POLLENALLERGI - ingen skola idag

Publicerad 2009-04-23 09:44:48 i Fotografier

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Foto: Hannah Larsson

Godmorgon allihopa.
Tre macrobilder på vitsippan som jag nyss fotograferade får pryda detta lilla blogginlägg. :) Oredigerade bilder som vanligt.

Idag är jag hemma från skolan på grund av all pollen. Igår kväll kunde jag knappt andas, & när man anstränger sig för att andas (man måste ju andas liksom) då blir det bara ännu värre. Både igårkväll & nu på morgonen har jag tagit min dagliga astma & två allergitabletter + två Bricanyl (en speciell astma vid behov). Men det hjälper knappt, kan knappt prata & det är jobbigt att andas.

Dumma pollen, speciellt den där dumma björken som jag är mest allergisk mot (just nu i alla fall). Gräset är också riktigt dumt mot mig (+ all min andra allergi är också dum mot mig xP), tur att gräset inte kommit ännu. :/ Men på sommaren slår gräset till ordentligt. :´( Åå, jag hatar verkligen min allergi... Det är ju tur att man inte behöver prata när man bloggar.

Hoppas ni får en fin Torsdag idag. Har ni några speciella planer för denna dag? <3
Idag ska jag försöka ta mig ut med hundarna i alla fall, kameran kanske följer med ut en snabbis så jag kan ta några macro bilder utomhus. :) Har ännu inte gjort det då vitsipporna är här inne, & igår så skulle jag ju det, men det blev inte av då jag fastnade framför TV:n & sen var det kolsvart ute. x) Men vi får se. :)




Cayennepeppar.se

Kommentarer

Postat av: Sara Matilda Jenny!

Publicerad 2009-04-23 09:50:47

hehe, jag har ingen skola imorgon :P

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-04-23 15:25:21

Åh vad tråkigt!

Jag hade också pollenallergi, fast nu har jag inte tagit någon medicin på jäääätte länge och har inte haft mer problem än lite irritation på kvällen innan man går och lägger sig.



Ditt låter ett snäpp värre. Har du försökt intala dig själv att du INTE är allergisk? Det hjälpte mig.

I två år nu så har jag sagt att "Jag är inte allerisk längre" och nu är jag nästan botad. ;)

Postat av: Jennie

Publicerad 2009-04-23 16:01:47

Hej! Låter inget vidare. :/

Ja, de hade roligt ihop. Nej idag händer inget roligt. Men imorgon så ska jag och Ganti ut på en 18 km runda runt Finjasjön (samma sjö som hundarna brukar bada i). Med mina två kompisar och Vega (samma hund på bilden). Kram

Postat av: MICHAELA D

Publicerad 2009-04-23 17:03:24

Svar: Varför inte hänga på? ;D

Postat av: Sanna

Publicerad 2009-04-23 21:18:38

Asså jag måste ju bara börja att säga GUD vilka SNYGGA bilder! :D helt underbara rent ut sagt, åh va FIIINA! :) <3 mästerfotografen du :D



Man kan verkligen inte låta bli att tycka synd om dig bästa bästis :( stackare som är så allergisk, och inte mot lite heller, utan MYCKET <3 det verkar så läskigt att man får så svårt att andas. Och att du tog din dagliga astma och två allergitabletter och två bricanyl, och att det knappt hjälpte :O det måste vart väldigt läskigt. Stackare (L)

Håller med dig, dumma pollen! hoppas det kommer gå bra nu till sommaren, när gräset kommer o allt. Det måste vara riktigt jobbigt ): men nu ska vi inte tänka så, vi får tänka BRA :D hehe.

Ha det bäst! puss (L) ily mest Hannah. Hoppas ni har haft en jättebra torsdag. Idag har det inte hänt så mkt faktiskt. Skolan, fotbollsträning, sen hann jag inte riktigt med att träna agility med Spicy.. körde bara lite. Pusshej <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela