderar med massor med skoj på Liseberg. Vi kommer ha en helt underbar dag på Liseberg, Sanna & jag! :D Sedan har vi hyrt ett hotel som vi kommer sova över i Göteborg & imorgon så ska vi gå på Universeum, så åker vi alltså hem imorgonkväll. :)

Då följer även Sanna med oss hem hit till Södertälje & så ska hon stanna här tills på måndag. ;) Shiiit asså vad roligt det ska bli, nu är det inte många timmar kvar! Kan inte vänta att få träffa min bästa bästis igen. :´) <3 Det kommer bli BÄST!

Det blir alltså ingen uppdatering förrens imorgonkväll tror jag, men ni överlever nog. <3 Plus så blir det nog inte heller så mycket uppdatering här inne under den kommande veckan heller, men vi får se hur det blir helt enkelt. :) Bjuder på tre bilder jag fotade igår som jag hoppas ni gillar. :) <3

ÅH, kan inte hålla mig nu!

Göteborg nästa!!!


Cayennepeppar.se

En rosa-lila Cinnamon.

Publicerad 2009-08-03 14:43:24 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

kopiering förbjuden på alla bilder


Hihi, fotade en bild tidigare idag ute & då blev den rosa-lila utav solen som lös bakom honom. :) Tyckte den blev lite söt faktiskt. <3 Nu ska jag åka & handla. Hej!


Cayennepeppar.se

B o x e r n

Publicerad 2009-08-03 10:35:19 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

En söt liten boxer jag fotade i lördags på agilitytävlingen! :) Den var så himla gullig, för den stod några meter från oss när jag fotade den & tittade på agilityplan när de andra körde & när den hörde klicket från kameran när jag fotade den vände den sig mot mig & viftade jättemycket på svansen! :) Den hunden verkade verkligen gilla att bli fotograferad. ;) Så otroligt söt, haha. Älskar ju boxar, men det märks nog? <3

Någon som har en favorit av dessa bilder ovan? :)

Jag kom nyss hem, var på en långpromenad med hundarna. Riktigt mysigt att gå upp tidigt & gå ut med hundarna, speciellt när vädret är helt underbart som det är idag också. ;D 

Nu kan jag knappt hålla mig.

1 dag kvar, 1 daaaag kvaaaar...



Cayennepeppar.se

En liten spindel

Publicerad 2009-08-02 22:26:26 i Foto - insekter

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Bjuder på två bilder på en spindel jag fotade i stugan förut. :) Hoppas ni tycker om dom.

Nu ska jag sova, mår jättekonstigt & mår illa. :/ Hoppas det är bättre imorgon bara, får verkligen inte bli sjuk nu, då vet jag inte vad jag ska göra. :O 

Godnatt. <3



Cayennepeppar.se

PUMA | toypudeln

Publicerad 2009-08-02 17:32:39 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Nämen titta vilken söt liten toypudel det var på agilitytävlingen igår som var i tältet bredvid vårat. :) Puma hette den, som man kan se på halsbandet. :) Jag hoppas att ni tycker om bilderna på henne också. <3 Den första gillas här i alla fall, färgerna tycker jag om i den bilden.


Cayennepeppar.se

Klockan tickar i snigelfart.

Publicerad 2009-08-02 15:53:20 i Blandat

Någon som vet hur man får tiden att gå fortare? För om det inte är Tisdag nu så tror jag att jag längtar ihjäl... Tisdag, tisdag, tisdag, tisdag...

...& så är det bara Söndag. :( Hur kan tiden gå så långsamt?


Fotograf: Annica Björklund (mamma)



Cayennepeppar.se

Jump baby jump

Publicerad 2009-08-02 13:17:27 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

Fotograf: Hannah Larsson

kopiering förbjuden på alla bilder

En liten bilderblogg med 11 bilder (egentligen 14 då om man räknar de ihopklippta bilderna var för sig) från agilitytävlingen igår. :) Jag hoppas att ni gillar dessa bilderna, vissa kanske är en aning suddiga tyvärr men hundarna var riktigt snabba & för att vara första gången jag fotar en agilitytävling tycker jag det gick bra faktiskt. <3

Någon som har en favorit? Min favvis är nog den 1a, 2a eller 7e bilden. x) Har alltid så svårt att bestämma mig, vilket ni säkert förstått vid det här laget. 7e bilden tyckte jag blev så söt när baktassarna står rakt ut. ;D Lägg märke till att regndropparna faller från hopphindret när Aussien hoppar på 8e bilden också. :)

Nu hade jag tänkt gå ut & fota i det underbara vädret, för nu är sommarvädret tillbaka, hoppas bara det stannar nu då! Vi hörs senare. <3 Hej!

ps. Som ni ser så är bilderna inte copyrightskyddade denna gång, tycker det är finast så.
Men copyrighten & att kopiering är förbjuden gäller ändå! Mina bilder, inte dina! ds.




Cayennepeppar.se

3st bilder från agilitytävlingen.

Publicerad 2009-08-01 20:41:46 i Foto - hundar

Fotograf: Hannah Larsson

Det var jättekul på agilitytävlingen idag. :) Och ett stort grattis till Ingela & Korall som nollade sig & kom 2a idag! :D <3 Dom var jätteduktiga! Tyvärr spöregnade det till & från på tävlingen så kunde inte fotografera alla ekipage som körde. Alla hundar där var riktigt söta & duktiga. Jag kom i alla fall hem med några bilder, ska sätta mig & rensa dom strax. ;) Hoppas ni gillar dessa tre bilder ovan... Flera bilder kommer senare. :)

Tävlingen idag fick mig att längta ännu mer efter när Cayenne & jag börjar tävla. :) Hoppas vi kan börja tävla snart. Allt hänger på mig... & min handling.

Måste kila nu, så blev inte en sån lång blogg tyvärr.  C i a o .



Cayennepeppar.se

Agilitytävling.

Publicerad 2009-08-01 06:29:06 i Blandat

Fotograf: Hannah Larsson

Idag är det agilitytävling! :) Klockan åtta ska vi åka dit. Dock är det inte jag & hundarna som ska tävla. Nä, det får dröja ett tag tills jag kommer göra bort mig på banorna... ;) Utan ska åka dit för att vara fotograf & kolla på Ingela (hundarnas uppfödare) & alla andra när de tävlar. :D

Ska faktiskt bli väldigt skoj! Nu ska jag gå & typ... vakna. Haha, vi hörs senare & förhoppningsvis har jag många fina agilitybilder på lager då. :) <3

Förresten, ha en underbar 1 AUGUSTI allihopa också. Tänk att tiden går så fort, det är redan augusti. :O

Makalöst hur tiden kan försvinna, huh?


Cayennepeppar.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela