Resultaten från utställningen igår.

Publicerad 2009-07-26 11:02:33 i Cinnamon

Fotograf: Hannah Larsson

 Visningen i ringen.
Han visade sig riktigt bra i ringen. Ingela gick in & tränade lite innan allt började också & då hade han svansen uppe & gick superfint efter henne. :) Men när hon & Cinnamon gick in i ringen med andra Papilloner som han aldrig träffat innan undrade han nog lite vad som hände & blev lite osäker, så ett tag hade han svansen nere. Sen skulle domaren kolla tillgängligheten på hundarna - hälsa på hundarna & se hur dom reagerade. Cinnamon backade, han är ganska 'blyg' när det gäller nya människor, så domaren fick inte hälsa på honom då han backade. Det var även det han åkte ut på tyvärr, tillgängligheten.

Annars i ringen gick han riktigt bra, svansen uppe hela tiden förutom den där lilla stunden i början. I mitten av visningen när han hade svansen uppe hela tiden så frågade även domaren om Ingela hade limmat fast svansen, haha. ;) Han var riktigt duktig & kände sig mer säker än tidigare. Han rörde sig också väldigt fint.


Fotograf: Hannah Larsson

 Bordet.
Sedan var det bordets tur, där han på våran förra utställning hade blivit osäker & ville inte att domaren skulle titta på hans tänder & försökte då bita henne. Denna gång gick det hur bra som helst! :D Han stod där jättefint (dock med svansen nere som ni kan se på bilden, men det tycker inte jag var så viktigt, tycker det var viktigare denna gång att han inte försökte bita domaren). När det kom till tandvisningen gick det galant, domaren så att säga provocerade honom också men han visade inga täcken på att han skulle försöka bita henne. Han hade ingen förhöjd hjärtverksamhet heller sa domaren, så han blev inte stressad där uppe på bordet! Gud vad bra!

Fotograf: Hannah Larsson

Cinnamon slutade på fjärde plats & fick lite priser också - godis & en boll, han som älskar bollar också. :) Det som även var väldigt roligt var att när domaren sa att han blev fyra sa hon: "Fyra, väl värd att tränas". Det sa även domaren innan som Cinnamon försökte bita, så det är ju riktigt roligt att dom tycker att han är värd att tränas bort det på som behövs, för det hörde jag inte henne säga till någon annan hund heller. Cinnamon åkte ut på att han inte ville hälsa på domaren när det var test på "tillgängligheten" & att han hade 'oroliga öron' när han visade sig tror jag också, så nu ska det tränas så tar vi en 1:a plats på nästa utställning. ;) Det kom även fram flera på utställningen som sa: "Gud vilken fin färg han har" till Cinnamon. :) Så det var ju riktigt skoj det också. Duktigaste Cinnamon. <3 Jag är så nöjd över honom, trots att han 'bara' kom fyra.

Såhär blev kritiken av domaren:

18 mån. Trevlig modell, bra huvud men orolig blick o oroliga öron stör helheten. Bra bett & pigment. Mycket välkroppad med bra stomme. Bra svanshållning men han släpper den då o då. Välskött päls av rätt sort. Trevligt visad. Rör sig riktigt bra med god resning.

Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med kritiken också, det är 'orolig blick o oroliga öron' vi ska träna bort, för när han är osäker tar han bak öronen nämligen. Resten av kritiken var ju bara bra saker! Så nu ska vi träna Cinnamon på att hälsa på nya människor tills nästa utställning! :)
Ha en underbar söndag allihopa. <3


Cayennepeppar.se

Kommentarer

Postat av: Husse

Publicerad 2009-07-26 11:52:27

Duktiga "Korken" - Det är husses hund!

Postat av: Emma

Publicerad 2009-07-26 12:06:26

sv: åh, vad häftigt. :D gick det bra på utställningen?



tack så mycket, vad roligt att du tycker det. :D:D

Postat av: julia

Publicerad 2009-07-26 12:12:04

hihi, tack detsamma :)

Postat av: Lovisa

Publicerad 2009-07-26 12:43:06

Vad roligt att det gick bra! :D

Sv: Okej. Det är ju bra träning det med. :)

Postat av: Lina

Publicerad 2009-07-26 13:02:43

Vad kul! Grattis till fjärde platsen!



Ni får träna upp självsäkerheten lite så ska det nog gå toppen toppen!

Postat av: Sanna

Publicerad 2009-07-27 12:26:46

Men vad kul att Cinnamon har blivit utställt! :D kul att det gick så bra och det måste vart riktigt kul o höra att domaren sa så igen "väl värd att tränas" han är ju riktigt fin, så om ni forsätter att ställa ut honom så kommer det gå riktigt bra! kommer ju bli västa champion! :D :D :D



Förstår att du är riktigt nöjd med kritiken. Ja, resten är ju bara bra saker. Super :D (Y)

Postat av: Sanna

Publicerad 2009-07-27 12:27:09

Jättefina bilder, glömde jag ju att säga!

Super fina verkligen! :) <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela