Helglycka

Publicerad 2010-01-22 07:44:38 i Blandat

Copyright Hannah Larsson 

 

Flera har undrat nu hur Cayenne mår efter kramperna han hade i lördags så tänkte ta & skriva lite nu, för har inte hunnit svara på alla kommentarer & gästboksinlägg ännu. Cayenne mår som vanligt nu, han är pigg & glad och springer runt & busar så kramperna han hade påverkade honom inte utan det var bara under den tiden när han krampade, vilket verkligen är skönt ändå! Tänk om det skulle sitta i & han aldrig skulle bli Cayenne igen. Huva!

Det har blivit väldigt dålig uppdatering då all tid går till skolan, vovvarna eller att ha kul. Datorn är lite där vid sidan av mest. ;D Hoppas ni stannar kvar i alla fall, det kommer nog inte bli daglig uppdatering varje dag men lite så när jag hinner & har något att skriva om. :) Bara som det måste vara ibland.

Fotandet har kommit lite åt sidan också då jag verkligen tröttnat på kitobjektivet och telezoomet. Mamma har nu ringt & kollat om mitt 50mm f1.8 kan lagas, han som mamma fick prata med trodde inte det kunde gå på garantin men vi ska ändå skicka in den och kolla. Jag vill verkligen ha det men vill helst av allt inte betala 1200kr igen. ;)

Ha nu en trevlig helg! Nu springer jag till skolan sedan ska jag njuta av fredagen!Cayennepeppar.se

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2010-01-22 11:41:03

Skönt att han mår så bra nu efter kamrperna! De skulle nog ha vargit jobbingt om han inte var som varnligt efter åt.

Kram

Postat av: Sanna

Publicerad 2010-01-22 15:02:50

Härligt o höra att Cayenne mår som vanligt igen <3 man blir ju verkligen orolig när det händer något sånt, och speciellt när det hänt någon gång innan, usch o fy.. men så skönt att han mår bra nu! :) <3Självklart stannar vi kvar här på din underbara blogg :) man hinner verkligen inte med bloggen alltid, då det är mycket i skolan, sen har man hundarna också måste man ju hitta på annat skoj också såklart, om man har tid för det vill säga, för ibland kan verkligen läxorna ta så mycket tid så man knappt inte hinner göra något annat än det..Hoppas verkligen ni får objektivet på garanti, skulle ju vara retligt om ni inte får det och ni måste betala för det igen, håller tummarna på att ni får det på garanti :) (Y)Sv: Roligt att du gillar bilderna snällaste du :) du ska veta att det är jätteskoj o se alla dina underbara bilder också, denna bilden du lagt in här i detta inlägget är ju hur fin som helst, lövet ser ut som ett hjärta :) gillar när bakgrunden är så vit så man nästan bara ser själva lövet o grenen, riktigt fräckt, mästerfotografen du :)Så lite så för kommentarena och gb inläggen, tack så jättemycket själv Hannah <3 :) förstår att du inte hinner svara på de, då du var i skolan, så snällt att du ens kommenterade bloggen då du var i skolan :)Puss. ha en bäst du också och trevlig helg på dig!

love you too <33

Postat av: Ninni XeNo och Pax

Publicerad 2010-01-22 22:25:09

Men så skönt att höra att Cayenne är sig lik igen, man blir så glad! Ja du Hannah, inte glömmer väl vi er, men just nu när vi skall sälja huset och har mycket runt oss, så kanske jag inte alltid hinner men skall försöka komma in då o då i alla fall. Kram och ha nu en skön kväll och helg/ Kramisar

Postat av: Matilda [myphoto.blogg.se]

Publicerad 2010-01-23 16:11:21

Skönt att han mår som vanligt igen! Och måste säga att det var en väldigt vacker bild också!

Postat av: Rebecca

Publicerad 2010-01-23 18:24:47

Bilden var otroligt fin, häftig :) Vilken tur att Cayenne är bättre och inte verkar lida av anfallet nu i efterhand.Ja, bloggen och datorn är inte det viktigaste i livet, såklart måste vanliga livet med roligheter, skola och allt möjligt komma före :) Jag är inte så duktig på att uppdatera vovvens blogg varje dag, utan mest när det händer saker (om ens det, haha), men tycker att det funkar ganska bra ändå.Hoppas att objektivet går att laga, och att det går på garantin, inte roligt att behöva betala inte :/Sv: Sudden bugar och bockar, och hälsar att han också tycker att han är väldigt söt ;) Men lite läskig är den där hunden som finns inuti de där sakerna som matte kallar "speglar" ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela